ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, October 22, 2009

melayu perlu berbudi, kimie perlu berbody

*masa mula2 dowang smpai .. i feeling jejanz*
.
orang memberi kita merasa
orang berbudi kita berbahasa
.
yess...
.
begitula peribahasa melayu yg tak asing lagi selalu kita dengar
.
so, sebagai penduduk negara melayu *feeling pinoy* i rasa terpanggil utk menegakkn budaya dan amalan masyarakat melayu negara ini.
.
kisahnye ...
.
semalam i dpt msg dr sepasang rakan yg mengatakan
.
AKU ADE DVD BARU ..
KO NAK TGK SAMA TAK?
AKU DTG UMAH KO NGAN MEMBE AKU SKANG
.
so, i pun OK sajork wpun i tak kenal sgt sape membe dia itu. hehe
.
lalu jam 2.40am mereka pun smpai.
.
sentap ingatkn artis dtg lagi ... opssss
.
lalu i pun pasang la DVD ituew
.
citer bareback twinkies yg i kurang taste
.
dan juga citer jepun ciknek nalerk yg sgt comel
.
*bile sajian telah terhidang, i terus pasang wig*
.
then i tgk masing2 da start betulkn suar di kelangkang sbb ade sumthing sedang di pam pam.
.
disebabkn i duk tgh, maka telah menjadi kewajipan i sebagai host utk memulakan
.
PARTAAAAAAAAAAY!!
.
cikrab~ cikrab~
.
kami masing2 toceng diri sendri je .. sbb takmo heavy2
.
so bile da agak lama mendengus2
.
bile i tgk muka masing2 da tak tahan nak menumpahkn lahar
.
maka i feeling mandi susu .. opssss
.
i suke yall!!
.
gunung2 berapi muda ni kalo meletus mmg menumpahkn lava yg pekat, banyak dan bersepah2
.
so i seronok melihat hujan susu di seluruh badan hatta ke muka lite2
.
then bile sume da settle
.
dowang feeling2 nak lepak sbb nak macam tak puas toceng2 je
.
muka memasing dgn harapan leh heavy2 la tu
.
coiiiiiiiiii
.
terus aku halau pulang
.
ley?
.
so betulla pepatah ituee
.
orang memberi i merasa
orang berbudi i berbahasa
.
cume i guna bahasa lain
.
which is
.
BODY LANGUAGE
.
how?

6 comments:

datin cik sal said...

aiyo babi sgts kao kan.. makin lama makin lucah dah.. aiyo aiyo aiyo!!

shafizal said...

cis.... nampaknya, you berjaya hilangkan bahan bukti kehadiran seseorang dirumah.

i tak sedar. huhuhuhu

kimie st cuthbert said...

sumenye salah dowang ...


i da ckp i takleh single nnti i jadi FONTIANAK!!!

i nk hisap darah everday how?

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

i da jadi jahat dan liar ..
i akan dibenci masyarakat ...

tp abg2 tasty tetap suke i
*masuk lif tekan tingkat 87*

kimie st cuthbert said...

awas u kak yam! i sgt yakin u da tido mlm tadi. hahahaha

izzu said...

harus i pasang cctve di depan tingkap bilik i, yg menghala ke pintu masuk umah

dan i akan buat bancian

kimie st cuthbert said...

hahahah keji la statement itue

tp leh la pastu kita kuar majalah,

Malayia 50 Top Gorgeous Non Virgin Bachelor

ley gtu?