ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, May 14, 2009

ke kelas NOW!

Cik Salmah Penyek ...
.
Motip ko jeles melk comolot dgn Joe di Teluk Kemang???? Yall terpakse gulung tikar ka I dtg mencemar duli ke port yall carik makan? *matilamak*
.
sorry yall, I tak bermaksud nak carass yall nye territory tp I rasa, askoke da penat tgk Lantera Timor yall itu … depa nak tgk plak Gadis Manhattan, ley? tapi yall patut bersyukur sbb i tak turun pakai baju2 masa terima Academy Award, i pkai baju tido je time tu, ley?
.
Jangan nanges nohh, lepas I balik, kan yall laku semula kan? Kan? Laku tak? Opsss …
*pose sms joe*
.
.
*impian seterusnye .. nak pi kompleks sukan plak cari mangsa*
eh .. BLM izzu tak smpai sini lagi kan? *lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
.
.
motif yall guling2 dlm konti? *tetibe*
.
meh sini yall, i da lama tak bukak kelas grammar ngan yall kan? chihiihihih
btw, lepas kes teluk kemang, I terus pose jadi satu2nye ustazah free hair kt Malaysia, ado berani?

.

*i da jadi golden tanned sejak balik dr teluk kemang*

.
AWAS jangan cikcap tgk i OK!!!
ehemmm ehemmm!! so, for kelas today, cekgu nak ajar yall term yg cekgu suke nak gune skang

.

CUCI TINGKAP

.
Motif kan yall pose blur i sebut cuci tingkap?

tatau ka apa itu cuci tingkap??

Kekwat la tu pose tak penah kemas umah kan?

Ko anak tan sri ka?

Ko kenal kerabat Pahang ka?
.
Ke ko kenal PANGLIMA lalu leh masuk mana2 kem sesedap rasa? *correction: tukar dr Jeneral kepada Panglima atas arahan CikSal*
.
Opssss .. *pose tgk perut lepas pegi True Fitness*

Mengikut kamus Dewi Bahasa *matila rival kamus DwiBahasa DBP*, cuci tingkap ialah satu ungkapan yg membawa maksud:-
.

Mengusap badan jejanz yg kekar @ berpack2

kan ....
senang je maksud dia kan ... tak susah utk difahami kan??

tak perlu ade shorform bagai smpai adik2 sume tak paham nak gune, kena gigih enroll nak blaja dalam kelas grammar imahlenggok, silap2 kena bawak masuk utan lalu kena rogol *calit imah, matikemak?*

.
well adik2, kalo ko teringin nak ckp perkataan nie depan jejanz ko taste pun takpe ok! dowang tade pandang pelik kat yall
.
" abang, nak cuci tingkap bleh? "
.
harus dia jawab dgn muka stim, tangan gosok2 tingkap yg telah terselak langsirnye,
.
"pegila ... "
.
dia ckp tanpa pikir panjang kan?? kau suke kan??

pose dpt greenlite la kononnye kan???

pastu ko pose hulur tangan, terus kena hempuk dgn helmet kan?? *matilamak*
.

Cara2 mencuci tingkap:-
.
Pastikan jejanz dlm keadaan berbaring lurus ataupun berdiri tegak, ikutla yg mana yall lebih rasa fetish dan selesa. *matila da start lucah*
.

*i paling gemar posisi ni sbb ketika itu, tingkap2 dlm keadaan tertutup rapat dan keras, ley?*

.
OPSSS!!!!! Sebelum terlupa, i nak hengatkn yall ....
.
Alat paling utama dlm teknik mencuci tingkap ni … yg tak bleh tak ade ialah jejanz kekar iaitu pemilik tetingkap itu sendri.
.
Kalo jejanz pakai papan lapis tak sedap sgt, tak rasa ape2, kalo jejanz pose berbadan dua pun takleh gak, tu da namanye mengulit bola kristal *lariiiik*
.
Kemudian, sila la berpaut pada batang besi padat yg terdapat dlm pelbagai size dan darjah membengkoknye batang besi padat itu, iaitu satu bahagian yg paling digilai di antara pusat dan lutut seorang jejanz. kadang2 gak, ade pepohon rimbun ye tumbuh di area situ, sile berhati2 tak terselit atau tersangkut *petirrrrrrr* .
.
and then, pastikan tapak tangan yall dlm keadaan mengusap ngusap di bahagian tetingkap, di antara dada ke waist line. Kalo tak cukup sebelah tangan, gunakan kedua2nya.. kau rakus kan? dalam kete pun jadi kan acai? *tetibe jadi mangse*

ni snapshot tangan yg diambil ketika si pencuci tingkap tgh sesak napas sbb tgh struggle berpaut pada batang concrete size XXL sudut tegak 90 Deg *matila kiasan indah*

.
Naaaa… bayangkan skang!! NOW!!!
.
Dpt tak yall bayangkan teknik cuci tingkap nie???
.
Lagi jelas bilah2 tingkap tu, lagi nikmat la yall akan rasa *nanges tetibe*
.
Ada pelbagai lagi TEKNIK yg boleh yall gune utk mencuci tingkap ini, adik2 sile blaja sendri k. kalo tatau nak blaja katne, leh jumpa abang izzu yang kesunyian sbb baby2 dia da hilang 2 drp 30.
.
takpun, sile tgk mcm adik Sal nie yall, wpun dia dah kertu, tp bile imah kata dia hadek2, dia cukup hepi smpai berpusar air kt Tanjung Tuan... *lariiik*
.

Kalo yall pose top, and anak hekan yall itu memasang tingkap 6 - 8 keping, bleh gunakan teknik cuci dr belakang. bukan setakat leh guna tangan cuci tingkap, dlm masa yg sama, leh gune batang penyapu bersihkan sawang
*matila i suke kaver2 ayat*
.
.
.
Kepada yang feeling2 betina mcm cik sal ituew, leh guna teknik cuci tingkap dr tepi smbil selak langsir. sangat efision dan berkesan digunakan kalau tingkap berada berdekatan dgn pantai, taman permainan dan jugak dataran perbandaran.
.
.

.

i tau ramai kt sini gak feeling2 lelaki straight kan? kan izzu???
ko str8 sgt kan smpai pkai suar ketat beli kt bangkok?? *matilamak manusia dengki*
.
takpe yall, pakaian tak melambangkn status kejantanan yall!!!! tgk la cik sal, dia pkai coverall pun org tetap carut dia ponen, ley? hahahahahahaha i guling2 dulu!!
.
so, hadek2 sekalian kalo tetibe nmpak jejanz selak langsir, dan yall ternampak tingkap yg tersusun cantik, jangan lepaskan peluang!!! cepat2 la pegi cuci tingkap itue.
.
tak perlu nmpak terlalu obvious nak mencuci ye!!! teknik kena betul!!! Yang penting expressi muka dan coverina takleh pechlob.
.
sbb jejanz str8 tak kisah sesama jejanz str8 berbincang isu tingkap berkeping2 ni smbil usha tingkap sesama sendri dan usap2 lite2, paham????? i ade pengalaman *tetibe*


*pose berpengalaman di kalangan jejanz straight bagai ni*
*matila ade ponen tanak kalah*


so ape tunggu lagi yall ...

skang nie, sume jejanz dah pakat pasang tingkap 6 - 8 keping, ade plak yg terlebih2 tingkap smpai da rupe mcm tetingkap KLCC, ley?

tapi i ok je, lagi ramai jejanz tasty pakat pasang tingkap, lagi meriah la kehidupan i sebagai pencuci tingkap sepenuh masa.

Yess, memang susah nak mencuci tingkap smbil berpaut di batang besi padat itu kalo tade pengalaman, tapi takpe, USAHA TANGGA JAYA
*matila quote acai dan izzu*

untuk menyenangkan lagi yall bekerja sebagai pencuci tingkap, yall bleh juga menggunakan equipment tambahan sebagai langkah keselamatan dan kesenangan yall utk mencuci.

equipment2 itu terpulang la kepada yall sendri ye...
.
ade orang dia pasang cable, ade plak pasang tindik di nipple *matila sapa tatau*
ada orang pkai cecair pencuci perisa cekelat, sapu2 atas tingkap kasi bersih ...
dan pelbagai lagi la yang yall bleh pikir sendri. i tamo citer sbb i makin turn on ni, ley?
.
.
kalo cik sal, i tau dia akan pasang equipment yg macam nie je DENGAN PENUH HARAPAN ....


*lariiiiiiiiiikkkk ikut highway Seremban - PD*

.

KELLASSSS TAMMAT!!

13 comments:

datin cik sal said...

babi!! mak jugak jadi penutup kan?!!! hahahahah.. mak terguling & termingilai kat bilik kantor mak ni hah.. bleh??? mak tak cuci tingkap nok... tingkap yg cuci mak.. how? mak ado 2 keping tingkap je... opppsss!! matilah cik merin!!

kimie st cuthbert said...

yall ..

aahahahahahahahaha *pose habiskan gelakkan ciksal* ley?

i ingatkn yall diminati pembuat labu sayong je!!! pemilik tingkap ni kurang skit, ley?

hanya pakar2 labu sayung sahaja yg bleh menguli dua set tanah liat berbentuk bulat itu sehingga jadi merah dan keras.

*petirrrr*

datin cik sal said...

babis!!!! tunggu mak munchiols dirumah uols dgn kebaya mak!! **oppss kali nih tema tanak sembulkan buah dada lagi.. sebab guli-guli mak bikin abg kreta proton terlanggar divider... HOW?? mak insaf japs!! pose tahyatul akhir skarang...

kimie st cuthbert said...

hahahahaha

muat ka kebaya itu yall? harus custom made utk pinggul dan paha yall yg sebesar pemeluk batang pokok merbau itue kan?

lariiikkk...

btw, ketika terlanggar divider itu, mesti abang kereta proton itu tgh bermimpi makan jelly2 dan eskrem kan? *matila acai*

izzu said...

hanjs kan ilang babies 2 dari 30

mtf hilites uar pendek ketat ? choi

rizz said...

kah2 kemaenn kejii lg! wakkakaa yg 1st tuh siap comolot lg perghhhh

kimie st cuthbert said...

hehehehehe i sebut lite2 je suar tu sbb i taste tgk suar tu, ley?

sgt cantek dan fit!! :)

kimie st cuthbert said...

yg comolot tu i la yall, masa kt teluk kemang haritu, ley? ehehehehe

datin cik sal said...

motip kao pakai tudung?? kao ni bawak watak prompuan ke jantan nieh.. mak kompisu!! oppss!!

kimie st cuthbert said...

masa nak kuar paper je kena pkai tudung yall ... kan i da ckp, lepas balik dr teluk kemang, i terus konpiden free hair leh? *matila tak menjawab soklan*

datin cik sal said...

hanjeng sgts taw jawapan!!

imahTHESTAR said...

kannnnnnnnnnnnn??nanti mak ajar kau CUCI SINKI plak!
lari*

kimie st cuthbert said...

ahahaha tamo cuci sinki!!! i hanya dilatih cuci tingkap je, ley?