ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, April 20, 2009

"life and death decision" bak kata ICE

Ice,
cepat sgt ke i mengorak langkah? *tetibe*

I tatau la, I br jumpa dia semalaman je, tp ntah cmne I rasa sgt click ngan dia. And thank god, dia feel the same towards me also. Bukan tepuk sebelah tangan.

Adakah sbb I da tunggu terlalu lama nak kan sumone … then suddenly sumone yg I taste 98% tetibe muncul lalu mengdindong loceng pintu hati I inie? *pose cahaya cinta*
*salahke i pose kak siti wat sehari dua?*

Ice,
I tatau ape I da wat, tp budak KB tu terus sgt bengang ngan I sbb I kensel mcm tu je. Aaaaaaaaa I tamak ka? Tak kan? Kalo tamak, harus I kaut sume sekali cam izu kaut baby2 di serata Selangor. *lariiik

I ikut advice u semalam, u nye plan kasitau kt budak KB itue. Pastu dia terus senyap da ni. Yelah, like u said, setelah I mempertimbangkn pro’s and con’s I rasa dia nie menang lebih dr budak KB itue.

Smlm I lepak umah dia, we spend the night talk and talk and …. Ok stop. Awas!!! And I found that dia sgt “wut ive been lookin for” – not so gorgeous, not so kaya, not so glamor, not so so … *sigh*


I da almost build up rasa sayang sgt kt dia, like ive known dia sgt lama. Padahal semalam tu la br first time jumpa.


Ice,
Salah ke I jadi cmni?? U sebagai teman shopaholic I, I leh tanye kt u je tanpa dicarut dan u memberi jawapan yg i nak, ley?

*pose MATILAH AKU TAKMO DENGAR NASIHAT ORG LAIN*

*u dikiri, i dikanan, ok tak? Mari shop pavilion*

Tapi, takpe kan kalo I teruskan dulu ngan dia nie, tgk camne, kalo tak Berjaya, nnti I carikla budak KB tu balik kan? Kan izu kan? OK TAK? Ape pendapat u izu? *sembunyi*

Kalo tanye Acai ngan Cik Sal, harus I kena maki da ni. Opsss… tp nak wat cmne, I kan SMART TAG, lagi laju dr touch & go kan..

Dan seperti biasa, I terus pp nak close sume website mencari makan nie. Ko ado? Ko mampu? *pose deactivate SEKALI LAGI*

Hopefully, kami akan tahan lama, susah nk jumpa org yg I taste 98% dan dia suke gile2 kt I nie selain jerry dulu *pengsan*

*matila jerry pun meninggalkn I selepas itue*

*matila DIA itue budak sabah jugak*

*ngajat tampi tu serawak ka?*

pastikan yall sume setia di sini kerana,

sape tau next few days i akan cer psl org lain plak ...


*pose istighfar*

11 comments:

rizz said...

ah2 uols hahak3 dilamun cinta qah? hahahah

Aiz said...

Amboiiiiiix3
Hadik2 skrang, kuat bercinta kan after period di kaki..hehehe :-)

Btw, your decision is totally right. Even the rejection is hard but you have to do it before your personal life been interupted by something unnecessary.

you are single, hot lady, shopaholic, career women...all this criteria is to tough for a guy who are not well maintain mentally and physically. you totally need someone older (over 50) hehehee...joking. you need a guy who have career, well maintain physically, financially and morally. being with supermodel is not easy.....i bet that's the real truth (ask izu kalo x cayerrrr)...she's one of the hottest extreme supermodel githu (tgk gambar tangan silang dlm air - mana penah supermodel wat mcm tue) kikikiki...tak percaya lagi; ask acai...the intelligent supermodel in Planet Pluto. Kalo x percaya jugak, tanyerlah Huda...penyanyi diraja yg dah hidup 100 tahun sejak dari zaman kesultanan melayu kuala lipis (ade kerr???)...

haiyo..i plak meraban kat sini.
back to the comment...u did the rite things...with this lucky guy which you crash into him, vice versa. you have to take care of him if you really sure....i can't measure it for you....

dont seek perfection in people coz our own self is burden with a lot of weaknesses dear. One more, your concept: accumulation of a piece of perfection in every person is doubtly not wrong but its somehow showing that you will never ever accept any weakneses in your partner...tak elok tue adik oiiii. from our experience, i taste when i taste, i love when i love, nie baru theme yg betul utk you, not for me tau...kwang kwang.

ok dik non....jaga diri tau...i wish you the best for this upcoming relationship...Honesty is the best policy, apply this to yourself before apply to your partner or your frenz...

mmuaahhh mmuahhh...nanti kita shop lagi sama2 k....take care

ice

Ash-Junk said...

hmmm.. i tetap nak komen walaupun tak ditanya... my comment is.. whatever makes u happy.. even for a single second. do not hesitate to pursue it. but of course.. every action comes with consequence. biarla smart tag ke t&g ke maupun baya kat tol booth.

sekian
ash

datin cik sal said...

ayo... kao kenapa lara nieh.. supermodel dinch perlu lara lara.. tgk mak.. menten bergetah sepanjang hayat.. jejants mintak no hp.. mak siap bagi signal talk to my hand... ADO??!! **apa kena mengena signal tu dgn no hp?? *ooppss... yg penting.. supermodel kene kekwat.. baru la berbaloi bila jejants ittiew dpt.. tgk lah laki mak.. bila dah dpt mak.. trus tak nak lepas katanya... mak kan shantek**matilahaku~ lariii

kimie carrera said...

two words : - sayang yall~~

ice:
Quote "One more, your concept: accumulation of a piece of perfection in every person is doubtly not wrong but its somehow showing that you will never ever accept any weakneses in your partner" - tu la, thats wut ive been doing all this time, but somehow im learning to this so call full acceptance. we've talked a lot bout ourselves and i think ive made the right decision till today *matila still kabur2*


ash:
Quote "whatever makes u happy.. even for a single second. do not hesitate to pursue it. but of course.. every action comes with consequence." - huhuhu baiklah!! *matila budak opis kata dua hari ni i sgt ceria* tunggula 4 hari lagi *tetibe*


kak sal:
chihihihi tak lara la nots, cume terlebih feeling, ley? disebabkn i hanya 1/3 cantek dr u, deswai i quite risau, ley? hahahaha

izzu tade komen ke? opss

kimie carrera said...

awas rizz cube carut i!!

i dilambung ombak! hahaha

datin cik sal said...

ooOOOooo.. skarang musim feeling ekk.. **mrasa mak dtg ke sanew lepas mak buat treatment boob booster inniew dolu...*oopps

kimie carrera said...

dtg la yall. tp harus ade deena je sbb izu busy ronda Selangor *pengsan*

i pun sibuk kemas umah kt Stapak *lariiikk

yall skang kena wat appointment kalo nk jumpa weol, ley?
tp schedule i tak sehectic dan sepacked izu *petirrr

datin cik sal said...

hanjs... so how plan berkecutanz di ulu bendul ittiew... sah sah dinch jadi kan.. mak sentap! pp trus telan cik mon 5 papan!

kimie carrera said...

hey, itu ok je. harus i bawak bini i, eh laki i, eh sape laki sapa bini ni? ahaks, kami sama2 woo-man. aummm *pengsan*

*AWAS NK START CARUT*

datin cik sal said...

oppsss~ mak tak start lagi uolsssss... tunggguuuuuu~