ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, October 14, 2009

ko kenapa?

for your information, aku tak penah suke kat ko

well, ko penah dgr ayat PLASTIK tak??

YES, aku mmg plastik DGN KO!!

Jangan nak kutuk2 psl aku. ape aku buat, mana aku tinggal, ape plan aku, sukati aku la.

motip ko nak ungkit2??? motip ko nak sibuk komen2 psl kehidupan aku dan kengkawan aku.

aku ade plan ke, tade plan ke .. aku mmg tak penah babitkan ko.

aku nak wat plan ape2 ke .. nak kensel plan ke .. sukati aku ar.

yang ko sibuk nak terasa tu pesal?? ko ingat ko BFF aku sgt ke?

aku paling tak suke org nak main2 kan nama aku .. so what??

kalo ko baik ngan kawan aku sekalipun, ko anak ayam dia ke, dia makayam ko ke .. ko tade ape2 hubungan ngan aku.

yes kita penah kawan dulu, mmg betul. tp tu kat sana je. aku tak terpikir pun nak buat ko jadi kawan comolot smpai bebile.

ko jangan sekali2 nak kutuk2 or nak perli2 aku. ko kenapa???

careful ye! aku tak penah mintak ko muncul pun.

ko jangan pikir baru sekali ko campur geng2 aku, ko da terus IN.

ko pikir sume org suke sgt ke??

aku da start lemas ngan ko bile ko tetibe je nk muncul kt umah. ko nasib baik sbb ko ikut kawan aku je. aku paling benci org degil smoking dlm bilik bile aku ade. aku da kata jangan tu maksudnye JANGAN la .. ko bodoh sgt ke tak paham???

so what kalo aku nak ungkit sume benda. nie tempat aku. kalo tak suke, blah!!

ko kan da ramai kawan, sana sini pun BFF ko kan? perluke ko nak terkinja2 dekat aku?

mampus ar. ko nak ngamuk ke. ko nak benci aku ke, lagi bagus. ko nak tabur citer sana sini pun pegi ar.

dgn sapa ko nak kawan pun, pegi ar. ko nak hasut sume org pakat benci aku pun, pegi ar.

ADA AKU KISAH???

30 comments:

konar said...

ehhh...nampaknye u terasa ngan i...
mintak maaf sgt2...
i xbermaksud nak wat camtuh...

harap u maafkan i...

i sgt xbermaksud nak wat camtuh...
i tau i terover ngan u...tp i xpenah terpikir i telah ganggu privacy u...xterlintas nak wat camtuh...ia cume gurauan...kalu u terasa,,,i mintak maaf...dari ujung kaki smp ujung rambut...u pun slalu gurau ngan i kan...kalu i wat u terasa smp u wat kat blog,,,i mintak maaf...kalu u rase i patot dihukum,,n hukuman itu ialah bukak entry kat blog u,,,i sanggup...tp jgn la smp putus kawan...i xpenah berhasrat nak putus kwn ngan u...i mintak maaf skali lg...

MAAFKAN I...

Anonymous said...

motif???
what da happen??

datin cik sal said...

kann.. mak baru je baca lepas KB mak call mak meracau sebab cakap dia botak!!

adik2 selalu mcm tu.. kita angkat lite2 terus tak ingat mana bumi dipijak!! so mrasalah mak pun dinch kan kao!! suka sgts aku tarik2 rambut ngan KB aku kan.. nah!! biaq pi mak potong kek ngan kao plak!! rasalah!!!!

ayinn said...

uhuk3,..
maafkan lah dye,.. dye da mintak maaf,...
uhuk3,.. nyebok lak aku,.. kang xpasal2 ade lak entry psl aku,.. wkakakakakakaka...

peace!!!!

kimie st cuthbert said...

aku bukan nak sombong, aku bukan nak berlagak.

aku tegur cara baik, cara halus nak jaga hati kenalan, tp makin ditegur makin menjadi2

ko br kenal ngan org sehari dua, tak payah la nak lebih2 plak ngan org tu. mmg la masa tgh kenal leh gelak2 sama.

tp aku sendri pun tak mengutuk mencarut kawan2 aku smpai dowang terasa.

nie kan pulak org yg kawan biasa2 je .. boleh kata kenalan je.

so tak payah lebih2

maaf tu mmg senang je nak kasi, no problem. aku bukannye jahat sgt.

tp dah ar. stop la sume k.

tak payah feeling nak berubah bagai kononnye sbb aku or kitorang.

YOUR STYLE JUST NOT FIT WITH OUR STYLE


*curtain close*

arep said...

kelas kimmie.. mak suka statement last tuh!!!

kimie st cuthbert said...

well, this is the UGLY TRUTH!

imahlenggok said...

tuu dia !! Bila marah pakat slang harry potter kan?

what the whore sgt kn!!

aik sal? bukan minggu kepas ke scene carut mencarut? Minggu nie pun ON ka??haha..ke kimie terlewat?'

apa pun MAK SOKONG KIMIE!! Puteh kata kimie, putehlah kata mak!! tuu diaa.!!

hidup mati mak TETAP utuh di belakang kimie !!( bukan nak fuck dia sbb dia bukan nash) ops*

Kalau sapa SENTUH kimie, mak upah 2 VAN india pukul kau sampai patah kaki!! *ops*

INGAT KONAR!! sakitnya hati si kimie, terasa sakit jua di hati mak nih..!

" ..Kalau sesapa babikan KIMIE,mak akan BABIkan dia sampai ke mati!!

bley?

Bukan mak ayam biasa,
Mak

datin cik sal said...

matila bukan mak ayam biasa katanya!!! tyrus mak tyrik key syti nurhalyza!! tu dyaaaa.. kluaq dah slang syakira!!ADO??!!

Anonymous said...

matilla bukan mak hayam biasa!~

*pose2 takot dlm peperangan*
risz

Kesumadewata said...

*Standing Ovation*
nanti i dtg umah u pose bersilat k

Live dari Putrajaya said...

wow... hebat...

farish H said...

emm siannya..saba r kimie

kimie st cuthbert said...

mak tiri ku,

i mengambil masa 45 minit dan 38 saat menahan sebak dan haru atas ucapan dan komentar yg sgt menyentuh jiwa lembut dan kecamuk i ini, ley?

bile tgh emo, terus feeling Harry Pothead how? merasa english i pun tonggang langgang .. MUET i dpt gred 5 je .. i tak meletop how? *matila kekwat*

huhuu btw thanks to come mak tiri.
i sayang u lebih now !!
*matila kena sebat ngan mama sal pasni*

p/s: yall, drp u hanta van penuh india, apa kata u hanta set2 iban / kadazan .. at least lepas penat dowang feeling bertumbuk, i leh hidangkn air sirap sejuk ..

hehehe

Anak Ayam Serama,
Kimie

kimie st cuthbert said...

ciksal,

i cube membayangkan shakira nyanyi lagu Biarlah Rahsia, ley?

*pose gelek2*

hahahaha

kimie st cuthbert said...

kesuma,

bile nak wat FULL DRESS REHEARSAL?
i nak feeling dayang2 menonton pesilat.

kimie st cuthbert said...

to all,

jgn pikir i wat cmni nak memalukan org ..

tp kadang2, kalo pokok durian tu tak digegar, smpai mampus pun dia tamo berbuah, wpun penat da nenek tua duk bercakap ngan pokok itue.
*pose org kampung Lubok Redan Masjid Tanah*

kita ni kadang2 leka, lalai, tak sedar ape yg kita buat tu melampaui batasan.

deswai kekadang bile i sendri rasa sumthing mcm tak kena, i suh izzu tampar i, ley? kan izzu?

kepada si polan,

jangan amik ati, i wat ni utk kebaikan u. mana lagi bagus, org kutuk u belakang, or org maki depan2? mmg maki depan tu pedas, menusuk ke jantung, tp tak lama pun sakitnye .. kalo dibiarkan lama lagi, merasala dendam dan benci makin bertambah.

at least for me, after i sound u mcm ni, i rasa relieve. nak sound depan2 da buat, sound slow2 da buat, now biar i sound ala2 tabloid pulak .. kan?

so sile amik iktibar, mana leh diperbetulkn tu, betulkan la.

i quote ayat housemother i:-

"there is a reason why our circle hardly expand coz its not easy for us to open up to people.. its a huge investment. our members protect each other as if we're bloodly related. Thats why we choose people IN not people choose themselves to be IN"

sekian ..
wassalam

*tanggal tudung*

Anonymous said...

eeeiiiiiiii..Kimie..Konar tuh tak se fasyhon uolsss kerr... dah2 ler tuh yer...sabarrr..uolss kan cantek..

kimie st cuthbert said...

hehehe i tade ape2 la :)

i tak cantek da yalls, zaman kegelapan.

gi club pun org tak pandang da. how?
hahahaha

nasib baik org i suke still leh peluk2 kiss2 pipi .. opsss

Izuan Kunang-Kunang said...

Uols...uols plastik dgn mak jugak ker?? *sentap*

Kimie, sebab tu la mak suruh uols pindah gi Milan. Bukannya mak buang anak. Mak syg banget dgn uols walaupun mak lebih syg laki mak. Uols tak seswai kawan dgn budak2 sini.. *matilahhhh~~

kimie st cuthbert said...

hahahahahah kejila mak izuan!!!

kalo i pindah milan nnti i akan lupa BAHASA MELAYU, how?

*matila kena carut ngan Imah*

deswai, budak2 kt sini tak paham i punye Uniquely Freakish Beauty ..

hanya mat susly je terpesona dgn i

ley? hahaha

mak izuan tak busy keje ka skang?

Okabe said...

hi imah.
*matila komen x relevan*

kimie st cuthbert said...

wow ..

ex landlord .. hahah *lariiiik

Ash Shinotsubaki said...

i adalah housemother yang penyanyang...huhuhu
*terpaksa enteprem sbb dah kene quote kat sini.

izzu said...

i mmg suka tampar u...hehehe

u pun nak beralih arah kembali kepada org2 borneo ke ?

mrasala, ikut jejak langkah i. tapi, mmg betul, org borneo mmg pengasih dan penyayang. i loike

i love my baby borneo. babybibibabi

datin cik sal said...

motif babi??!!

shafizal said...

hahahha... babybibibabi. I tergelak. :D

kimie st cuthbert said...

izzu suke carut baby dia tau .. sian adik melur .. oppsss

Anonymous said...

getew letop abg2 utp skang nih!

blackORwhite,there's no GREY said...

tumpang lalu...mak dri kmpng seberang..x biase bukak blog..slalu bace majalh mangga jer*silang selendang*