ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, August 3, 2009

Bunny Cici & Blackie


gua beli rabbit... sekor gua punya, jantan nama Bunny.
.
mata dia sebelah biru sebelah coklat.
.
membe gua, amy beli sekor betina nama Cici
.
both mata cokelat.
.
wpun mereka nmpak identical, tp ade byk features yg bleh membezakan.
.
Bunny ade byk tone warne grey di badan, while Cici lebih coklat.
.
and Cici besar skit dr Bunny.
.
both are Lionhead breed.
.

ajud tanak kalah, dia feeling Datin Sri Normazizah, dia beli sekor black rabbit, nama Blackie or nama kampung dia Citam.

Citam is betina .. dia sgt cute sbb pkai stokin putih kt kaki kanan je.. keseluruhan warne hitam termasuk mata dia. hehehe

WISH US LUCK~

18 comments:

datin cik sal said...

wahh.. mak nak dtg umah uols nak tgk bunnies tuh!! mak pecinta binatangans!!

kimie st cuthbert said...

khennn...

mama da dpt cucu, ok tak?
mata cekelat cam i, mata biru cam avang, how?

*pengsan tak?*

datin cik sal said...

bukan pengsan dah.. mama dah mati!! how?! hahahah

kimie st cuthbert said...

hayooo...

tercapai cita2 gua nak kasi cucu before mama mati ..

*pose carik surat wasiat*

datin cik sal said...

syiall!!!

kimie st cuthbert said...

org mati takleh menyumpah la

sYukCurZ said...

uhu. rabit kat umah baru niggal pagi td. huhuu.. cian shiro

konar said...

huhuhu...kimi!!!nak tgk rabbit itew...hehehe...

btw,,,morkge xsehat...demam teruk n selsema...xnak melawat ke???huhuhu...

datin cik sal said...

aiyo... mak dosi takut plak nak turun kl.. byk sgts virus kat sanew.. tak termasuk virus adik-adik lagi.. hohoho.. **pose pikir 2-3 kali

Zal said...

comel nyer bunnies you all ni, die nak fren dengan kitty mak tak?

kimie st cuthbert said...

ok je nok dia frens ngan kitty u.
nmpak je mcm jejanz, tp bunny i ponen, how? suke wat hair treatment katanya

kimie st cuthbert said...

deswai ciksal,

tu tak termasuk virus lara dan virus royan lagi, how?

Okabe said...

comel bunny2 itiew

tringt arwah arnab i.ttbe

kimie st cuthbert said...

matila arwah ... hahahaha
*pose memon dan ali*

konar said...

hahaha...sundelss...
morkge bukan H1N1 la gler...maybe suspected denggi...i dont know...
~~pitamsss...

uoalssss i sgt taste ngan arnab itew...rembak ngn mereka itew leh x???

~~PETIRRRR

izzu said...

i nak beli ikan la plak, dah bosan bela anak ikan

i ttba rasa merindu, so how ?

kimie st cuthbert said...

yes izu,

bela je ikan.. da lama i tunggu u nak bela IKAN betul.

asyik anak ikan je u usung sana sini. opss

izzu said...

tunggul,a kalo akuarium tak berharga RM1000, i tamau beli, ley ?

matilah bela ikan laga je,
leh laga bontot