ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, July 15, 2009

Blackout

.
beb, smlm wa bawa membe wa pegi ronda2.
.
dia punya bday smlm, so geng kitorang set nak perdajal dia ar.
.
tp sbb budak2 ni macam malas nak buat ape2, so kitorang pikir nak travel pegi sumwhere tak penah pegi.
.
arah tujuan : KARAK HIGHWAY
.
membe wa ckp kt exit bentong ade kolam air panas.
.
macam syok plak gi sana.
.
after travel almost 1 hour siap stop dinner kt Genting Sempah, kitorang smpai ar kt situ
.
siyes jalan nak pegi kolam tu mcm ular dowh.
.
nk speedy skit je kena slow balik cos curve dia baek punya.
.
dah ar siyes sgt gelap road kt situ. tade satu lampu jalan pun. wa tembak high beam pun still kabur sbb jalan berkabus.
.
so ape lagi, wa maintain drive below 90kmh je ar smlm. hahaha
.
.
ni ar bday boy dgn gurl dia.
.
nmpak gelap kan pics wa upload ni. yesza, mmg kt situ sgt gile gelap. tu sbb wa letak post BLACKOUT.
.
smpai2 kt kolam, dlm jam 840 camtu. tade sesapa cume ade 2 lori panjang parking nearby.
.
rasanya driver ngan kelindan pun tgh lepak dlm kolam.
.
ade gak satu kete saga kt situ
.
siyes sgt gelap tak nmpak ape2.
.
even kt kolam sendri tade sebatang lampu pun.
.
memang kitorg masuk pkai lampu phone je suluh jalan.
.
tp ok ar, langit terang, bintang pun byk, so bile da lama skit kt kolam tu, mata da ok, nmpak ar cerah skit. hahaha
.
smpai2 je, sume terus change, lompat2 masuk kolam. ade 3 kolam besar, air agak dlm.
.
ade paras leher wa la kot. air pun panas sedap2 je.
.
tp best ar wat summersault sume tu.
.
then bday boy potong cake. kami pikir bleh buat makan2 ke ape.
.
tp tatau ar plak tempat tu gelap gelita.
.
.
budak2 ni snap wa tgh melantak pun wa tak perasan.
.
tau2 je ade flash terang gile. hahaha
.
puas ar terjun sana sini, swim dlm air panas.
.
smoking dlm gelap.
.
lepak .. hangout..
.
mmg syok ar.
.
.
ni membe opis wa. kitorg 3 je yg pegi, dgn 3 gurl. yang lain tak masuk grup.
.
hahahaha
.
.
dlm jam 10.30 cmtu, tgk mcm sume pun da penat.
.
kitorg pun kemas nak balik.
.
mmg syok ar trip gile kali ni.
.
takde plan ape2 pun, cume tiba2 on monday wa bengang ngan budak futsal tu
.
so wa mcm teringat nak pegi jauh
.
elok2 plak membe opis wa bday smlm.
.
so just good timing ar.
.
.
pasni, wa leh teman kowang plak gi sana.
.
tu pun kalo kowang tak takut gelap ar beb.
.
aahahahaha
.
chow!

8 comments:

datin cik sal said...

khennn.. kao very der sumpah-sumpah.. kejap anon.. kejap kekar.. kejap besi.. kejap jelly.. kejap drag.. kejap.. fahrin.. kejap.. bla.. kejap bla bla bla bla bla... bla.. bla bla... bla bla..


**pitam**

kimie st cuthbert said...

heippp!!! tgk IBU la .. *pengsan*

deswai avang kata i ialah bdk comel yg sgt susah nak jaga *tetibe*

p/s: fahrin is imah, i suke jadi Iqram Dinzly je *matilamak*

rizz said...

wahh bday party hahahhak!

kimie st cuthbert said...

yes, weeken nie izzu nye bday party plak, how?

datin cik sal said...

kaaannn.... tapi mak tak drag nok... mak tanak kene kaco dah... takutttt nanti ramai peminat mak dtg.. izu tershampak...**oppss

kimie st cuthbert said...

hahahaha

deswai mama. tp i dinch dpt hadir ke party itu, cane?

i kena tunggu avang dulu, kalo dia kata ok, br la i gi, how?

imahTHESTAR said...

mak ley???dgn budak2 ofos kau cakap lu, gua, beb leyyy???
*trus mak stroke*

kimie st cuthbert said...

hahaha motif stroke!! iniela lumrah kehidupan gadis yg girang *tetibe*