ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, April 14, 2009

Phohm Rak Chan Haawng

Welcome to the Black Parade, ley?

Konfiden kan i nyanyi lagu ni ngan Napi waktu kt Ipoh? i suke la waktu tu Napi start nak tunjukkan diri sebenar dia, kan Ash kan? Opssssss....

*matila pasni nyanyi lagu rock2 je*

I baru beli pokok *tetibe*

pastu i teringin nak tambah mcm2 lagi pepohon dlm bilik, tp kena beli tilam besar skit la pasni, nak tau kenapa???

biarlah rahsia buat sementara waktu ... hehehehee *nnti tak jadi, merasala tgk i meroyan kt sini*

kisahnye, computer tukun i telah pun selamat dikebumikan setelah berkhidmat hampir 6 tahun, da mcm mak lampir da dia tu. so i semadikan jasad dia dlm bilik i juga sementara menunggu mood utk kembali membetulkan nye. takleh buang yall, jual pun takmo sbb ade byk gamba Jerry dlm tu *petiiiir*

so ade la ruang skit utk wat expansion. nak letak barang mahal2, i bukanla sekaya Izzu Ash dan Cik Sal *pengsan*, cukupla ala kadar je yg penting i hepi nak tido bersama ciktan.. Auuuumm!!


kat sudut tu i punye Beauty, Love & Life Shrine, stiap kali i rasa depress sbb tak cantek or nak pose tackle anak teruna org, i akan menyalakan lilin wangi IKEA dan bunyikan loceng hadiah dr US *matila dewi kali*

kat situ gak ade frame gamba kakak2 i kt Mesir dulu. *pose Anuksunamun* and gamba itu dilukis atas Papyrus ok!!! bak kata laki Mesir yg kasi kt tu la, ko percaya ka?? *haru*

btw, yall yg ade novel2 da tanak lagi, meh kasi kt i OK! so tayah la i beli kt MPH bagai lagi kan? *matila kedekut*


nak citer kt yall nie, i sebenarnye sgt tak suke tido sensorang, deswai i sgt tenang kalo yall sume dtg lepak and tido kt bilik i nie sbb i penakut leh?? konfiden ni tgk citer antu, tp sebenarnye nak nanges tido sowang2.

deswai u leh tgk ade sebanyak tidak bantal dlm bilik i ituew, tu pun i nk shop for pillow lagi, tp tatau bile. hahahahaah *pengsan*

teddy bear itu hadiah dr Mimi Loma, sayaang yall *pandang langit* nama dia Gabriel, ley?

mula2 i nak pasang aircond je, tp bile pikir balik yg i tido pun kipas ala2 tanak jalan je, so tak guna pasang aircond, siang bukan ade kt umah. cume i nak tebalkn langsir je, maklumla, weeken sabtu ahad kan waktu utk tido siang, so kena gelap2 le gtu.

tp i suke bilik i sbb leh rembak langsir terbuka smbil tgk permandangan malam dan tasik di hadapan, kan Ash? *lariiiikkk*

btw, bilik i akan menerima tetamu yg akan tinggal sama i nnti. *matila da terbuat headline*
.
sapekah dia itu?
.
motif duk sama?
.
dr mana kah asalnye??
.
ponen atau jantz ka dia itue??
.
adakah dia akan suke izu?? *lariik*
.
.
.
.
.
.
.
.
semuanya akan terjawab selepas 23hb April inie .....
.

*BIARLAH RAHSIA*

17 comments:

rizz said...

wah2 sape la jd jd hosmate die tuh haha..btw cntek uols nye bilik! ngeeeeeeee

kimie carrera said...

chihihihi

gamba nye da i letak *tetibe expose*

like bilik like owner, ley? *pengsan*

datin cik sal said...

bukan abg-abg yg mlm tuh kita jumpa ittiew kah?? yg pp taw bagai pasal padang polo**mak tershampak kejap di atas pokok kekdahnya~.. btw.. mmg shantek bilik uols... mak tido kat reban ayam jer...**opppss** mak kan ayam... HOW?**larikkss

kimie carrera said...

bukan datin, perluka abg itue? dia suke mabuk wpun berperut sixpack *tetibe*

nie budak lain, budak siam *matila expose lite2*

bilik i mmg disediakan utk yalls menginap ketika kita menyerbu ke tasik kelak *lariiik

datin cik sal said...

six pax?? taste~!!! mak taste perut acai**matilah incest~!

kimie carrera said...

hayoooo u taste kt acai ke?
merasala tarik rambut ngan napi. ha ha ha ha

datin cik sal said...

motipp.. ai taste perot sajork.. ala ala baru nak kluar kluar roti2 bun.. kalau yg six pax betul ai dah tak lalu dah.. byk dah ai rasa sejak zaman dulu kala..**opppsss**

Ash-Junk said...

ayo...disturbing~

Okabe said...

tema flora dan fauna kaatanya

datin cik sal said...

dont worry kebede... mek dinch taste adik2.. motip mek drag pastu mek taste adik2 laa.. mek bukan izu yer.. drag baju slack ngan kemeja..(manusia ke haper??) menten comolot pisah**opppsss** mak lari dulu noooohhh

kimie carrera said...

izu comolot pisa ka? bile yall? *suke suke suke gossip*

datin cik sal said...

eh jap... yg hari tu bukan napisa ke? ayo.. mak kompisu lah nama adik2 skarang nih.. sapo yg men UNO dgn melk ittiew?

kimie carrera said...

hayooo kao da tua ka? kertu dangdut ka? askoke ciknek peluh smpai u lemah ingatan ka? *lariiikk

nama dia ICE ye.. matila anak acai.

datin cik sal said...

hanjs~!

izzu said...

ciksal ko mmg ratu propa kan ?

datin cik sal said...

mak silap org la nok... mak ingat yg comolot ngan hang tu napisah namanya.. hiks~! kimie.. sila tunjukkan bukti NOW!! matilah arahan..**larikkksss

Anonymous said...

hhaahhahaa.. tak mampu berkata ape2 sbb tekak i da nak pecah.. bukan perut ye!! pecah sbb gelak...

dina cantik!