ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, August 26, 2009

ko rasa ade org lagi cantek dr aku ke?

how??
.
ado ko smpai opis pagi2 da kena carut oleh client ko? ado? ado ko bukak email dpt email carutan panjang lebar, pastu dpt call terus takleh ckp byk kena smash? ado?
.
*matila intro*
.
*feeling gelap seketika*
.
hai yall ... poser tak? *wink* *wink* *pose genit*
.
kalo poser takleh marah2 .. kan? chihhihihi
.
*comel tak mak*
.
ahhhh ahh ahhhh motif i bersuram je selama nie.
.
ladies & gentlemen, i bersuram sbb pemikiran i perlu dibetulkn ley???
.
i tamo dikatakan ade kaitan ngan Kuntsaito, the fourth and final member of the Shitennou *matila kau bukak anime Sailormoon skang* *matila feeling tatau sape*
.
wpun badan i lebam2 dikerjakan oleh penjahat itue, tp i akhirnye berjaya meloloskan diri dr cengkaman maut, ley?
.
ahaks ... bunga pun da start mengering ... kalo bunga ros tanda cinta,
.
maksudnye cinta tak tahan lama la kan??? unless dijaga dlm vase berisi air yg kerap ditukar dan ditambah bahan perangsang spt panadol
.
kan?? ko paham ke ape aku bebel nie? awas!!
.

i skang akan bangkit melawan kesepian *feeling Dato CT*
.
sebagai ikon gadis lincah, hi profil, ganas tp cute *matila claim*, i takleh biarkn peminat i tertanya2 ke mana i menghilang dan menyuram.
.
i akan berusaha melawan kesusahan dan juga kebangkitan penjahat demi menyelamatkn umat manusia. iiiyaaaaiii~ i akan sentiasa menjulang peminat, bukan peminat menjulang i .. gtu
.
hahahahaha kau berani claim cmni ciksal? opsss
.
*pose memusnahkn istana ciksal* *matila imaginasi*
.
hayooo i da gila. kisahnye smpai ke hari ni, i da poser cukup 5 hari ..
yeahhhh tade tinggal pun lagi.
.
vanggeee~~ *clap* *clap*
.
pastu makan pun lite2 je skang. ala2 beli kuih muih je
.
TAPI MENTEN ADE NASI BAGAI MEE BAGAI KAT UMAH KAN?? *sentap gemuk*
.
motif yall tak percaya?? awas!!!
.
i rasa da smpai masa i nak jadi baik la. i rasa mcm sengal je sbb dr dulu tak penah poser, skang da season br nk poser, how? yall rasa tuhan leh terima i lagi tak? *zassst petir*
.
maybe i start blaja poser skang sbb i cube utk membersihkan diri dan pikiran dr pelbagai musibah kehidupan yg melanda skang,
.
dan juga membantu i menguruskan dan menggiurkn badan gtu.
.
i rasa cukupla masalah keje, financial, family pastu nak tambah plak problem relationship yg ntah ape2 nie
.
*sigh*
.
dia pun skang da start hilang, skit pun tade msg or anything, same goes to me.
.
dia pun da start ckp kt org yg dia single, tade org nak bla bla bla
.
so i pun mengamik keputusan utk pergi je ..
.
tp i tak ckp kt dia yg i nak tinggalkn dia, sbb i tau dia akan say sorry and pujuk i suh stay
.
it happens few times kan? huhuhu
.
so kali ni, i wat diam2 je ..
.
tau2 je satu hari nnti da terlupa..
.

*angel tak?*
.
deswai la smpai ke sudah i masih tak paham
.
i tak cukup comel ka? tak cukup hot ka??
.
tak cukup jamboo ka?? tak cukup manja ka? opsss
.
tak cukup kaya ka? *matila miskin*
.
tak cukup setia ka? *feeling delete profile kt internet*
.
.
*terus tacap mekap ni*
.
kisahnye yall ..
.
bile i check balik dr mula kami kenal smpai la tak habis2 bercakar skang ni ..
.
tade satu pun persoalan di atas itu yg menjadi punca kami tidak boleh bersama ..
.
rupa - rupanya ...
.
ade benda lain yg menjadi halangan itu ..
.
yg i tak penah menyangka akan berlaku, tp mmg da agak pun , ley?
.
.
TUUU DIAAAH .. DIA TAKUT KANTOI NGAN KAWAN2 I
.
HOW?????? SILE AMIK POSE MASING2 SKANG!!
.
SAILORRR~~~ BERTUKAR~~~~
.
*pengsan berair mata*

39 comments:

risz said...

my beloved sis,
risz x paham la?
apsal die nk takot kantoi ngan kwn2 uols??
die str8 kn?
supposedly die takot kantoi ngan kawan2 die kn?
ke cmne ni?
*matilla bimbo garu2 kepala*

kimie st cuthbert said...

soklan : str8 sgt ka dia??

panjang kisahnye deknon, kalo nak citer, harus 8 jilid tak cukup how?

*pose Harry Potter vs Voldermot*

yes, dia paling takut hubungan weol diketahui oleh:-

1. Awek dia
2. Kengkawan i
3. Kengkawan dia

sbb :- cos dia kata dia str8, tu je. so dia tamo org tau sebenarnye dia tangkap cintan ngan i .. HA HA HA HA HA *gelak evil*

syaf said...

2 die statment brani mati..
s pernah pose...mati lah ko kene rejam...sambar petir...
nasib baik pintu hati terbuke tahun ni...2, 3 hari nanti arwah lah kowt...matilah kene carot pas ni...

2 dia..feeling2 shante walaupon nan ado...hahah

sabar sajo menangung dugaan yang malanda okey...u can do it...

chaiyok chaiyok...

kimie st cuthbert said...

hahahaha coii ko!! opsss lupa lak poser auuww~

tu ar, selama nie poser tu tak penah terlintas di hati, kalo terasa nk poser pun, ala2 smpai jam 11 pagi je *mati ke mak??*

tgk ar kali ni nak jadi baik
*feeling tempah keranda*

thanks syaf .. i mmg CAN DO!!


*bayenn~

datin cik sal said...

kann... kisah mak mcm mana nok?! mak nak bertukar jadi apa? jadi bulan terus??**matila tetap nak objek yg paling besar kann... hahaha

risz said...

oh cm tu rupenye..
kalo kalo cm tu make sense la die takot.
haha.
xpela sis, if u think u can't go any further with him,
hand him over to me..
i rela..
*matilla lps ni kene ukiran pisau ngan kak kimie di tangan iols*

risz said...

btw..sis
i cop i bertukar jd sailor venus ok!!
*matilla tetbe*

kimie st cuthbert said...

hahahaha mama tetap bulan PURNAMA how??

*pose siti nyanyi lagu Purnama Merindu*

kisah yall akan dijadikan blockbuster movie bertajuk: Trans AMARIKA .. ley?

kimie st cuthbert said...

kau awas risz!! jgn kan tangan ku lukis, dgn punggungmu ku cacah lukisan Iban *tetibe*

*tetibe pose emo*
kalo aku tak dpt dia, tade sesapa ponen leh dpt, akan ku bunuh!!

ley?? feeling vampire sgt

yes, i sailor saturn .. ala2 bunyi Setan gtu. opss

datin cik sal said...

kann.. trans AMARIKA!! mak suka!!! mrasa mak nak pakai kontum bunny.. opps

risz said...

kn??
hahahaha

kimie st cuthbert said...

hahahahaa motif bunny? tade kena mengena ngan citer ye.

kostum ala2 MOOSE *sile google image now*

i nak jadi Executive Producer *feeling drag*

u pelakon wanita utama, izu pelakon laki utama, ley??

hahaha pelakon sampingan adalah Amani Angel dan Mali Angel

datin cik sal said...

aiyo.. mak kene ganding ngan izu ke? matila scene tarik2 microphone kann..

risz said...

kalo alpaca pon comel apa
kn?

kimie st cuthbert said...

ahahahaha jgn risau. izzu da sopan skang tak rebut mic da. dia fokus wat tatoo *matilamak*

alpaca tamo. haiwan pelik bin ajaib. i tak suke, ley? demand nye kau!!! nak berlakon ke tak nih? *lariiik

risz pegang watak pemandu taxi, ley? ade scene ciksal lari dr umah naik taxi sbb izzu asyik tido dan lupa nak kasi nafkah batin ... *matila plot citer lucah*

datin cik sal said...

hanjs!! motif dedah plot climax!!

kimie st cuthbert said...

tak climax lagi ye ..

scene climax nak wat kat Highway Route 47

*matila tajuk Trans AMARIKA*

jeng jeng jeng ...

scene lari naik taxi awal2 citer je ..

u ade byk scene lari2 sana sini how? nak join Olimpik ka?

datin cik sal said...

hahahaha hanjs!! ok.. mak tunggu kluiar script.. kasi mak hapal.. mak demand tamo script nages2 dah

kimie st cuthbert said...

baikla~ baikla~ nasib baik nie production keluarga, lead actress leh demand ...

*kosentrate tulis script smbil delete line nanges2 utk setiap scene*

konar said...

hahahahaaaaaa...lawakkk!!!!

abg kimie yg comel,,,disebabkan single,,,konar nak mengucapkan selamat menjanda kembali...

lg satu,,,konar nak peluk abg kimi yg comel kiut miut cam sailormoon tuhh...


~~~matilaaa menggedik..

*i nak join movie tuh leh x???watak ape yg seswai ngan i??

konar said...

konar nak lukis tatu kat vontot risz ley???


*larikkkkkkkkkk

mama,,,sila minum...(tunduk hormat pade yg lebeh tua...matilaaa)

risz said...

motip tetbe suma nk lukis2 n ukir2 kt badan i??

i hanya terima lukisan dr yg str8 or top sajor.ley??

n xnk lukisan eh..only love bites r allowed *matilla diva*

FaizJb said...

i terpikir tadi,
yg dia takot kantoi sama kwn u,
pasal pa...psl dia kuat menyundal,
dasar jantan..kannnn,
mana tau,tetiba terMAIN dgn kwn u

tp.. dia baik ehhh..
hmmp.. i silap daaa...
smoga terbaikk naaa...

syaf said...

2 dia,...
masing2 duk feeling shantek, baik kime, mama sal, risz n konar...
semunye pondan bottom yang berangan...matilah korang...opss

hahah 2 dia, risz nk love bit bagai,
bulan pose dik, bawak2 bertaubat...lepas bulan pose ko menjalang lah puas2

*sambil pose nyonya mansur ngah isap rokok...

Selamat menjalani ibadat puasa dengan baik yer..dun ponteng2 lagi.
jadi perempuan solehah yer...

*Britney Spears pakai telekung...

ko mampu??matilah

izzu said...

aku tak bersuara pun, still kena hi-lite ke?

mujurla, i skrg mcm dh sedikit slow. mcm dah penat

cuma skrg ni, pose merindu lite2 je

dia balik kl je, mrasa nak fuck 3 rounds

kimie st cuthbert said...

chihihihiihhi

gadis EMO cam i takleh lara2 ...
belum smpat sedih da kena ngurat abg tasty .. hehehe

*pose dgr izzu gayut ngan mak-mak ..

imahTHESTAR said...

Cakap byk takmau..
Rujuk juzuk 3 m/s 2.. Kitab Gaytamaa Buddha yang bermaksud!!

" Bercinta dgn jejanz DINCH kekal!!"



Trus tarik key lagu ZZ- KEKAL!

kimie st cuthbert said...

kan... i da jauh meninggalkn bacaan kitab Gaytamaa~ harus baca balik now *petirrrr

i nak bercinta ngan ponen plak la skang .. how?


tanak kalah tarik lagu Mulan Jameela - Makhluk Tuhan Paling Sexy!

konar said...

hahaha...bukan u dlu taste gak ngan hadek2 ke abg kimie???
~~~larikkkkkkkkkk

risz n syaf,,,i nak jgk lukis tatu kat risz...i TOP ok...kimi,,,SUPPORT I SKANG...hahaha...xpercaya tanye mama yg telah mendengar suara jantan konar ini...
~~~merasaaaa mama kene hilite..

kimie st cuthbert said...

pembetulan : i masih lagi menyukai adik2 comel yg rela menjadi TOP .. how?

risz said...

yes abg konar, risz mmg la tau abg konar TOP/sotong jantan.
syaf je yg xtau.

n btw, risz pon penah denga sore abg konar.okla.jejanz la.
tp kalo nk buat tatu tu,
xnk la kt vontotz tau.
leher je.ley??*ayo matillaa*
*sailor venus, bertukar!!!*

kimie st cuthbert said...

i rasa nak kawenkan risz ngan konar la

*pose kakak sulung*

risz said...

kak long,
ktrang mmg plan ni jupe mama tis wkend
nk mintak restu..
*ayo ayo ayo*

konar said...

~~~tersipu2 malu...


kakak kimi,,,ktorg nak g bulan madu d PD...matilaaaaa...

datin cik sal said...

aiyo.. bawak toto yer.. **pose tenyeh sireh di celah gigi

syaf said...

kemain risz ngan konar...
jadi lesbian lah korang...

kalu aku ni yelah tomboy...
ni dikau berdua...
ayoo....

matilah, nabi x mengaku umat....
ape nk jadi dengan dunia...

*******pose2 ambik al-quran sambil menangis...

izzu said...

hayoo, pitam la korg

konar said...

hahahaha...izzu,,,ape yg u pitamkannn???jom p PD...

Ash Shinotsubaki said...

Ah. I baru baca entry ni. I hope I bukan penyebab utama u buat keputusan u tu. Apa2 pun I harap u
tabah.