ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, June 3, 2009

Bile UMMI berbunyi …

kau TETAPS kan?
kalau nak tersiar di blog, mrasa amik no giliranz! ops*


Haaiiiii kawan-kawan ..

bersama saya Agyness Deyn, dlm rancangan Bile Ummi berbunyi *clap* *clap* *clap*

ayat yg kawan-kawan nampak di atas tadi adalah contoh ayat yang digunakan oleh Ummi2 bile nak smash anak2 hekan @ anak2 hayam mereka, ley?

Sape Ummi yang kita akan ceritakan today? Tidak lain dan tidak asing lagi …



Bile Ummi tutup sume aurat, pose bukak mata je ...

Bile Ummi pose tutup mata je ... HOW?

memperkenalkan



Ummi Fahimah Al Kawadimri Mushtaque Al Tariqqie


*matila suke wat nama pelik2*




Yes yall, pada episode lepas, salah seorang drp penonton yang hadir telah memberikan soklan utk Ummi menjawab .. sebelum kita putarkn semula soklan itue, kita beri laluan iklan dulu ye. …
*pose iklan diri sendri*


HOW?? Kau ado?

Ok tak? *tetibe*
So kita putar dulu soklan … rooolllll VT *pose tangan*

*feeling kuar suara merak kayangan tengah merintih dan membuat luahan rasa*

kenapa jejants salu wat kesimpulan i nie high maintanence dan sukar didekati smpai tak jadi nak ngurat i wpun hati kata pergi, ciknek katamari.. HOW? *matila lucah*

sentap tau jumpa jejants2 tasty camni .. motif statement kata i nie sgt ramai peminat lalu takut ditinggalkan .. *nanges*

kan… ko berani claim???

Ummi ada kata, adik2 skang penuh dgn luahan hati disebabkn kena tinggal ngan jejanz, cinta bertepuk sebelah tangan .. dan sume kisah lara cinta yg very der sama sume org gtu.

Merasa tetibe si cantek Kimie St Cuthbert bertanya soklan yg agak pelik dan bengong, ley? *matila kutuk*

kawan-kawan nak tau apa jawapan ummi???

Yes …
Seperti yg yall baca awal2 tadi .. itula intro jawapan Ummi Fahimah, ley?

Utk mengetahui jawapan penuh .. kita rollllllll VT sekali lagi

*motif yall tetibe sexy mexy ni kenapa??*

walaupun Ummi claim sama kekar dgn Fahrin Ahmad ..

tp Ummi menten bersuara kepit nyaring bak buluh perindu yg da dibuat lidi cucuk sate, ley?

btw, kau chantek nyah... sbb tulah diorg rasa kau byk org suka. Kau meletops.

Bg diorg...kaulah BINTANG!! tuu dia!! kau x pengsan mak memuji sampai camtuh?

Muka kau pulak muka BITCH!! Muka main kayu tiga! *matila konsep muka*

Style kau pulak style brani mati ala ala muka tema: approachable* bleh? sbb tu ciksal TENGGELAM bila kau turun PD! *matilamak*

Senang je nyah kalau kau nak tackle jejanz yang keliru dgn identity kau ni..'

Kau tempah baju kat depan:I' M NICE TO FUCK & NICE TO HUG!! ops* silap!!

kat belakang kau tulis:PELACUR YANG BERIMAN!!!lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk*

*pengacara terus pengsan*

10 comments:

datin cik sal said...

thooodiahhhh... hahahahah... mak terkeshima katanya!!!

mah!!
deswaiii.. mak mmg tershampak tatkala si kera inniew menjejakkan kaki ke tanah jajahan mak.. oppss... kao-ADO turun pakai baju tido je trus jantan dtg pikat kao... mak yg sapu krayolan 15 hinci pown org tak pandang...**matilahmak!!

*lariiikkksss

rizz said...

ahha kemaen kimie nk fahrin lg..bdn die besh la.matila***

kimie st cuthbert said...

hahahaha kau keji la ciksal!!!

perluke pose jadi Joe puji i smpai ke langit!! hahaha

yes! *tetibe riak*

tp sume pun bile da ngurat, terus lari sbb kata i nie high maintenance dan mereka takut i berpaling ke jejanz lain. HOW?

kimie st cuthbert said...

ye la rizz, sape tamau fahrin kan?

kalo i kasi u fahrin free, u nak gak kan?

tp fahrin nak kat u ka? *matilamak*

imahTHESTAR said...

HANJENG SGT!@!!!

tanya lagi noks!! bila kau tanya banyak2..Bermakna..banyaklah ENTRY kau!!ops*

"Van Jenazah!!!Tunggu!!

datin cik sal said...

pantats sgts tau imah!! kao tak buat entry taip komen pon mak dah terguling dog kat konti nih!! matila **tumpang van jenazah kao~~!!

arep said...

cik sal tercampak ke u ols? cik sal apa lagi.. pakai tube skrg.. sure semua di PD itew terkam u ols.. aummmmmm

kimie st cuthbert said...

hahahahahaha kannnn sentip la tu.

makhayam tak elok sentip2 tau. nnti kertu. :)

yall nk jadi cm ciksal, kertu sebelum masa? *matila asyik tershampak

kimie st cuthbert said...

hahahah ciksal pkai tube sebijik mcm kucing pkai gown, ley? *matila dengki khianat.

ciksal hanya cantek berpakaian TIMOR ... kebaya nyonya, kurung kedah dan juga batik lepas *pose kemban*

datin cik sal said...

pantats sgts kao kan...**pose PGL skarang