ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Sunday, November 22, 2009

patut ka tak patut??


hai yall ... sile betulkn siaran channel yall. program akak nak mula da ni
.
dah lama rasanya kak farah tak ke udara kan?? khenn ..

ko kenal ka sapa kak farah? *pose hati ke hati*

today yall, kak farah nk pose hati ke hati bersama our own petite supermodel,

kimie carrera

how??

*matila kak farah diskusi depan cermin*

**pengsan**

.

.. kenapa saja yall bermuram durjana ini???

akak dgr yall skang tgh feeling jatuh chenta yg pelik .. AGAIN .. why?? how??

kao gila ka??

*terngiang mama menjerit smbil tersenyum dlm telepon*

cinta itu mmg choiii rabun .. power 500 ka dua2 belah? opsss *carut sapa tatau*

mengapa saja yall perlu feeling dekat org yg dah berpunya nok..

kau tu dgn saingan kau tu .. bagai langit dengan bumi ye ..

eh .. bagai langit dgn tanah kubur, ley? choii tak i? opsss

org tu live a complete comfortable life .. kau??

baru nak merangkak kuar dr reban ayam kan???

*matila over*

*sentip reban ayam ala2 umah dekat kampung*
.
apa yg kau mampu nak lawan dgn saingan kau tu hah?? *matila kak farah emo*

kau sendri nak hidup pun tonggang langgang ..

issshhh .. akak tak paham adik2 zaman skang!!!

SURRENDER JE SUNDELS!!
.
*tarik key celine dion*
.
tak payah ko kejar2 lg mamat tu ...
.
saingan ko tu lebih lovey dovey akak dengar ..

lebih memberi comfort berbanding kau ado!!

bak kata mama kau ciksal, mamat tu nak kan org yg show him superlove ..

kau tu pun feeling nak org show kau superlove ..

then ko takmo show mcm tu kt org, feeling tak reti bagai kan??

then HOW??? sah sah kau tewas!!!

pegi NOW! opss

mama kau ade kasitau akak, yg mamat tu mmg suke kt kau ..
.
tp kalo betul dia suke dan nak kat kau ..
.
*matila gamba tak relevan*
.
tade maknenye dia gi feeling ngan org lain ..
.
biarla dia kata tak percaya kat kau lagi ke ape ..
.
tp kenapa dia tak pose "MENCUBA" dgn kau???

sbb ape??? kau pikirla sendri!!

*matila cincin tajaan Tiffany & Co.*

kalo akak diberi pilihan, cincin white gold plus berlian dgn cincin platinum ..

sah sah akak amik berlian. mmg cincin platinum itu pun cantek dan mahal jugak ...

tp kalo ko ade berlian, sah sah org tgk ko meriah lebey kan???

sume org pun leh ade cincin platinum, ala2 beli cincin silver takpun cincin besi, tetap kaler mcm platinum kan .. leh??

meletop tak akak nye perumpamaan.

kau tu la cincin platinum ..

kau akan nmpak gah dan hebat depan org yg betul2 tau dan betul2 nak kat kau je

*lariiiiik*

motip ko feeling nanges? ampooonn yall .. akak over emo plak.
.
tapi kalo akak dpt dua2 cincin tu lagi meriah .. how?
.
hahahahahahaa *gelak evil*
.
so cmne ni wahai kimie? *pose nada tenang*
.
yall kena dengar ckp akak ni ..

kau nak akak seru kakak2 kau yg lain?? *matila ratu lautan*

khennn.. *pose telepon semua kakak2 besar Amani Angels*

yall, btw, akak dengar ade jejanz tgh duk usha yall .. bukan sowang, tp meriah 2 - 3 orang .. kan? tetap laku adik akak ni .. opss

tp yall pulak feeling tak taste sbb da angau kt mamat sowang tu.

ko kena ikut ckp kak seri siantan ye .. *hi izzu*

cinta boleh dipupuk .. wpun yall tak taste kt jejanz tu ..

tp ape salahnye give em chance? ley akak tetibe speaking harry potter?

akak dinch paham ngan yall nie!!!

wakeup girl!!!!!! go find ur prince charming~ tak perlu dikejar laki orang ye!!

akak tak suke yall pose nak rosakkn hubungan rumahtangga org *hi acai dan dayat*

dah bukan jodoh ngan yall .. so forget it!!

pegi je kuar ngan budak2 yg kejar yall tu .. hey hey ..

akak pun nak feeling naik RX8 *hi ciksal*

ye, akak paham ..

bukan senang nak pose suka kt org kalo yall mmg tak taste org tu .. tp tu la ..

kalo akak suruh yall jgn layan je budak2 tu, kang yall kata akak jahat, ngajar yall wat jahat, dinch org sana sini .. reject org sana sini .. yall takut karma ..

tp cmtu la lumrahnye yall ..

dalam ramai2 yg nak kt yall tu, kau pilih sowang yg paling kau rasa akan berjaya ..

*matila feeling The Bachelorette*

then ko pegi make a move!

move move .. move out of ma life~ move it move it~ *tetibe sontrek dreamgirls*

lgpun yall, mamat yg kau kejar tu .. terang2 sume org tau yg dia ade sumone else.

kau nak akak kompang kuat2 depan muka kau lagi ka?? sume kengkawan ko pun tau kan??

so perluka kau duk terhegeh2 nk kejar jugak??

feeling love triangle ley???

hayooo kau gilaka?? *pose mama lagi sekali*

skang akak nak yall make up ur mind ye darling ..

ko heng ko chan nak tunggu lama2? opsss

akak tak suke tgk adik akak feeling lara sowang2 ..

tp menten nk hepi plastik depan yg lain ..

kalo yall tu plastik seaweed takpe gak

*matila Facebook - Happy Aquarium*

mana supermodel yg weol pooja poooja selama nie?? mana mana??

ke yall pun nak pose suicide mcm Daul Kim? *matila carut org mati*

*carut i la?? i bangkit dr kubur mau??*

never ok!! never pose penoreh getah ye. hehehe

akak dinch mahu lihat yall feeling derma darah ..

MOTIP kan??

sudeh~

meh sini peluk akak!

*sempat wat photoshut scene peluk2 hiba*

now, akak nak yall have fun...

akak ckp camne pun, kau tetap degil kan ... coiiiiiiiiii

then, ingat pesan akak ...

kalo betul mamat tu nak kat kau .. dia sayang kau bagai

dia takkn feeling nak cube try test ngan orang lain lagi dah

biarpun org tu supermodel lebih fresh dan meletop .. opss

dia takkan tunggu lama, skang jugak dia pi meminang kau ye!!

takpe yall ...

akak just harap penantian yall itue berbaloi ..

kalo tak tahan menunggu .. kau feeling angkat kaki sajorrrrk!!

MATIKEMAK

NOW gi main ngan yall punye figurine Akatsuki tu ye

tamo sedih2 ... tamo gusar2

ingat pesan kak amy mastura .. hidup mesti happy!!

kan??? bile lagi yall nk hepi hah??

kau tu dah la cacat!!

Opppssss ... hampooon ... akak hundur diri dulu yar

*lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik naik krusi roda*

5 comments:

datin cik sal said...

kannn... mrasa!! mak paling suka part last sebab part CACAT tu terus mak terbayang abang ai!! HOW?? matilamak!

Ash Shinotsubaki said...

hi papa... lariikkkk

Adam said...

wah.....haruslah kan bcinta bagai~~ batu bukan 2 biji, batang bukan sebatang..ops...cari je jantan lain~~

kimie st cuthbert said...

u je la adam. opsss

imahlenggok said...

kuat kan adik2 bertemakan LARA?