ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, July 3, 2009

kau jangan tershampak!!



NANTIKAN KETIBAAN

.........................

Dutchess of the Queens Lake

*pose heavy dress up kt castle*
.
Betaaaa akan munchuols di tanah jajahan Cek Siti Wan Saligha selepas mendapat keizinan dr shuben terchenta gtu... how?


Alasan betaaa,
"cayang .. i need to see the green and the sea breeze, i've seen too much of bricks and walls and Banglass ... pweease ... "


lalu terus dibenarkan dgn syarat : DILARANG MENGURAT ORG2 DI PD!!


tapi tetapla i pose bawak pyjama pink kannnnn ...




awas cek siti wan saligha cube nak tershampak ke sana sini ..


ha ha ha ha ha


betaaa akan pergi bersama Lady of Golden Tower, Deena Peter Petrokova


*matila pose malu*

gadis2 Manhattan lain yg nak hekut i tak pasti lagi ...

hehehehehe

kemungkinan besar Princess Ice juga akan menemani kami

*matila kumpulan2 gadis cantek akan munchuols*

mari kita wat sesi berterapi di PD bersama Cek Siti Wan Saligha.

kau sile siap sedia santapan utk weolssss OCCAAY!!

7 comments:

rizz said...

wahh g pd la yer hehee

kimie st cuthbert said...

yes rizz, kau nak hekut tak?? masih muat lagi ni.

datin cik sal said...

aiyo... bawak toto!!!**larikksss

kimie st cuthbert said...

khennn ....

*pose cari selimut*

datin cik sal said...

mak sayang nak guna conferter baru yg mak blibel kat nilai3 arituh.. how... mak guna masa mak tido ngan papa jer..**oppss matila byk peta!! **larikkssss

kimie st cuthbert said...

hahahahaha keji la kau!!! membuatkn i seram sejuk dah..

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh!!!
nak mencemar duli ke PD qah??!