ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, November 3, 2009

Bersenam

*i pun nak gigih gi gym, tanak kalah ngan payed*
*hi payed ... bile nak jadi menantu ciksal?? i evelebel*
*matila soklan gile nak bunuh diri*
.
kan ...
.
semalam ekceli i ade meeting ngan dinner with i nye client
.
tapi disebabkn i ala2 feeling penat nak melayan karenah dowang yg suke carut i
.
*matila smbil meeting leh berYM bagai, smbil feeling amik minute of meeting*
.
then i decline tawaran gi dinner lalu i terus menuju ke True Fitness nak bersenam
ajak Aizizah tp dia sibuk ngan mak dia shopping katanya
.
so i kena gi sendri je ... again ...
.
*NANGES*
.
mcm biasa, tyme i pegi mesti tak ramai org .. so i senang hati sbb dinch perlu malu2 kucing nak bersenam
.
lepas berlari2 anak ..
.
i ke free weight nye section, feeling2 nk angkat dumbell
.
i amik no. 10 sbb paling ringan, how?
.
tgh2 i pose2 nk turun naik tangan itu, ala i tersenget gtu ..
.
*matila tangan sotong .. opsss*
.
TETIBE JE MUNCUL MAMAT ARAB NI
.
"hey .. u do it wrong, wanna me teach u?"
.

*matila gambaran terlalu melampau, but dia comel gak, i yakin student je tu*
.
terus dia feeling duduk dan ajar i satu persatu ... how??
.
ekceli i just nk duk kat situ kejap je feeling2 angkat letak angkat letak
.
tp disebabkn mamat tu pose trainer kt i
.
merasa dekat 45 menet gtu i kt section tu
.
*matila tangan nak putus da*
.
so bile yall da penat, da berpeluh yg wangi, maka mari mandi air panas~
.
*i suke shower room True Fitness*
.
sbb i leh pose mandi, then feeling steam room, then mandi lagi .. then steam room ..
.
tapi yall,
.
malam tadi, i feeling pkai tuala yg very der singkat ala2 short skirt clubbing gtu
.
kemudian, lepas i memanaskn dan membuka liang2 roma di badan dlm steam room
.
i kembali utk mandi ..
.
hayoooooo
.
tak ku sangka~ tiba2~ ku jadi rebutannn~ dua jejakaaaaa *pose Juliana Banos*
.

tgh2 i feeling nak tanggal towel kt shower room tu
.
tetibe je sowang cina ni masuk shower room yg depan i
.
tanggal towel, tp tak tutup curtain ...
.
terus main2 anu dia, how?
.
dah la laha, barang kemas zhulian, dada je bulat .. opsss
.
dia sgt happy cikcap depan i smbil i feeling terlopong tatau nk react
.
ade dua tiga org lain pun lalu kt situ dia menten wat show how?
.
*yall terkejut tak kalo ade org laha vogel depan u yg tgh hamper vogel .. i sebelah kiri*
.
disebabkn i terkejut beruk sbb org laha wat cmtu depan i
.
i tak jadi tanggal towel, terus masuk steam room balik
.
tp tak jadi gak
.
i terus kuar dr shower room, pkai balik baju ngan suar
.
gi main bicycle plak smpai i tenang
.
*jom berbogel beramai2 di changing room*
.
deswai laaa i kurang paham
.
kenapa je org yg laha suke sgt tayang sana sini
.
i tgk abang2 yg sexy, tasty, kekar
.
nan ado pun bogel2 bagai how????
.
*kalo la cmni yg feeling mandi vogel dan cikcap .... *
.
cube sekali sekali i gi gym nmpak jejanz kekar sexy tasty
.
tetibe gi shower naked2 depan sume orang
.
harus la i terus feeling jadi tukang lap lantai kat situ kan?
.
hahahahaha
.
*PENGSAN TERGELINCIR LANTAI BASAH*

13 comments:

shafizal said...

the best job ever dalam sesebuah gym ialah cleaner/pakgad yang jaga male's locker room. kan?? heheheh

kimie st cuthbert said...

yeahhhh deswai .. u akan berada kt situ dr open smpai close ..


pelbagai bentuk badan leh tgk ...
aaaaaaaa


*call TF nak keje cleaner locker room*

payedd said...
This comment has been removed by the author.
datin cik sal said...

aiyo.. meris!! klu mak gi.. harus mak nak sorok mana tetek mak ni hah?!! opss.. matila terus pose berkemban.. oppss!!

imahlenggok said...

kan? mak tukar dr CF to TF la camnih noks! matila*

kimie st cuthbert said...

ciksal ..

ade je gadis pkai singlet tetek geboink geboink feeling2 cycling... how?

u pun ok je. tak PECAH LOBANG pun ..

*lariiik

kimie st cuthbert said...

imah, marila ..

nnti i kenalkn ngan abg adrian yg sgt tasty *matila ade kenal org*

CF byk sgt gheyboy yg kekar tp patah!

TF tade ponen ..
i pun jejanz kt situ ..

HOW?

shafizal said...

adrian? huhuhu... i rasa i kenal dia.
Personal Trainer kan? Dulu dia kat CF, then kena buang pasal bertumbuk dengan Receptionist CF.

arep said...

mak tak g gym pun sb dinch mampooo..

mak main tumbuk2 sambal jer.. batu lesung berat.. mak jadikan dumbbell.. bleyyy.. ..

kimie st cuthbert said...

yes jai ..

ahahaha betul ke dia dulu CF? dia taste kan? *tetibe*


arep,
yall da cantik, tak perlu gi gym.
i ni je yg laha buruk .. so kena la wat sumthin, ley?

*feeling down to earth*

farish H said...

nk g gym gak r cmni hahahaa

Izuan Kunang-Kunang said...

KANNN?? Berani kau kata CF ramai pondan?? *matilah terasa sebab gi CF Lot 10 bersama Apau~~

kimie st cuthbert said...

hahahahahaa .. i tak maksudkan yall ngan apau .. hahahaha

i terlupa i jumpa apau kt CF dulu .. chihihi ngumpat~