ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, October 5, 2009

kita mulakan adventure kali ini ..

yall, lenkali kalo ade no. tak dikenali call jam 5:45am di hujung minggu, sile jawab wpun yall tgh mamai dan sgt mengantuk.

WHY??

becos u neve know kalu2 it will bring GOOD NEWS!! hahahaha

jumaat malam tu i tgh melara, terus kaki ni membawa i pergi ke BB .. sian adik2 takleh masuk da sbb bawah umur. seb baik i da lebih umur wpun pemilik BB ingat i bawah umur. kekekeke

sedeyh tau!! sume org tua2 je dlm tu.

then balik tu, lepak kat tasik, pose2 minum lite2 bersama Mark. btw, i dpt minuman free dr org tua laha di BB .. weng weng lite2 opss.

then pagi tu pas balik dr tasik, terus nak tido wpun hati dan pikiran masih lagi melayang teringat kt dia.

hmmmm...

tetibe je ade phone call. i terus jawab, tak tgk no. pun.

" kimi, ko ade kt umah? aku nk tumpang, aku takleh masuk umah "

" ok je, dtg ar, ko tau kan umah aku, vista x, blok x, tgkt x, umah no. x "

setengah jam pastu, membe ni pun smpai la. i tercari2 la mana membe i ni kan, sbb motif kata da smpai kt lif tapi tade sesapa.

tetibe ade budak dtg tanya, " eh ko kimi ke? "

lalu kami tergelak sekejap sbb masing2 tak penah kenal, how? hahahaha *matila dia salah org*

disebabkn i pun da ngantuk, i suh je dia tumpang tido umah i. tak payah susah2. i ngatkn dia tu kawan i yg mmg suke feeling takmo balik umah lalu nk tumpang tido..

kisahnye, dia takleh nk masuk umah sbb kakak dia tade. so kena tunggu smpai pagi gtu br kakak dia balik.

disebabkn dia look so str8, i pun tak byk ckp la. just borak2 kosong psl i dan dia. camne leh ade no. sume tu.

then, kami pun terus tido. terpaksela kongsi satu tilam je kan sbb i tade comforter @ toto lebih. sume da bawak gi PD *matila carut mama*

dia tido pkai suar jeans ngan tshirt, tp tak lama pastu dia mintak pinjam suar pendek.

i kasi je la. bile dia bukak je baju, heartbeat i terus berdegup kencang sbb dia bertingkap yg cantek!!

i da teruja, how? hahahahaha

*kau tak teringin ade jantan cenggini sesat dtg umah ko mintak tumpang tido??*

then dia sambung tido, membelakangi i mula. so i menggunakan terus teknik berkongsi selimut utk merapatkn diri chihihi
*matila feeling terlanggar badan lite2 sewaktu tido sbb dia ade bau perfume jantan yg wangi, ade tahi lalat belakang bahu.. aaaa*

at one point, i tersentuh badan dia, pastu dia terus tido terlentang gtu. i rasa heppiii sbb i tido mengiring mengadap dia

KAU ADO CERITA DETAILS POSISI TIDO BAGAI???

ADO????

*pengsan*

lalu i mempersengajakan lengan i terletak di atas dada dia.

WOW ada response ... DADA DIA BERDEGUP KENCANG .. dug dug dug

I SUKAAAAAAAAAA!!!!

bile dia da cmtu, i tgk dia pose2 tido mata terpejam rapat, teringat i kt skendel2 di hostel dulu.
*u can tell when people saje2 pejam mata or mmg da tido rite?*

lalu tgn i mula la menjalar bermain ngan tingkap dia itue. kannnnn .. kau suke kan .. turn on la tu. opss

dlm keadaan dia mata pejam dan badan kejung itu, tiba2 lengan dia da naik atas kepala i lalu membuat cubaan menekan badan i supaya i pergi bermain ke bawah sedikit.

i malas nk tunggu lama, i ngantuk .. so i terus selak selimut .. dan dari suar pendek putih yg i kasi itu, terus la terbonjol ular kepala besar yg sgt meriah!!!!!

i terpaku sbb barang kemas itu sgt memukau .. i terus selak suar itu dan ..

*PENGSAN TERUJA*

*feeling pengsan tp menten menadah mintak diisi*

iklan : i da lama tak tgk barang kemas Chopard .. i sgt teruja smpai i lupa yg dia tu budak str8 yg tatau nk wat ape tp menten nak melepaskan gersang di pagi hari ... i rasa sgt bebudak skolah hostel sbb dia tak wat ape2, dia kaku je .. how?

perluke citer ape i wat seterusnye kan? awas yall sume sgt suke kan? i tau la i sgt suke berkongsi kisah kelambu. opss i gile da.

point2 penting :

dia sgt cepat basah .. tak perlu lubricant. chihihi *matila lube i nk habis izzu gune*

dia tak penah ciktot org, so bile 1st i ajar ciktot, dia cume sempat merasa tiga stroke je. how? hahahaha dia sgt tasty .. after that baru la meriah, tu pun i yg kena control pose Cowgirl, hahaha

dia mmg napsu kuda!!! dlm masa 6 jam leh wat 3 round dan masih meriah sumber protein yg dihasilkn *matila headline main byk kali*

kesimpulannye, selepas dia pulang, i rasa sgt tenang dan berjaya melupakan kisah lara wat seketika.

maka, after this, stiap kali i rasa lara, i akan memikirkn dia dan adiknye yg perlu digenggam dua tapak tangan itu .. bleh wat i turn on stiap kali i teringat.

hayooo i nak jumpa dia lagi .. tp mcm dia da tamo contact je .. hahahahaha *pengsan*

p/s: cerita details stiap saat masa dispend hanya utk pengetahuan kawan2 rapat je, ley?

22 comments:

risz said...

omg
best gila kot

i nk tanye satu soklan je *matilla nk mintak petua*
ape yg membuatkan die dpt no kak long??
dr blog ke?? *matilla da revise lite2 nk bukak blog*
ley??

datin cik sal said...

hey.. mana ada toto kao kat umah mak!! zentip!!! mak dah kira mak ada 3 je 2 toto 2 landbed.. 1 tilam merah.. how?? matila detail sgts kan...

tu dia preparation nak sambut kedtgan anak2 ke rumah.. mak dosi beli satu lagi toto... mrasa lepas ni mak bukak kedai toto trus..

bukan toto magnum kuda bagai tu hohh!!!**pose jabatan agama islam!! matila.. larikkssss

kimie st cuthbert said...

katanya : dpt no. phone dr YM tahun2 dulukala time i masih belaja gtu.

chihii sile la bukak blog. u kan suke cur di tasik *TETIBE*

kimie st cuthbert said...

mama,

i gurau2 je.. chihihiih jgn tersentip~

risz said...

motip tasik??
last week iols ade ke kt blkg kak long, miki n abg izzu.
tp takot nk dtg sbb dengar dr kb iols kak long tingtong mlm tu.
menjerit2 segala.
lantas sms tanya mama di mana sajor.
ley??hahaha

kimie st cuthbert said...

awas!! i tak jerit2 ye. i tingtong smbil carut pondan gile yg buruk, ley?

i cume tgh lara lalu terminum lite2

mana de tingtong, i bleh drive lg mlm tu.

maklumla, tunggu adik bongsu tak muncul tiba, kekwat!! nak ade mama br kau berani muncul kan?

risz said...

bukan x berani..
iols bawah umur.
takot kak long pakse join minum.
nnt mama marah *hi mama*
tp yg penting kak long mmg shantek mlm tu, berbaju merah bersluar ketat itam.
meletop ok!!

n xsangke isteri guru besar ialah adik2 yg comel.*hi abg izzu*

kimie st cuthbert said...

kannnnnnnnnnn kau mmg suke duk bawak ketiak mama yg ditacap fondation tu *hi mama*

tima kasih, i mmg vast sentiasa .. deswai dpt free drinks *tetibe*

kan .. i mmg suke isteri guru besar tu, i da menjadi mak hangkat dia ...

*pose ayat "kakak cantekk"*

risz said...

kate hadek2
haruslala ade aura2 kekwat
kn??

mama tacap foundation kt ketika ka?
larrikkk

datin cik sal said...

motif suma pakat carut mak!! bila nak balik kg kat PD nih!!**matila mak sumpah sorg2 jadi peti sejuk katil tv bagai kan .. senang rumah mak meriah nanti!!**taksi!!

kimie st cuthbert said...

kalo u nak sumpah i, make sure u sumpah i jadi bath tub @ jakuzi .. at least leh feeling mandi ngan abg2 askar kalo depa singgah umah.

mesti dowang teruja nk masuk jakuzi sbb dinch ado kt tempat dowang. kan kan?

i suke la fantasi nie.

kimie st cuthbert said...

tu la adik2 sgt terkenal ngan kekwat.

tp bile laki lari, tau plak cari org2 yg da season nie

*calit markonar smbil pandang cermin*

Anonymous said...

hahahahaha.
motip samakan mak ngan konar??

*pose eva*
i'm risz, i'm different,
i'm not compared to others!

kak long, jomla balik kg PD.
mama da bising2 tu.
risz xnk kene sumpah jd peti sejuk tv sgala.
kak long organize trip, risz nk tompang ya!!

imahlenggok said...

MACAM SIAL! Tapi tetap TAHNIE sbb dapat!!Bukan macam yang kuat menaja tapi HARAM x dapat pa!! matilamak*'

trus naik stage bagi CROWN biasa!

kimie st cuthbert said...

kan .. takmo dicompare ngan sesapa .. baikla, nah ko pkai compact powder jenama Anna Sui nie

*feeling baik hati*

kimie st cuthbert said...

thanks mak tiri!

i mendapat pun sbb i rasa tuhan menyayangi i dan takmo tgk i melara tak hengat dunia, how? bleh gtu?

yg penting, bak kata u, i dinch perlu keluar bunga rampai pun, cume kuar beberapa sen membalas sms gtu .. ehehehehe


p/s: smlm dia msg suh i take care, nnti leh jumpa lg. ha ha ha ha

terus tak str8 da agaknye budak tu yg namanya pun i tatau.

deena tetep shantek!! said...

hayoooooooooooooooooooooo mak pengsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alqatariah said...

OMG!!! hahahaha so kinky

kimie st cuthbert said...

hahahaha

i nak blaja utk menjadi lebih syial dan kinky la ...

*matila gile*

konar said...

hahahaha...

SENTAPPP...i sentiasa dicarut...

kaedahnye i tgh lara...dah i tersentap ngan warga pekerja PROTON...

hasilnye i kembali pose2 single...malam tuh kwn i yg steward tuh taste ngan syahmi...lepas ni i akan beradik ipar kan steward...

~~matilaa..

konar said...

haruslaaa i mencari org lama cam u...org je lama,,,umor tetap muda dan menten shantek...
hehehe...

RISZ: sorry ye syg,,,i xde bateri malam tuh...n adik2 angkat i ramai kat sana nak kene layan...masing2 ade masalah...i yg ade prob nih pon terpakse pose2 xde prob utk mendengar prob mereka...

JOM BALIK PD...mama dah ngamok...i takut i kene sumpah jadi hadek2...
*gelak guling2*

kimie st cuthbert said...

kan ... dlm2 kau memondan itue, tetap kau ada hati ngan RISZ!

dunia mak nak kiamat!!!!