ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, October 6, 2009

kau kenapa?

*tunggu 4 bulan lagi, rambut wa jd camniey*
.
alkisahnye ... haritu ade sowang mamat ni beria2 ajak gua kuar lepak teman dia makan.
.
so gua ok je ar. tade keje pun time tu nak wat. so dia pikap wa kt umah, gi lepak area warung2 je.
.
gua cam biasa ar, malas nk set rambut, wa biar serabai je.
.
elok2 kami santai kt warung tu, lalu ar 2 - 3 org adik2 .. gua tak taste pun tp biar je ar.
.
tak psl2 .. mamat ni bukak topic
.
"types of gheyboy"
.
gua mula2 tu dgr je ar, tp bile dia da start melalut, mmg bikin panas ar.
.
dia bleh plak bangga diri ckp:
.
"aku nasib baik tak mcm tu, ape2 ar budak2 tu, nak sgt jadi lembut, eeee tak bleh ar, geli siot, lenggang sana lenggang sini, aku mmg anti org cmtu, mmg kalo aku jumpa, aku pandang slack je"
.
"aku kalo nak main pun, aku mmg cari siyes gheyboy mcm aku je .. tp tu ar, tak ramai beb, sume pun bukan taste aku plak tu, da kawen ar, tade ke budak2 muda mcm ko tp tak lembut ek? cmne nk kenal?"
.
zassssssstt!! gua mmg da emo tyme tuh!.
.
"beb, cube lu pikir ek.. lu kutuk dowang mcm cibai pun, tp lu pikir ar, lu ngan dowang tu sama bai .. dua2 pun hisap konek, dua2 main bontot, dua2 mmg sama hina bai"
.
"lu berangan nak carik gheyboy discreet, berangan ar. mengaku discreet sgt ar, jantan sgt ar, kononnye geli ngan si lembut, tp kalo ade lagu Mariah Carey, lu org ar yg sibuk nk lawan pitching paling tinggi kan???"
.
"weh, gheyboy tu mmg sumenye ade feminin side ar. kalo tak, tade ar teringin nk isap konek, nak dibelai jantan.. bengong ar lu. lu pun sama je mcm dowang, nak jadi gurl jugak cume lu nie penakut, tak berani mengaku, takut dibenci dunia luar."
.
"gua rasa, lu lagi geli sbb nmpak je mcm budak str8, tp rupenye mengidam konek, at least budak2 lembut tu, satu kampung tau dia mmg suke konek, tade ar pompuan2, mak2, nenek2, pakcik2 terkejut"
.
"pe ar, dah ar satu dunia str8 da benci kt gheyboy, lu sesama gheyboy pun nak saling benci benci, kutuk kutuk, hina hina, tp last2, sesama gheyboy jugak lu ajak main, ajak cinta suci bagai"
.
"hayooooo gua siyes tak paham ar ade org mcm lu"
.
"ok la, jom la balik, hanta gua umah dulu"
.
*tersentap*
.
p/s: penceritaan diatas telah diolah agar pencerita nmpak ganas dan emo wpun sebenarnye ayat ganti diri yg digunakan ialah "saya" - "awak" tetapi kata2 kesat itue mmg seperti yg tertera.
.
nampaknya pencerita mmg feel offended and so defensive ngan statement mamat itu!
.
*PENGSAN TAK?*

15 comments:

datin cik sal said...

kao bawak dia jumpa mak NOW!!!

kimie st cuthbert said...

tamo la. ade gak dia msg2 tp i malas gile nk melayan. ade plak double standard, kalo nk kuar ngan dia, kena betul2 str8 ...

PERLUKAAAA?????

*matila emo tp menten sms mamat str8 ajak tumpang tido*

Anonymous said...

"beb, cube lu pikir ek.. lu kutuk dowang mcm cibai pun, tp lu pikir ar, lu ngan dowang tu sama bai .. dua2 pun hisap konek, dua2 main bontot, dua2 mmg sama hina bai"
.
"lu berangan nak carik gheyboy discreet, berangan ar. mengaku discreet sgt ar, jantan sgt ar, kononnye geli ngan si lembut, tp kalo ade lagu Mariah Carey, lu org ar yg sibuk nk lawan pitching paling tinggi kan???"
.
"weh, gheyboy tu mmg sumenye ade feminin side ar. kalo tak, tade ar teringin nk isap konek, nak dibelai jantan.. bengong ar lu. lu pun sama je mcm dowang, nak jadi gurl jugak cume lu nie penakut, tak berani mengaku, takut dibenci dunia luar."
.
"gua rasa, lu lagi geli sbb nmpak je mcm budak str8, tp rupenye mengidam konek, at least budak2 lembut tu, satu kampung tau dia mmg suke konek, tade ar pompuan2, mak2, nenek2, pakcik2 terkejut"
.
"pe ar, dah ar satu dunia str8 da benci kt gheyboy, lu sesama gheyboy pun nak saling benci benci, kutuk kutuk, hina hina, tp last2, sesama gheyboy jugak lu ajak main, ajak cinta suci bagai"
.
"hayooooo gua siyes tak paham ar ade org mcm lu"
.
TAK MAO CAKAP APE DAHHH,... MAK POSE2 BERLIANG AIR MATA TERHARU~!!! KIMIE KLO IOLS ADE TIME TU.... harus mak tabur kelopak mawar sedulang,... uhuks3
Yuki@Yuri

risz said...

kn??
VOTE FOR KAK LONG!
*matilla tetbe*

str8 sgts ke gayboy berangan tu?
*matilla tetap nk berkenalan*

datin cik sal said...

mak speku gayboy str8 mcm tu akan memondan jugak bila jumpa geng dia!! tu diahhh**sambil kerling konar.. opsss bleh? **ikan pauss!!!

kimie st cuthbert said...

hahahaha i pun terharu ngan sokongan yall ..

u tatau time tu i betul2 emo smpai da start gigil2, suara sekat2, mata da nak berair .. how?

feminin tak i? hahahaha

kimie st cuthbert said...

risz .. dia mmg "nmpak mcm" str8 tp bile dia da smoking, sebijik cam gheyboy LQ tu. ley?

tp dia mmg ade rupa la .

*matila i hanya kuar dgn org yg ade rupa paras elok*

kimie st cuthbert said...

hahahaha

*pose tgk konar mengekarkn diri ngurat adik2 lembut tp bile smpai kt i terus ber"nok mak nok mak"*

risz said...

hahaha
pitam

mirch_marcello said...

akak setuju dengan anon ittew..harus 7 dulang mawar ditabur untuk kelaser-an kimmie ...

kimie st cuthbert said...

thanks kak mirch. muuuahs!!!

imahlenggok said...

*pose sinsing lengan baju*
mana gayboy tu? Vista angkasa? block baby borhan ke dia? matilamak*

kimie st cuthbert said...

hahaha coiiiii!! perluka Vista Angkasa??

dia duk Puchong yall .. duk ngan family, how? malu je kan?

umo da 27 menten duk ngan family .. euuuwww geli geli~

p/s: sape baby borhan? ensem ka? opss

konar said...

SENTAP!!!!!

haiyooo...jgn pecahkan lobang i yer kak long...awassss...

berapa hari i MC...rupenye telah byk yg u hapdate...hahaha...

mmg hadek2 minat kat muka i yg jantan nih...sampaikan adik angkat i si syami tuh xkenal sape i mase di LQ....katenye "INGAT JANTAN MANE LA YG HENSEM...RUPENYE ABG KONAR"...tetap abg wokey...

LARIKSSSSSSS

konar said...

mama,,,awas speku itew...

hahaha...

~~walaupun betul...