ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Sunday, June 28, 2009

Dia kata ... dan sebenarnye

tadi kami berborak ...

dia ckp ade sumthing dia nak share, the truth katanya ...

i pun pose dengar smbil tunduk ..

Dia kata ..

" ingat tak malam khamis kita tgk muvie haritu? "

*sentence in Blue is HIM, in Green is ME*

semuanya bermula selepas ayat itue ..

i terus tak bercakap da ..

tp dia perasan i tunduk dan kadang2 mengalir air mata ...

dia kata ....


im sorry, tp i guess antara kita tade rahsia .. so i need to at least tell u the truth about ape yg i rasa

ekceli kalo u perasan, i asyik tgk jam kan masa tgk muvie tu, sebenarnya i tak sabar nk balik umah sbb i sgt penat that day ..
*i tergamam seketika*

dan sebenarnye i nak gi sana naik lain2 kete, u drive, i drive, so pas muvie, kita terus part and balik umah

dan sebenarnye i rasa sgt stupid and salah sbb kiss u that time ... i never will kiss sumone esp guy, kalo u girl lain ar.

dan sebenarnya i da set my time so that ade limit, after 2.00am i nak terus balik umah..

dan sebenarnya i tanak hanta u smpai kt umah malam tu ...

dan sebenarnya, i tanak patah balik lepas i da turun kt kete ...

i nak u paham, i ade my own prinsip, and i rasa sgt bersalah wat sume tu cos i broke it all, i tak penah wat cmni ever..


lalu i mencelah ... maksudnye u really regret wuteva happened between us?

dia kata ...

NO!! jgn ckp cmtu, ape i nak kasitau u ialah .. selama nie i tak penah break any of my prinsip, to anyone pun .. tp bile dgn u ... i did all that sbb .... aaah nothing la..

lalu i mencelah lagi ... does it means u did sumthing wrong, and u didnt enjoyed it at all?

dia kata ....

NO!! kalu i tak enjoy, i tade teruskan. but i stayed. cos i enjoy every single moment.

i guess... u ade sumthing yg buat i jadi mcm hilang control diri ..

lalu i mencelah lagi .. but afta this, it wont happens again, cos its impossible u akan break ur prinsip for second time ...

dia kata ...

u not god to say that. *silent* u dont know wut happens in future.

anyway, im sorry also bout last nite. bile u citer psl ex u tu, somehow i felt mcm kene tepat kt muka sendri ... im sorry for being ego and keras hati lepas tu and terus diamkan diri mcm tu. i tau u sgt sedih, and i lagi sedih sbb wat u mcm tu *tp menten wat mcm tu kan???*

dan sebenarnya, bile i tak jawab ur call, tak reply ur sms, off phone for days, im sorry sbb i punye ego dan hati kering wat u sedih, sebenarnya i missss u so much bile i wat cmtu. i rasa nak gi kt u, nak call, nk sms tp i tanak wat. tp i miss u so much. today i miss u all day. tp i cant say it out loud.. i terlalu ego nk say it to u.. i dunno why im like this.

nak tau tak? everytime kalo i rindu sgt kt u, i akan curi2 tgk ur pics dlm inbox. hehehe

arghhhh why this things happens to me now. i sgt confius.

i totally speechless for about 20 minutes .... smpaila dia kata

lets proceed and do this slowly ok??

at that time, i rasa sumhow i kene terima ape je kalo i still nak kt dia, HOW?

*pengsan*

23 comments:

Anonymous said...

haiyo, very the KOMPANG one
hehe

kimie st cuthbert said...

kalo aku KOMPANG pun, bukan kat kau .. so what??

aku tulis dlm tempat aku, dunia aku, blog aku .. ko dtg nk buat ape?

silly!!

-_-"

Ash Shinotsubaki said...

khen....i harap dia akan munchul kat PD nanti.. i tak kira!! *kata harap ni..tapi dengan nada paksaan...bley?

kimie st cuthbert said...

khen ...

dia tamo, how? penat i pujuk aka paksa nie ..

takpe, ade beberapa belas hari utk mencuba, kheeeen?

nntikan persembahan i *tetibe*

datin cik sal said...

eh jap.. knp ttbe ada PD nih.. knp mak tak diberitahu?!! sentap!!**libas sanggul!!

kimie st cuthbert said...

eh bukan PD sume org da tau ka? *matilamak*

datin cik sal said...

tah.. yg mak tau izu nk dtg PD 18 hb.. which is lambat lagi.. tapi yg uols kompang2 ni plan mana?? **sambung sentap!!

hey nyeh**ttbe mak pose kaunselor... listen to me...**sambil tarik key listen beyonce...

"cintailah org yg mencintai kita.... jgn mencintai org yg lha-lha sajork.."

nasib baik papa tu boleh konsider muka jawa lha lah jugak.. so mak dpt 2-2.. **oppsss

kimie st cuthbert said...

yes, ketika itue la. 18hb itu la. chihihiihi u awas!!!

jawapan pernyataan kaunselor nyeh:

i cube mencintai org yg mencintai i, tapi ado?? *nanges*
dia kata cinta, tp tak penah dikota
bile citer psl jejanz lain, dia jadi offensive
bile citer psl dia dan saya, dia terus diam keliru .. how?

patutka i wat kesimpulan bahawa:

dia suke saya cume dia tatau nak kata, ley?

arep said...

mark selalu dengar citer2 cam ni dari kawan2 mark yang santek2.. mak never sexperience that nok.. terus mark feeling2 gak...

p/s: mark waruk.. x macam cik sal yang santik ber-tube bagai...

kimie st cuthbert said...

jgn la sedih arep ... u amat santik di dunia u, how?

u tak perlu sexperience begini yall, nnti yall merana lite2 ley?

-_-;

datin cik sal said...

babi.. tube mak jugak jadi bualan hangat.. mak dosi hapdate ke sport bra yer.. pls take note!!! nak jumpa mak.. gi podium hujung!!**matilakao!!

kimie st cuthbert said...

yes!!! nak carik senang je .. cube suluh lampu ke dinding, kalo lampu tu terus memancar ke Venus William, maka itula org yg dicari


*lariiiiiiiiiiiiiiik!!

datin cik sal said...

sial kannnn... tetapp!! anyway.. nyah.. awal perhubungan lah yg seronok.. memasing mengenali diri memasing...


kalau kao dah masuk 4 tahun nanti.. mrasa.. ado dia nak tgk lagi gamba kertu kao dlm inbox bagai..**oppss... masa ni lah nak kuatkan ikatan kasih nok.. kalau skarang dah lemau... mak rasa.. kali ni kao 3 bulan..**oppss

kimie st cuthbert said...

hmmm ye la kot wpun ekceli kami da kenal sejak tahun lepas lagi, how? *matila citer lite2*

takpela yall, lgpun dia da ade gf *petiiirrr*

dan i hanyala org kedua .. pepons plak tu .. mana la nak tanding ngan gf dia itue ...

:(

datin cik sal said...

motif kao melibatkan diri???????!!! ayo!! kao tau in the end apa kesudahannyer kan.. TETAP lah pose nak kelar kelar tgn kannnnnn... wake up gurls!! bitchy sket... mak nak kao yg dolu..**oppss

kimie st cuthbert said...

coiii i nanges da skang!!! *lari ke toilet*

i nak gi PD jumpa mommy~ i need my mommy~ ..

datin cik sal said...

mari mari mari anakku... jgn lupa dtg bawak skirt... & toto...**oppss

kimie st cuthbert said...

u tunggu ... nnti kita story2 tepi pantai ...


i nak gi beli skirt skang!!!

datin cik sal said...

baiklah!! mak tunggu!! kao aisyah je.. mak hantar satu batalion 24 melayu serang seri permaisuri**matila pondan leadr sgts kann.. opps!

kimie st cuthbert said...

wow. i tertarik dgn idea itue, how???

satu batalion lelaki melayu berkulit cekelat dan bertingkap kayu mahogany *matila warne gelap*

kan best kalo dpt tingkap kayu birch or pinewood *matila putih kuning*

Ash Shinotsubaki said...

i rasa selepas pose luahan bersama farah yg dia buat kat u, i yakin u dapat pujuk dia ke PD! kalau u gagal, maksudnye u kene masuk kelas hasutan basic tahap 1 ngan katong(katong hanya mampu aja kelas foundation je for most subjects)..

imahTHESTAR said...

hai pondan kaki hilite!matilamak*


mak hadir nyah!! Kalau kau ada masalah jgn lupa sms mak. Taip KERANDA dan send ke 44444<- matila nombor cina mati!

kimie st cuthbert said...

hahahaha keji stetment!! i hilite rambut je OK!! opsss

i tak rasa ini adalah masalah, sbb i dr dulu nak pose jadi pelakon, skang i da dpt watak dlm drama Astro RIA how??

*pose Diana Danielle*


nok, i hanta sms ke no. tu, dia kata tade dlm perkhidmatan ye .. i sedih~ how?