ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Sunday, May 31, 2009

hayoo bengong!!

simbah la air ke muka saya!!!!!
.
i bgn je pagi tadi, i terus rasa nak simbah air ke muka sbb i rasa mcm so stupid sgt, HOW?
*pose kepit sore ciksal*
.
.
wujudke lagi love at first sight ni yall??
.
mustahil!!! i da lama tak percaya benda2 nie sbb i penah mengalaminye dulu, tp sumenye dusta dan fantasi ley? pose gile la cmni!!
.
.
*calit jerry* *calit bibiq* *calit malik*
.
.
adakah sbb i da lama tak wat ketuk ketampi???
.
.
maka kepala otak i da mengong ...
.
lalu i pose feeling perchentaan dlm masa kurang 1 minit? *sile baca sisipan/note di tepi blog ini*
.
pegi mampusla sume tu!!! i tak tenteram skang.
.
i nak gi clubbin malam ni lalu jadi org gile!!
.
single forever kannnn????
.
.
motif manhattan girl cam i tetibe gile?? nervous breakdown ka?
.

*matila Leo org pertama pengsan bila i kuar statement,

tasty sgt ke housemate KJ tu smpai i terpose feeling???!!!

7 comments:

shafizal said...

you ter'taste' housemet KJ mungkin pasal lepas dengar pasal dia suka walk around the house naked, kan?

datin cik sal said...

hahahaha... mak terkeshima tgk pose maut leo tuh... motip tershampak ke dinding kaca... akuarium sgts lah temanya kekdahnya kannn....**oppsss

kimie st cuthbert said...

tak yall ...

i taste kt dia sbb dia suke giggles, ley?

kimie st cuthbert said...

yes! u pun tewas dgn pose tershampak dia kan? hahaha

rizz said...

muahha matila feeling kat cermin iteww ahahks

datin cik sal said...

nok.. ada masalah nervous brakedown??? meh dtg PD meh.. oppss!! matilamak!! jgn lupa bawak skirt renda-renda yer..hiks!

Okabe said...

hahahha motep sgt amy mandrem pose cmtu