ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, June 22, 2009

Lucas Gabriel dilukai ...

kesian tak kat i? *tetibe DQ*

haritu yall, i nak pose dating ngan client nie .. ade meeting katanya ..

*matila sapeka budak yg baru balik dr London ini dan terus ajak i makan nasi lemak Kg Baru*

lalu i pun ajakla Lucas temankan i ke sana, senang skit gtu sbb Lucas hensem, ley?

i pun tatau kenapa i pegi mengarah ke Jalan Tun Sambathan ... ohhh i ingat, ade CIMB kt situ, HOW?

TIBA2 ... melepasi je traffic lite ...

terus Lucas mengaduh sakit.. hayoooo... i sgt neves...

i suh Lucas stop tepi jalan dekat ngan balai polis, lalu i perasan yg Lucas dah luka kt kaki dia..

i sgt neves sbb ade besi kt kaki Lucas, cane?

lalu i meracau tahan pemandu2 dan penunggang2 moto di situ .. terus wat scene Maria Mariana *tetibe*

ade abg stop ... sbb dia tgk muka comel i yg neves dan kepanasan .. dan juga Lucas yg luka ituew.

lalu dia kata, takleh nk wat ape, mmg kena gi check kt pakar

sowang abang itu temankan i bawak Lucas ke pakar terdekat...

pakar terdekat ialah di belakang area KL Sentral .. *pengsan*

*kau nampak KL Sentral nye hotel tu hah?*

lalu tidak lama lepas itue .. i meracau lagi sbb kepanasan kerna pakar2 itue sgt slow bekerja sbb pose2 cantik tgk2 Lucas.

terus i dpt air coke suh i diam, HOW?

MERASA!!!!!


kata mereka, Lucas agak parah ..

luka itue tidak dpt ditampal atau dijahit ... so alternativenye kene wat pembedahan, cane?

disebabkn i sgt menyayangi Lucas, maka i pun setuju je la dia dibedah...

pengorbanan seorang isteri terhadap suami tercinta .. merasa kuar RM250 nak rawat Lucas
*matila berkira*

lepas setengah jam, luka mcm da sembuh ...

kami pun pulang ..

meeting i dikenselkan sbb i ckp kt akak client tu, i eksiden sbb nk jumpa dia ..

lalu akak tu feeling simpati ala2 nak melawat i bagai .. HOW??

*ciksal sile pengsan NOWWW!!*

btw ciksal, i tak jumpa gegambo amma2 kelly yg pengsan utk i attached kt sini .. lariiik

*sian kat Lucas kakinye luka kan?*

*matila pose CERMIN*

4 comments:

datin cik sal said...

kann... babi sgts.. mak ingat sapa la lukas tuuhh... kejihhh~!!! tipah tertipuhh!!!!**pose libas sanggul terburaiii~~~~

kimie st cuthbert said...

hanjing!! kau kenapa?? motif tak kenal laki mak lagi hah??

hahahaha kau mmg pengsan je keja kau kan!!

ponen tetek~

rizz said...

hahaha lucu la kimie ni wakakka

kimie st cuthbert said...

u tak baik carut i risz :)