ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, October 21, 2009

bile loceng berdenting

ko suke tak kalo org begini dingdong umah ko malam2

sekali lagi ...

sekiranya anda mendengar bunyi doorbell umah anda berbunyi jam 12.30 midnite, jgn takut2 nak bukak pintu itu ..

sebab pe?

yes datin2 ... sbb anda mungkin menerima kunjungan drp artis yg anda sukai, how?

*matila berani mati*

Ting Tong ....

i berlari2 anak membuka pintu, takut izzu ngan mark terjaga. kak yam tak balik lg. umah da sunyi, sume da tido.

bukak2 je ..

eh .. kenapa DAFI dtg umah aku mlm2? terdetik di hati tetibe.

hehe jumpa gak umah ko.

masuk ar. housemate sume da tido. bukan kata ade keje nak buat tadi?

nk kuar cari makan jap .. lapa ni .. singgah sini jap nk jumpa ko

( dalam hati i ) wow hensem nye abg nie .. umur je 28 tp menten sgt jamboo. iras2 DAFI dlm iklan Silkygirl itu.

Klik .. bunyi pintu dikunci dr dalam. mamat ni asyik tersengih2 comel. pastu dia terus baring.

i menten bukak FB smbil dgr lagu Rihanna yg baru tu.

tetibe dia dtg dr belakang dan terus peluk. ayooo i pengsan.

aku takleh lama tau .. nk siapkn presentation utk esok. mampus kang tertido.

lalu kami start bermain gusti2 ...

ahhhhh badan dia sgt putih ... dan rerambut di bahagian2 badan dia sgt lurus ala2 direbonding .. how? hahahahaa dan dia sgt suke senyum masa beraksi. *pengsan*

lepas dia balik, i senyum tersangat lebar ...

*kepuasan maksima*

MATILA FIRST TIME CITER SINGKAT JE ..

*lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik tamo kena chop blog lucah ..

17 comments:

shafizal said...

hahaha... u tetap tak berjaya melenyapkan bahan bukti...

Anonymous said...

mencikla
kak long asik dpt yg kebabom!
kasik la risz pulak
*pose majuk blkg pintu*

datin cik sal said...

aiyo... kann... mak kagum!!

kimie st cuthbert said...

keji la u kak yam .. tetap tau ade org datang *pose sorok sandal*

kimie st cuthbert said...

risz,

sile salahkn ibu mengandung *jeling mama sal*

dia ngandungkn iols masa musim menuai .. deswai i meriah, how?

*matila menten claim I TAK LAKU*

kimie st cuthbert said...

mama,

sementara saya masih belum diikat oleh tuan, maka harus mencari makan di semua tempat yg sudi memberi makan

*feeling chihuahua sesat*

datin cik sal said...

kann... yg pramugarai tu apa crita?? oppss!! tetap mak nak korek kan... hihihihi

kimie st cuthbert said...

motip pramugarai? awas! dia lelaki. opsss

kami br je feeling2 berkenalan cmtu.

so weol casually dating ar skang ni bile dia free dr flight schedule.

sume org kt umah pun da jumpa dia. mama je belum :)

siap izzu da bagi nickname:-

Abg Sri Lanka .. sbb first i kenal dia, flite dia gi Sri Lanka.. coi kan? sepatutnye flite gi Paris ke .. leh izu panggil dia Abg Paris. opsss

datin cik sal said...

khennnn.... dia tua dr mak or mak lagi tua.. tu diaaa taknak kalah nih!! mak nak jadi yg paling tua tau!! **feeling-feeling godmother!! opps

kimie st cuthbert said...

wpun umurnya udah cecah 28, tp rupanya masih mcm budak umur 25 .. ley?

so mmg lagi tua dr mama yg umurnya baru sahaja 19 tahun, how?

*kipas kipas kipas*

datin cik sal said...

hey!! mak nak jadi yg paling tu lah laha!! bukan paling muda!! motif silap ampu!! aiyohh!!

kimie st cuthbert said...

hahahahaha

salah ke?

*tgk kalkulator*

ohh typo tu yall... u mmg paling tua sbb i lupa dekat belakang umur u ade tercatat:-

19 tahun selepas Sambutan Jubli Emas

ok .. betul da..

datin cik sal said...

kann... trus mak feeling-feeling ruminah sidek!! opps

izzu said...

mcm mana kami leh tersedar ada "sesorg" mengetuk pintu dan loceng di tgh mlm.

biasanya, kami pengawal pintu masuk, akan tersedar dan mengintai siapakah gerangan empunya tetamu

tapi, mungkin kami keletihan sampai tak sedar langsung, matilah aktiviti senaman malam sebelum tido

Ash Shinotsubaki said...

ayooooooooo~
mak tak saba nak tgk gamba dia live!
sg rajang skang~~~~

kimie st cuthbert said...

kan... kau beraktiviti smpai demam teruk si dia. how?

over la yu .. heheh

nasib baik i ade

*feeling Florence Nightingale

kimie st cuthbert said...

hahahaha cepat2 .. nnti terlambat .. i lupa simpan mana. opsss

*matila da kul 4 tak tido lg sbb baru lepas feeling orgy ..

**matila update every morning