ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, September 9, 2009

Ohh Azura~

wa jatuh chenta beb!!!

syiok gile babeng ... azura~

nama awek melayu wa br kenal

stimm je sebut nama byk kali ...

maksyukkk bai

teringat gile kt awek2 melayu terakhir

TAPI

azura yg wa kenal nie ..

perangai cam GAMPANG!!!

how?????

.
dah ar muka cm bas mini, skolah pun tak habis lagi
.
ade hati nak ngurat gua
.
bile wa mention kat dia wa ade awek dah, dia bengang
.
kata gua mat romeo suke main byk awek
.
bodoh pe!!!
.
membazir je wa layan sms dia. bengong ar awek ni.
.
nak ajak wa smoking kt mamak la, ajak lepak beli cd la.
.
tertekan seharian wa layan dia.
.
smpai la mlm tadi ... tak tahan sms non stop ...
.
wa ckp kt membe nk kuar jumpa kawan, ekceli wa gi jumpa minah ni dekat sentul.
.
haprak!! mmg siyes awek longkang.
.
wa pun ade taste beb. nak chinese look je. aahahaha awek jepun ar syiok.
.
wa jumpa dia kt LRT Sentul, then smoke2 kejap.
.
dia ajak wa lepak kedai, tp malas ar.
.
SAPE JE NAK DILIHAT KUAR LEPAK NGAN GURL CAMTU BEB!!! MALU AR
.
then bile nak balik, dia mintak wa hanta smpai area umah dia.
.
tak jauh dr lrt tu.
.
tp wa malas ar.. cm syial ar dia tu.
.
lalu wa terus terang ckp
.
........................................... 10.50pm ................ Sentul Star LRT
.
GUA : babe, lu tau tak wa ni bisex??
.
XX : ape tuh? sex?
.
GUA : -_-"
.
GUA: bukan ar! bisex tu ade couple awek ngan boy sekali.
.
XX : bodoh ar ko mat! geli dowh
.
GUA : tau takpe *matila ponen* so lu kena balik sendri ar ni, wa nk pegi umah boy gua kt depan ni. gersang ar mlm2 cmni.
.
XX : *hempas pintu kete*
.
GUA: chihiihih *terus mematahkn tangan di stereng kete* **penat pinjam personaliti Izzu**
.
......................... 10.55pm ............................
.
.
p/s: membe opismate gua ingatkn gamba ni gamba gua, how? chihihi
.
untuk menghilangkan pening, terus wa ajak ajak ex gua kt sentul tu gi sahur...
.
serik da!! pasni gua tak berani2 layan awek tak tentu pasal.
.
adeh!!! nak feeling2 Victor Basa now

13 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaha..
cari jela pengkid uols..
abes citer..
kikikiki..

kimie st cuthbert said...

chihihih

last time ade jumpa pengkid hensem gile!! merembes uols ..

tp renek .. ahaha
i sanggup main ngan dia .. kawen pun takpe .. halal kan? oppssss

datin cik sal said...

kann.. samalah.. mak jumpa pengkid kat stesen shell..

mak suka.. tapi no dosi hilang!!!

Ash Shinotsubaki said...

i pening! (maksud tersirat)

kimie st cuthbert said...

kau awas acai! tersirat adalah carutan!!

*pose pasu tembaga di atas meja oval*

konar said...

hahaha...kakak kakak...

xpeeee...len kali kalu ade awek bg kat konar naa..konar nak jd str8...

~~~pose2 lara ditinggalkan isteri...trus nak jd str8...

kimie st cuthbert said...

sape kakak?

konar said...

ok abg kimi...abg kimi kan comel...jgn marah ekk...abg kimi,,camne dating arituh???xberhasrat nak update kat blog ke???

kimie st cuthbert said...

motif? baikla i update now. how?

izzu said...

ttp menten mention pinjam personaliti kan ? hanjs

u awas merembes kat x-skoolmate i

imahTHESTAR said...

sapa mamat gambar baju hitam tu?? berapa harga dia?? ops*--> "every s8 man has their own price..kan??"

MAK MAU!!tolong arrange!hahaha*

kimie st cuthbert said...

hahahahaha kau buat aku sakit tekak!! kejih!! request kejih!! ahahahaha


*google harga katalogue*

nama dia Victor Basa, pinoy

alqatariah said...

wahhahaha lebey kureng dgn aku je beb, minah siam dok gesel2. apa kes?? nak ke seround**matilah giler**

ni lah kimie yg imah bagitaw hehe