ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, July 27, 2009

Gheyvilion

Gheyvilion tgh sale beb!!!!!
.
opss.. da lama tak kuar ramai2 hangout kan?
.
well, thanks for inviting me, gigih kan i dr johor terus balik kl pagi semalam semata2 nak join karoke. hahaha da lama tak nyanyi .. saya suke PASHA *tetibe*
.
.
anyway, hari sabtu i tade kt umah siang tu sbb gi wedding my officemate kat Cheras Perdana.
.
pegi pun ngan budak2 opis. so i kena bro .. beb ngan dowang, ley? tp menten lenggang mak minah. hahahahaa *matila sentap ngan pengantin sbb mekap meriah*
.
.
cantek kan mak?
.
*ini adalah statement benar yg dikeluarkn si pengantin perempuan*
.
the best thing about this wedding is becos of the surprise BOOM sound, ley?
.
kisahnye, habis je majlis sanding dan makan biadap itue, ketika si pengantin sibuk melayan tetamu, tetibe je ade letupan kuat di sebelah kawasan perumahan.
.
.
IKLAN: si baju merah itu comel tau!
.
HEIP!!!! kisahnye, rupe2nye kilang sebelah kawasan wedding tu ade stor terbakar, how? riuh la majlis tu sekejap sbb api sgt besar dan dekat je. hehehehe
.
siap ade percikan2 bunga api dr wayar letrik yg berdekatan, how?
.
i suke tgk muka makcik2 feeling nervous takut umah lain kene gak. hehehehe
.
.
kann... si kelly ng ni pantang tgk api tau. tetibe je kaum kerabat dia muncul dr celah mana ntah beramai2 nak tgk kebakaran. yg tak penah muncul kt wedding pun tetibe ade je.
.
siap yg berduyun2 mengikut bontot bomba naik basikal. gigih kan? *pengsan*
.
pastu lepas wedding plak, i terus balik Johor.
.
disebabkn ade abang yg baik, lalu i pakse dia dtg pickup i sbb dia nak balik johor gak. so i malas drive gtu. hahahaaha *matila kena pakse bayar tol*
.
.
*kan best kalo ade abang yang baik macam ni*
.
berita sensasi!!
kawan abang i tasty ikut sekali balik, i pura2 tido terlintuk di bahu
*matila kete luas pun leh pose tido penuh ruang belakang*
.
tapi i tetap gigih kembali ke KL bile dpt invitation karoke smbil pose janji ngan my mom nak balik sekali lagi bawak kete sbb nk tunjuk luka di badan Lucas, ley?
.
i menten muncul dr stesen komuter dgn langkah paling kekar dan sgt lelaki tp berakhir sebagai wanita cantek di dalam konti karoke.
.
i open-up stage dgn lagu Beyonce - Halo, diikuti warm up dgn lagu Mariah Carey - Through The Rain, pastu feeling notty dgn lagu Miley Cyrus - The Climb
.
pastu baru masuk mood lagu indon. *i suke pasha*
.
.
merasa feeling lagu tema cinta ngan avang, Ungu - Tercipta Untukku, pastu utk ajud, Cinta Dlm Hati *matilamak*
.
selebihnye, pose jadi backup singer, how??
.
then we decided nk pi gheyvilion kan? hehehe i sgt suke, ley?
.
sbb avang nak gi gheyvi gak ngan membe dia. merasa la leh pose2 terserempak lalu wat dia tak tenteram.
.
.
walaupun gheyvilion tgh sale, tp weol dinch ado shop kt situ sbb masing2 masih berada dlm Zon "Gaji Belum Release"
.
so ape lagi, gi makan2 je food court dan pose bergamba mcm org gile, ley?
.
.
cantek kan bapa dan anak2 *tetibe, matila sape bapak itue*
.
.
kann... mesti semua tertanya2 sapeka budak baju belang iteu ... kan kan kan?
.
memperkenalkan, dr kiri, Lela .. Ajud ... Mr XXX ... dan Kimie, ley?
.
then, masa nak balik .. i sempat gi jumpa avang. mula2 just nk say hye then i balik ngan izu sume.
.
tp lepas da jumpa, avang tak tenteram, lalu dia suh i stay, balik ngan dia.
.
he he he he he he he *pose giggles*
.
merasa i pakse ajud ikut sama so i tade rasa sensorang di sana, how?
.
.
adik beradik comei .. *bak kata avang*
.
ajud pun sebenarnye nak shop lite2, so terus pegi Topman beli nice shirt.
.
then lepak kt Carls Jr sebelum pegi ke Bukit Bintang jalan2.
.
pening yall ... sgt sesak dgn org arab. i tatau la org arab ni gigih datang malaysia.
.
gi mekah tamau, gi malaysia jugak dowang mau. *matila tutup muka skang*
.
da penat jalan2, kami pun pulang.
.
i BAHAGIA
.
AWAS AJUD NAK CARUT I!!!!
.
.
avang kasi bunga
.
LARIIIIKKKKK!!

26 comments:

izzu said...

ttp bunga2 cinta dr voldomort, matilah harry potter

kimie st cuthbert said...

haha u sgt keji carut i!!

*pose eksperimen asap rokok*

i takleh wat ... smlm smoke sepam pun kena marah

rizz said...

geyvilion ktnya hahahk

kimie st cuthbert said...

yes!! sbb terlalu byk ghey boy la.

byk gile beb.

risz said...

kak kimie.
nk kenal ngan mr XXX baju belang
bottom or top kah?
matilla taste

kimie st cuthbert said...

poneng den ado namo riSz ado namo riZz .. owang lain2 ko?

mr xxx tu bini orang ar beb...

paham2 je ar .. hehehe

konar said...

kak kimie dpt bungaa!!!sooo sweeetttt...ngee~~~

i tetap taste ngan kak lela...comel dan sgt jantan di dlm gmbr...

(kalu tgk kat luar...alahaiii...ustazah kaedahnyee)

*teksiiiiiiii.......

kimie st cuthbert said...

bukan kau taste sume org ke? :)

konar said...

i plg taste lela...diikut kak kimi,,,kak ajud,,,kak izzu..n mr XXX...

mati laaa siap ngn rating...

*teksiiii...

risz said...

ayo matilla tertaste bottom.
petir!!~~

kak kimie, riSz& riZz adalah org yg berbeza.

riSz ialah ratu cantek universe yg jupe uols di laQ tempoh hari n dicarut di blog uols (hanjs) sbb mintak beg prada milan.

riZz pula ialah yg ade pix berbaju pink.*hi riZz*

kami xde kaitan langsong

sekian terima kasih.

p/s:juga utk perhatian bapak2,mak2 hayam & ponen2 yg lain spt imah, ciksal,& izzu.

ayo matilla disclaimer ialah karangan.

kimie st cuthbert said...

haha kau keji konar!!! wa takut ngan lu beb! hahaha

kimie st cuthbert said...

ooohhhh kini ku mengerti .. *sigh*


mulai hari nie, i akan panggil riSz sebagai Prada, dan riZz sebagai Pink, ley?

so kalo i nak sebut nama yall berdua, merasa letak Pink Prada je, how?

p/s: mr xxx izzu punye

risz said...

hahaha.meletop dpt gelaran prada katenye.
tros pose2 devil wears prada.

ayo.itukah baby sarawak yg ada tatoo tuh?

abg izzu mane ade bini la.
die bgtau risz die hanye ade ttm.
matilla senarai ttm beratus2 *hi abg kekar*

takott.*terbang dgn burung cendrawasih*

izzu said...

korg tetap kan

for da time being,

baju belang jadi bini aku

sekian terima kasih

kimie st cuthbert said...

Prada, kan i da kata!!

yall kena paham, bile i Penyimpan Besar Mohor Queens Lake CIty da bersuara, maka akan jadi benarla kenyataan itue.

kami semua menyukai mr. xxx :)

riSz said...

kn?
ko mmg penyimpan mohor besar sgts kn kimie?
tros jd kenyataan katenye.
mak sujuds.

tp mr.xxx nmpk cm melayu sgts.
xnmpk pon ke'tiong hua'annye.
tu yg mak cm x expect sgts memule.

ni mesti sbb testimonial tu kn?
replay2 tros jadik bini katenye.
bahagia lah abg kekar.
chihihi

kimie st cuthbert said...

matilah kau abg kekar~!!

izzu said...

dia bukan tionghua atau berbangsa cina

dia adalah keturunan iban

dia sweet walapun bercakap nada monotone je

dan di testimonial itu, bukanlah dia

sbb dia hanya muncul selepas testimonial itu wujud

testimonial itu adalah hasil complement daripada seorang pelajar university of massachuset (tol ke eja?) yg pulang bercuti ke malaysia sempena summer walaupun sebenarnya dai tinggal di bahrain tetapi dia adalah melayu

oops, pecah rahsia sendiri

risz said...

kn?
koma.

risz said...

kn?
koma.

kimie st cuthbert said...

see.. i sendri speechless dgn press conference izu :)

konar said...

motif takut ngn gua...
gua xmakan lu la bro...
hahahah

izzu punye ke yg baju belang2 tuhh...
hehehe...

kim slm kat kak lela ekk...

*cabutttttttt....

datin cik sal said...

kann.. adik-beradik comei katanya.. tu tak tgk mama nya lagi...**matilakao!!!

kimie st cuthbert said...

hahaha mama nye CHOMEL ala2 Yusni Jaafar, ley?

konar said...

i nak jumpe mama iteww...mst vogue kevavavummm...

datin cik sal said...

ayo.. syial kaorang kutuk mak nohhh!!! mrasa kaorang dpt tulah mak!!**matilah queen langkasuka sgts temanya!!