ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, June 17, 2009

Paranoia~!!

dia sentap sbb i ckp dia tak serius ngan i ..
.
memang betul dia tak serius ..
.
dia yg asyik ulang2 kata i hanya nak main2 ngan dia
.
bile i ckp dia yang tak serius ..
.
lalu dia ngamuk dan terus off handphone hingga kini ..
.
i cube melalui hari ni dgn tenang tanpa melihat ke handphone dan cube mendail no dia ..
.
kenapa jadi cmni .. i kata dia paranoid tp rupenye i lebih lagi ..
.
HOW??

13 comments:

datin cik sal said...

aiyo.. kao pon noya jugak kah??? mak noya jugaks skarang nok!!! sentap org buat crita pasal mak!!!! mak NOYA!!!

eh.. jap.. tak sampai sebulan pon..**oppsss**larikkksss

rizz said...

alaa sian kat kimei..sabo la ekk

imahTHESTAR said...

kau panggil mak settle msalah kau ker nih? ops*


Nah kertas ngan pen! kau tulis " I love you..

pastu kau terjun tingkat 7 KLCC!! Bila jadi hantu jgn mai kacau mak naaa..?!

datin cik sal said...

kaedahnya nak jadi hantu mcm mana nyah... sekarang ni pon mak tgk dia dah mcm hantu... **oppsss**teksiiii!!!

kimie st cuthbert said...

kannnnnnnnnnnn!!!!

kaedahnye dia suke i, i suke dia, HOW??

tp dia emo, kan Ed? *matila sape Ed*

yes, mmg belum sebulan sbb belum ade ape2 pun lagi .. kami tamo pose declare bagai cane?

kimie st cuthbert said...

yall, i terjun dr tingkat 59 klcc pun i tak cedera, cane?

*pose Claire Bennet HEROES*

kimie st cuthbert said...

tak baik tau ciksal mengutuk depan cermin..

u bayangkan ...

kalo i yg pkai baju tido pun leh dikerumun jejanz ni u panggil hantu, i tatau nk kelompokkan u dlm kategori makhluk ape da ..

*nanges keliru*

Ash Shinotsubaki said...

i dah kata kat uols.. baik u tunjuk je gamba dia kat i..u degil kan..nak cuba theory2 bagai.. haaaa....

kimie st cuthbert said...

hahahaha keji la u!!

awas! awas!

pagi nie dia sms .. see see ..

opss *matila meroyan happy*

datin cik sal said...

apa apa pon mak ucapkan takziah..oppss silaps.. tahnie uols sebab berlakikan si hansuari katanya... hiks.. manalagi hansuari nok.. penari erotik ke penari cha cha skarang??**matila kao penari latar sajork...**abg lori ais.. tungguuuuuuu.....

kimie st cuthbert said...

VAVI!!!

memang tidak dinafikan .. penari erotik sgt hansuari ye .. cume kami tidak serasi ... but now menten kawan gi tgk muvie bagai OK!!! ko ado? opsss

and avang skang bukan penari da OK!! dia jejanz str8, HOW?

i tak perlu ade ciktek bagai kan? *matila ade ciktek lite2*

izzu said...

penari ke pemain futsal ? mana satu ni ? iols pitam

kimie st cuthbert said...

awas izzu ..


penari itue kisah lama OK!!!

abang baru men bola je .. HOW?