ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, June 12, 2009

kau dan aku


kali terakhir tgk kau, hari jumaat lepas.

ekceli kau dan aku da byk kali jumpa ... sgt byk kali rupenye ...

da almost setahun kenal tp tak bercakap sgt ..

setakat jumpa tgk2 senyum2 hai2 bye2 *pose ezlyn*

tetibe aku rasa nak hantar msg just say hai lepas balik mlm jumaat tu

tak sangke berbalas .. ingatkn tak kenal .. hmmm

tak sangke dr satu msg terus jadi sgt byk

maklumla, terlalu byk yg nak ditanya .. terlalu byk yg nak update ..

kenapa?

kenapa dr dulu tak dtg terus tegor?

sedihla statement kau kata aku sombong ... aku tak penah sombong dgn org

da muka aku mmg tergolong dlm label High Fashion dan jugak Bitch bak kata Imah ...


deswai org ingat aku sombong ...

da lama gak aku tgk ko ..

da lama gak ko tgk aku ..

tapi kita masing2 ego tamo tego .. masing2 takut kena reject ..

so ape jadi skang??

at last masing2 ngaku suka kan?

so HOW??

kita nak teruskan ka? mcm dulu ... or start fresh?

kau top, aku btm .. apa lagi yang ku mau? *pengsan*

kita masih tak percaya ..

selama nie masing2 menyimpan hasrat je ..

skang da tau .. tp mcm neves .. sbb tak ready ..

cane?

at last kau dan aku janji nak try out ..

tapi kau dan aku janji nak menten mcm nie je ..

kau dan aku hepi.

seronok kan?

setelah lama terpendam ...

baru skang kau dan aku tau ..

NASIB BAIK AKU TAK DIHANTA PEGI INDON ... KAN????
*matila carut sapa tatau*

5 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo!!!
dapat balak indon ker uols??
xpe on jer klo dah suker sama suker..
gittew!!!

kimie st cuthbert said...

motif balak indon??

tade kena mengena ngan balk indon ye. awas tak paham!!! sentip!!

ley?

rizz said...

hehe ape la pojie ni wakkakaa

datin cik sal said...

kejiiihhhhhhhhhhhhhhhhh~!!!!

kimie st cuthbert said...

opssss terasa ka!!