ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, September 30, 2009

cekgu kembali bukak kelas lepas ramadan ..


kao ada masuk2 kelas terus wat muka pelik??

murid2 sekalian ..

*pose pandang luar kelas nmpak cekgu pendidikan jasmani lari2 pkai singlet di padang*

pause menghela napas ...

mcm mana raya yall sume? ok tak?? tade kuih raya utk cekgu? duit raya mau?

kalo sesapa mau duit raya, meh sini dtg depan, kalo lulus ujian Visual Acceptance cekgu, mlm ni leh dtg beraya ye.


*budak2 kelas pun beratur wat Visual Acceptance Test*

so, setelah diteliti melalui photo kalian yg kita snap tadi, maka, cekgu ingin menyatakan di sini ..

kisahnye hanya sorang je yg lulus ujian cekgu ye. yang lain jgn amik ati, sok cekgu wat lagi k ujian ni.

takleh ramai2 yall, cekgu tak larat mcm guru besar izzu leh wat open house ramai2 student gtu.

so, skang cekgu nak yall sume tgk dlm kotak tu, gamba sapa kuar, ley?


*kanak-kanak berebut2 melihat*

.
tadaaaaaaaaaaaaa ....
MATILA CEKGU KONPIDEN PASTE GAMBO!!!!

maka, malam dijanjikan tiba ....

*cekgu pun mengambil budak itu di hostelnye, bawak pusing2 kl kejap sebelum balik umah*

eh .. silap, bawak balik lounge guru2, leh? jumpa la ngan cekgu multimedia, Deeena, guru besar izzu dan wife, serta cekgu ERT, Yam .. lalu utk menghilangkn nervous budak str8 (katanya laaa) nie, cekgu suh dia tgk tv dulu. merasa MIB je kan? opsss

auuuuwwww *tetibe she wolf, menandakan malam da larut, ley?*

cecekgu yg lain sume da tido kecuali cekgu Deena

p/s: cekgu Deena over, dia claim duk depan pintu bilik cekgu sbb nak curi dengar kami, AWAS! tak cukup dgn depan pintu, gigih cuba2 dengar di tingkap luar ikut balcony *matila cerita plan umah*

cekgu suh student cekgu ni salin tshirt ngan boxer, merasa dipakse naked je dlm bilik! hahahaha jahat tak cekgu? oppsss

KEKAR!! TINGGI!! COMEL!! dan NALERK .. how? *pengsan*

tuition pun bermula! *matila drp nak wat open house beraya terus feeling study*

kelas bermula, sila OFF handphone!!

pelajaran pertama:
ape nak wat kalo mata takleh tido?
- meh kita blaja sejarah peradaban manusia, merasa cekgu ajak bercerita kisah asalnya gayah.


topic kedua:
ape nak wat kalo badan mcm panas? *matila saja slowkn kipas*
- meh kita wat lukisan seni, tp kena bukak pakaian dulu .. opss *matila dgr kata langsung tak membantah*

yes, sile tanggal baju dan boxer NOW!!!

topic ketiga:
anatomi badan
- merasa men sambung2 titik dr dada kiri, dada kanan, pusat dan ke bawah. feeling blaja akupuntur cina tua.

imah, cekgu guna style kegemaran yall utk berakupuntur .. ala2 Cowgirl, ley?

topic keempat:
pendidikan sex formal tahap satu

matila cekgu da start tanya soklan2 bernilai jutaan ringgit. hahaha terus muka merah padam nak jawab, tp menten ciknek denyut2 ni. opss

topic kelima:
ape nak wat kalo student degil
- pose cekgu tentera, pakse dia berdiri lalu suh dia cikcap diri sendri .. OPSSSSSSSSSSSSSS

SEKIAN!!!

maaf kalian, tak dapek cekgu nak tamatkn kisah inie ..

anggap je la cekgu da feeling ke heaven ye!!!

cekgu da malu nak citer da ni. hayooooo.... *blushing*

KISAHNYE ... cekgu tamo citer sbb tak MELETOP pun PRESTASI .. NERVOUS2 JE!! SENTAP!!! cekgu suke anak cekgu yg dulu *teringat kt Farid*

8 comments:

sevenmaverick said...

hohohoh.. i hanya mampu gelak!! wahhh cekgu deena tu mmg gigih nk skodeng ye??

kimie st cuthbert said...

yes! sejak di perumahan lama lagi dia begitu how??

ko ado gigih masuk toilet sebelah nk dgr bunyi uh ah uh ah

*pose lekapkan gelas di pintu*

datin cik sal said...

motif jadi cekgu.. bukan hang lecturer ke?? opps!!

Jai Maddox said...

motif cikgu ERT?
i nak cikgu pendidikan jasmani....

kimie st cuthbert said...

lecturer sambilan je kt UITM Shah Alam, ley?

i cekgu Tamadun Islam .. hehehe

kimie st cuthbert said...

Yam,

u tak sesuai ngan Pendidikan Jasmani ye. nnti budak2 laki suh ajar men rugby, u plak ajar dowang wat cookies bentuk oval bola rugby .. how?

imahlenggok said...

HAHAHA.. hanjeng!! cikge TETAP!!

kimie st cuthbert said...

yelah, like mother like son, ley?

*pose mak i cekgu english*