ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, October 12, 2009

My Super Sweeeeeet Sixteen

kan!

motif datin kena carut sbb update melambak last week? opsss *matila carut kengkawan*

auuuuww *pose shakira*
.


APA AKAN DILAKUKAN OLEH SEORANG GADIS LINCAH YANG KEBOSANAN DI HUJUNG MINGGU KETIKA KENGKAWAN LAIN BUSY BERCINTA??

jawapan:

a) bersembunyi dlm bilik dan buat hal sendri
b) sms sume jejantan yg penah / tidak penah jumpa - ajak date
c) keluar umah seorang diri dan melara di kawasan luar bandar
d) melawat pusat rekreasi
e) pusing2 kota smbil pose smoking


yes, yall mmg tepat .. jawapan yg paling sesuai ialah SEMUA SEKALI, how?

SEDIH EK? *teringat apis suke ckp cmni kt datin*

hari jumaat itue kami pegi LQ yall .. meriah lite2 la jugak chiihhihiih

tp bile zaman gelap da muncul, merasa la dinch ade lagi no. phone yg diberi hatta diminta lagi.

then lepak plak kt Q Bistro - SENTAP - perluka dia muncul dgn kekasih baru pastu feeling2 tade ape2 berlaku??? hayoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

merasala, sebelum dating mood swing kiri kanan, datin terus masuk kete, pasang lagu dum dam dum dam, nyanyi kuat2, feeling gadis EMO.
.
*mak da transform jadi emo da ni, how?*

bodoh! aku da cukup pose2 propesional da ni. ko dtg umah tyme raya aku menten OK!!! ko muncul dlm club dgn mamat tu pkai baju sepasang aku menten OK!! motip ko nak melebih2 lagi feeling nak lepak semeja??? haloooooo .. lupa ka aku ni hati lembut .. ala2 sensitip mengalahkan durik semalu!!! choiiiii!!!!! babih!!

-sekian-

then datin mengajak yg lain ke tasik utk pose tgk hadek2 ..

setelah almost 1-1/2 jam kami menangguk di ayer keroh itue, da habis sekotak rokok, feeling mau pulang.

tetibe terus dipheeewwit oleh seorang gayah yg claim dia makayam, katanya ade sowang membe dia nak kenal ngan datin.

merasala datin pusing kete kt area situ 3 kali tawaf sebelum diconvincekan oleh peponen yg lain utk berhenti kerana mamat yg nak kenal itue agak tasty.

sccreeeeetttttttt *pose bunyi tayar kena brek hatta terdengar perkataan "tasty"*

"mana yg tasty tu yall" *matila mata buta di malam hari*

" hai .. sy wan .. nama awk? " BAM!! comel yg mak taste!! HOW?? ko tau taste datin cemana kan?? merasala mata sepet. opssss...

*matila tak tukar attire cheer dr pagi smpai malam*

teruuuuuuuuuuuuuuuss parkin kete kt tepi, mati enjin, feeling kuar duk sebelah smoking smbil berborak lite2 sebelum bertukar no, peck di pipi dan terus pulang hepi setelah hampir 45 minit duduk bersama, how?

cinta datin skang advance je!! tade makne nk feeling risik2, lepas 11 bulan br nk tunang, then 2 tahun br nak kawen .. *merasa carut abang sendri*

yang penting, datin kuar statement "i btm forever" lalu tersengih lebar mamat wan itue .. how? nak carik isteri katanya .. kan mark? opssss *adaka mark membaca blog ini?* kekekeke

okeh! sabtu plak ... *da mcm cerpen da datin bercerita nie*
*hi uzair zain*

can you feel the energy??? *tetibe iklan*

datin dpt sms berulang kali dr wan, dia feeling sedih sbb kena gi outstation oversea smpai hari selasa, br je ingat nk ajak datin dating sabtu tu how? takpe abg wan .. i tunggu je u hari selasa, ley?

*pose semak kalendar, harus penuhkan hari2 mendatang dgn FUN FUN FUN sebelum diijabkabul*
**matila konpiden kena kawen**
***matila meroyan bile tak jadi***

kesimpulannye, datin gigih la text sume kenalan2 datin yg TASTY, diulang, TASTY

(testimoni diterima dr pelbagai pihak. *hi izzu*)

tp, byk jawapan yg mengecewakan .. sume not available sbb pegi open house la, keje la, outstation la .... yg paling tak larat
"I DGN BF NI, KALO U OK, JOM AR .. HEHEHE, U CUTE!"

BLEY??? ADO????

heippp!!! datin neves smpai ke petang ok!!! datin search internet carik location, tgk rate bagai ... sbb datin kene jaga status. perluke tanye kt kengkawan kan??

perluke tanye kt kengkawan camne nak pegi MANDI MANDA kan???? biar sesat smpai ke Puchong, tp jgn kau terlepas Balai Bomba Old Klang Road!!! Opsss.

konpiden ni lepas pusing satu KL, baru la jumpa pintu masuk spa ituew.. nasib baik datin mix pinoy-portugis, so leh la feeling international. chihihi

datin masuk2 je ... terus shampak tshirt ngan shorts .. merasa naked depan org ramai .. haaaa kau konpiden tak?? ayooo since datin naked2 ngan cousin, datin rasa selesa naked depan org ramai... *hi ciksal*

seminit lepas tu ... datin da terpaku, hanya hati datin je mampu menjerit ... PARTAAAAAAAAAAAAYYY!!!!!

dimulakan dgn cina kekar .... setelah datin biarkan sume jejans berkejaran mengikut datin keliling lorong2 lampu merah kuning dan biru ituew. hehehehe

then, lepas pose rehat dlm sauna, datin diapproach seorang cina lagi .. aaaaaa datin suke tau cina2 ni .. mereka body smooooth dan toned. wpun datin nie feeling berbadan dua, tetap disukai para suami *pengsan*

then, masa kt shower, datin terperasan sowang budak melayu ade goatee .. rasanya sama baya datin. TERUS DATIN KEJAR .. SESAAT PUN DATIN TAK TERLEPAS. kannn..

sehingga dpt ... datin agak down sbb dia FLEX dan ingin diBTMkan .. tp atas kecomelan datin persis sailormoon, maka dia mengeTOPkan dirinya demi sesuap ciknek ..

riadah datin berakhir dgn kunjungan lelaki siam yg hanya pndai berkata HAI. IM BENY. LIKE U. GO FUN? KISS OK?? YOU HOT. THANKS

selebihnye dia ckp bahasa datin dinch paham lalu angguk2 angkat kening je ngan dia.

*feeling spa sgt kannnn*

malam sabtu plak *pose tukar chapter*

datin lapa...

balik umah tade makan ...

lalu datin terus ke Bukit Bintang sbb nak feeling tourist!! belum sempat nak pose da terserempak ngan ponen asmara!!

KAU MMG SUKE CARAS KEPOPULARITIAN MAK KAN RISZ??? *lariiiikk

datin gi lelepak area BB itue, ditegur plak makayam kertu yg katanya kenal datin, lalu diajak lepak bersama dia dan anak2 ikannye

KONSEP ANAK IKAN MMG MERIAH! anak ikan dia comel2 .. ade 4 org .. datin suke hingga sanggup lupakan yang lain.

dr Bukit Bintang ke Setiawangsa, dr men poker hingga bergelimpangan kepenatan, selepas azan subuh mata tertutup, bile 4 lelaki dan 1 ponen dibaringkan di hamparan yg sama, bila pintu hati terbuka, tatkala lengan bergesel lembut, kucupan mesra dimulai, lalu dibalas hangat

kemudian ...

*matila sume da tau ape berlaku kan?? tak perlu citer pun kan*

datin EMO skang!! MOOD swing .....


YOUUU SHADAP!!!

23 comments:

risz said...

wah, nama iols diseru!
apakah ponen asmara?
*pose bimbo~*

kimie st cuthbert said...

ponen asmara = cantek lite2, ley?

*matilamak

konar said...

MERIAH!!!!!!!!!!!
hehehehe....
sabtu and ahad penuh ngan open house...
kalu x,,,mst jumpe kak long sedang enak dibuai panahan asmara...

~~LARIKKKKSSSS...

**kim slm kat anak ikan itew...

NOTE: xbaek ckp risz ponen lite2...die shantek ok...

kimie st cuthbert said...

kan .. ko tetap suke kt risz kan? da main ka? *matilamak*

risz said...

oi oi oi!!

*pose2 blushing,*

u suke kt i ke fiq?
*matilla soklan*

konar said...

risz: ske je...
skang xde mood lg nak cintan2...
skang just nak kenal2 je...
lite2 je dlu...kenal sume org...

kimi: kak long,,,xpenah maen,,,pelok pon xpenah(walaupun ade hasrat)..hehehe...*wink*

kimie st cuthbert said...

HOI!!! NAK BERCINTA PI TEMPAT LAIN!!!


*sentap*

Anonymous said...

hahaha

fiq, u r so sweet.
tp tu r, am not ready yet. *miss alasan sgts kn? hi imah!~*

lenkali aritu, peluk je r, i akan buat2 pejam mate kuat2. *hi kak long~*

konar said...

risz:
wpun mama dah bg green light malam tuh,,,tetap kene ade kerelaan dr tuan punye bdn,,,takut nnt kene tendang kuar umah sbb memeluk tanpa kebenaran...hahaha...

mama:
mama,,konar dah pndh umah...umah yg lebeh besar...kat pandan mewah...sebelah general hospital ampang..~~matilaaa bg hint suh org dtg

kimi:
kak long yg cantek (sume adik2 ipar u pggl u kakak shantek kanzz) bile teratak amani nak wat open house???~~larikssss..comfirm student2 izzu akan dtg...(kaedahnye rmai student izzu yg rupenye kwn2 i...opssss*hi izzu*)

Anonymous said...

tula nye
bila tah kak long nk buat open house kt amani tuh
u know what fiq,
awal pg (lps risz n kb jupe kak long kt bukit bintang) tu, ktrang dtg amani sesaje.
tup2 kaklong reply:
"sori, i xda kt rumah. berangkut.nntkn update di blog.oppst"

wah, makan hati uols!
siap suro cek blog 4 updates

farish H said...

alaa cian kt kimie ..hee

Ash Shinotsubaki said...

bkn u balik kg ke last week? ayo sentap! kalau i tau, i turun kl jgk! i pun nak ke mandi manda~ huhuhu

kimie st cuthbert said...

hahahaha
kannn sian u acai.

alkisahnye, sume org tak jadi ke mana2 ..

izu kensel ke kemaman.
i kensel balik umah.

so sume ade je kt umah tade wat ape2 hari tu, how?

bukan dowang kata u mmg takleh dtg kl sbb ke penang ka?

konar said...

kenzzz...slalu je penghuni teratak amani wat camtu...kalu kate dorang free...kaedahnye dorang ade la plan...kalu dorang ckp mggu ni ade plan,,,kaedahnye satu pun xjd...

choy...sbb tuh la dorang digelar penjaga lautan2 serta gunung ganang...kaedahnye cuaca xmenentu skang...byk sgt plan berubah...opsss...

risz,,,jom la ke rumah i...nnt i masak...opsss...hehehe...

**AWAS sebut nama betul i kat sini...*hi syaigul*

~~~LARIKSSSSSSS

datin cik sal said...

mak kembali dengan azam baru setelah di smash tatkala retreat 2 hari.. matila pondan main paint ball.. brani?? mak sorok satu tempat yg paling tinggi semau org tak dpt cari mak!!! mrasa sniper!! hahahaha

risz said...

omg bestnye,
mama, jom plan beriadah paint ball bersama2 anak beranak n sanak saudara!
jom kak long, jom konar.
jom jom jom jom jom hebo hebo
matilla da gila

konar said...

konar takut kalu maen paint ball,,terkene tetek mama,,,nnt mama sakit...hahaha...

LARIKSSSSSSSSSS...

~~mama,,konar mintak ampun...hehehe...

kimie st cuthbert said...

konar,

i BANNED you from anything to do with me.

PLEASE TAKE NOTE!!

kau jgn nak main2 ngan aku k.

chow!

Ash Shinotsubaki said...

i kat penang seminggu masa weekdays ja.. tapi wiken tu i stay trus sbb uols semua takde kat umah.. *pose melarikan diri membawa hati yg lara katanya..hahahaha

takpe, minggu ni seawal jumaat i ada. marila ke mandi manda~ eh..silap ke kenduri katong~~ huhuh

and.. now i know rentetan posting u bermula dari mana. hmm.

to sipolan: i rasa u kene blaja dulu sentiviti amani angels before u go all out. there is a reason why our circle hardly expand coz its not easy for us to open up to people.. its a huge investment. Sebagai salah sorang penasihat besar aka housemother, our sorority members protect each other as if we're bloodly related. Thats why we choose people in not people choose themselves to be in.

adrianna lima said...

yeay.. suka mama bila da bersuara.. amik kau si polan2..

datin cik sal said...

kann... mak yg jauh ni pun punyalah payah nak join circle.. inikan pulak kao.. motif!!

kimie st cuthbert said...

baikla acai! kedatangan anda saya sambut mcm di kaunter Mandi Manda .. opss


*matila ade gula2 mint*



p/s: kannnnn ... huda yg senget tu pun susah nak join, how?

Ash Shinotsubaki said...

hahahhaha.. uols.. huda tu bandwidth dia lambat.. masih pakai dialing connection.. tapi group2 datin dia tu mmg salah acuan.