ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, May 26, 2009

noks!!! i meroyan lagi!!

Camne?????

I daaaa beraiirr ...

hayoooo ....

i baru je smpai dr jaybee, sbb i pegi menandatangani kontrak MYR 2.15 million gtu, ley? tp i tak dpt seposen pun, ley? kekwat tak? opssss



kisahnye ...

kenapa tuhan jadikan lelaki ramai yg tasty? *pose tgk cermin*

first time ekceli i pegi ke company besar di pasir gudang itue, selama ni hanta org len or pkai email je, tp disebabkn today nk sign order, so i kene pegi, so how?

lalu i nmpak byk sgt permandangan seperti ini:-



sangaaaaaat ramai engineer yg tasty2 kat situ ... hayoooooooooooooooooooooooooooooo

.

tapi jangan disangka ratu kl dtg, akan pulang tangan kosong ye. aum!!!

disebabkn i ni single dan jalang, maka habisla 4 business card i today sbb distribute kt bebudak tasty ketika i berjalan dr kereta ke meeting room, ley?

ko berani ciksal? izzu je leh wat cmni tau *matila curi2 blaja*

kemudian, dlm perjalanan dr pasir gudang ke tol skudai, tetibe ade sms masuk.

" hello, thanks for the namecard, didnt give u mine, sorry, but im Adi "

.
*MATILAMAK TAK INGAT YG MANA SATU!!!!!*


tp i smpat pose ke Burger King lalu berbalas sms ...


rupe2nye dia adalah engineer company kerang, ley? acai sile bomohkan .. aummmm


dia attach kt situ katanya. bile i da kenal pasti dia yg mana satu, i agak hepi sbb dia adalah no. 2 tasty dlm 4 business card yg telah diedar *lariiik*


sile amik perhatian: tasty disini bermaksud taste di mata i ok, taste org lain2, so yall jgn OVER!!

izzu taste sume org *tetibe* acai sama taste ngan i .. ciksal taste org tua *larrrri lagi*


kami terus menerus berbalas sms, mula2 citer psl keje, psl project ley???? very der ...

kemudian tanya asal mana sume, soklan2 permulaan nk kenal gtu.

selepas agak byk sms, tetibe, soklan drp Adi :

"balik kl terus or ade stay kt sini mlm ni, kalo stay, ley ar dtg singgah"

cube teka ape i jawab?




IMAGE DLM KEPALA I SKANG, LEY?

ha ha ha ha ha *gelak bimbo*
.
.
i dgn selamba je reply sms ...
.
.
"tanakla jumpa mlm nie, tak bawak ky"
.
dgn harapan leh wat lawak nak pechlob gay ke tak kan ..
.
kalo str8 harus melk kena maki pastu ...
.
tapi dia jawab
.
.
"takyah KY, air liur ar maksyuk, jilat smpai lencun"
.
i terus pecut 180 kmph, smbil hoping next week turun jaybee lagi. amin!

21 comments:

Ita Shadila said...

wah.. tasty lagi stret forward.. *becak*

kimie st cuthbert said...

kan!!!!

i tido senyum mlm tadi sbb ade Gudnite sms dr dia, ley?

rizz said...

kah2 kejii pkai air lioq wakakakkaka!!!

kimie st cuthbert said...

yes, u suke la kan rizz? opsss...

datin cik sal said...

babi sgt ending tuh!! mak terkeshima!! btw.. mak wiken ni balik kuantan... **mrasa jumaat awal2 mak blah.. oppss.. cuti sekolah nok!! matila nak bawak anak buah mak memondan kat telok chempedak... how?

izzu said...

i like direct forward. see...dats why i senang hook up, ley ?

tq for practicing my lesson.

tapi, i mmg setuju. ky tak best, air liur gak best...masyuk katanya, oops

Ash Shinotsubaki said...

uols.. kasi i nama penuh budak tu biar i check sapa.. bley la u tau dia kaya ke tak..huhuhu.. tak banyak engineer kitorg kat Johore kecuali yg kat depot

kimie st cuthbert said...

haha keji ciksal memondankn org lain. u tak cukup pondan ka?

takpe nok, i pun busy weeken nie, i asyik open close pelbagai file smpai da bersepah2 da opis i nie, so i nak masuk hari sabtu wat cleaning file, ley? baik tak?

kimie st cuthbert said...

hahaha yes izzu.

tahniah utk i sbb berjaya jd murahan cam u! *matikemak?

tp i suke praktikal ajaran u itue, sgt mencabar, neves, waswas, takut2, tp bile dpt hasil .. sgt hepi dan puashati ..

tadela balik umah makan hati kan?? *pose kelar2*

nok, i pun suke pkai airliuq je .. tp i pkai airliuq utk makan, ley?

kimie st cuthbert said...

yes acai.

i berusaha utk mendptkn nama penuh, tp dia begitu pandai bersembunyi ..

u panggil i adi je ... katanyaaaaa

try check nama Adibah Noor .. maybe ade kot.

nie project utk kt swak yall. client site opis je kt jb.

arep said...

adibah nor katanya... cam sial..

u ols berguru ngan izzu ka.. mantap sangat lesson tuh.. mrasa meluru ke kedai name card skrg tempah banyak2..

kimie st cuthbert said...

yes!! i mmg berguru ngan izzu, FOR FREE ye. kalo bukan kawan izzu, kalo teringin nak berguru, kena book private lesson...

nnti ade senaman uh ah uh ah br leh dpt ajaran dgn sempurna :)

izzu said...

ko mmg kimak kan, i bukan murahan ye. i still have value.

dat is my character and personality, dats why, i stand out form others, ley ?

dats why ramai nak menyerah diri dengan rela (termasuk yg tak rela pada mulanya, kemudian pasrah)

i tak peduli apa org kata yg penting i melethop, ley ?

smlm, baru je "score" satu pancutan dgn anak keturunan mami penang yg menetap di setiawangsa.

mula2 tak mau sebab malu2 segan...bila sudah kena da "touch" trus menyerah diri utk diperlakukan apa saja dan meminta siaran ulangan di masa hadapan

tak githu, arep. oops :)

kimie st cuthbert said...

i suke suke suke!!! tahniah utk yall sekali lagi!!!! :)

*bisu*

kimie st cuthbert said...

btw, just nak carut diri sendri ..


" murahan ... masih ade value ... kalo cantumkan dua2 = masih ade value yg murah, ley? "

izzu said...

babi,

smlm, sorg lagi insan dari keramat, menyerah diri walaupun sudah ada partner, ley ?

kimie st cuthbert said...

deswai!!! kalo i tak kejut, merasa u gi keje lewat today kan? hehehe

reallylife said...

i think i should buy malay dictionary to understand this post

kimie st cuthbert said...

yes, u should.

if u are hunky enough, just let me be your dictionary ... ley?

imahTHESTAR said...

macam siyal!

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahahah!!!!
uols mmg C.L.U.S.T...
CLUST!!!!
i nak praktikkan jugak la pelajaran dari tok guru Izzu u itu..
ahaks ;p