ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, April 23, 2009

Entry sbb rasa cantek today


ko kenapa cik sal?? laki tak kasi nafkah ka smpai meroyan nak ke air terjun bagai? *petirr*

berani mati ni ai pose mentadak mentadu nak berlawan ngan silat siam patah cik salmah!

Alhamdullilah, senyap kan ai skang?

da seminggu tak cur, rindu plak jejanz2 di KUALA LUMPUR. Tapi takpela, risau plak kalo tgh gigih cur, tetibe izu muncul. and skang makin risau sbb dah 87% budak2 kt KL - Selangor - Batam dan dimakan izu. Tu blom kira abang2 berotot kekar dan beristeri bagai ni. nmpaknye Tuhan nak selamatkan ai dr menjadi mangsa cuci kawah izu. ai takmo gune AXION cuci periuk *tetibe*

Motif sume org tgk ai pelik? *matila berangan*

Ai sayang shuben ai OK!! Ai tatau kenapa, tp ai sayang dia, ley? Kak Imah tamo carut ye! awas! hahahaha

Dlm beberapa hari ni, ai rasa sgt heaven gtu .. leh? ko berani kuar statement berada di syurga?? setakat kena ngurat askoke tepi jalan tak heran la! *tetibe carik gaduh*

meh meh dtg tingkat 9, i cubit tetek u!! *tuju kt sapa tatau*

Yall, haritu ai pi tgk Jangan Tegur. HANJENG TAU!!!

penat ai pose jejanz nie, tapi akhirnye ai lagi terjerit2 terkepit2 sbb terkejut ngan sundel2 dlm tu. coiiiii!!! *matila nyorok bawah lengan shuben sepanjang citer*

comel la Julia Zeigler jadi hantu biru. cute sgt. ai suke watak tu. terus ai nak pose Emily Rose skang. kesimpulannye, citer itu boleeeehlaaaaa ditonton ketika yall bosan tatau nak wat ape2. mari pegi jumpa bomoh siam!!
.
malam ni plak, weol nak pi tgk muvie Queen Langkasuka or Bohsia. coiii kan statement shuben kata citer Bohsia sesuai ngan ai sbb ai mcm bohsia, ley? Ai suke suke suke.
.
*matila statement bunuh diri sgt ai ckp kt shuben ai suke jadi bohsia, terus dia emo*
.

nie la pose ai kalo tgh merajuk mintak dipujuk *matila tak relevant*

anyway izu, shuben ai ckp, kalo u nak tgk teater Mahsuri tu, malam nie deol wat full dress rehearsal, dtg la jam 830pm. leh tgk ala2 pementasan di hari pembukaan gtu. ko kan ske benda free2 nie. opssss!!
btw yall, minyak da brapa hengget gune? *matikemak?

ai blaja carut u dr cik sal ye. dia yang ajar ai. dia gegeh call ai nak carut u
*matila batu api wat citer*
*matila mulut lembik*
*matila suke tgk org gaduh*
.
.

pose tak bersalah sat naaaaa

Hello ... welcome to CIMB Call Center, press 1 for English, tekan 2 utk Bahasa Melayu

1 ....

For Internet Phone Service, press 1, for Account & Transaction, press 2, for CIMClicks, press 3

3 .....

For bla bla bla bla, for Technical Service press 4

(HANJENG KAN SEBANYAK TIDAK NAK KENA TUNGGU DAN TEKAN2)

4 .....

Hello, CIMB Call Center, may i help u ... *bunyi sore pompuan cube beramah mesra*

niii haaa, terus ai pose datin2 kaya tapi blur nih, ala2 tak penah bukak email, tetibe harini bibik da ajar, lalu bukak email, first thing nmpak is email spt kt bawah nie *pose gabra*

......................
Dear CIMB Bank customer,

We are hereby notifying you that we've recently suffered a DDos-Attack on one of our's Internet Banking server. For security reasons you must complete the next steps to verify the integrity of your CIMBClicks account. If you fail to complete the verification in the next 24 hours your account will be suspended.
Here's how to get started:

1. Log in to CIMBClicks online account (click here).
2. You must request for TAC online via CIMBClicks - your TAC will be sent via SMS to the mobile phone number you registered at the ATM. ( you can find the "request TAC" button in the left menu of your account )
3. Logout from your account and close the browser.
4. When you have received the TAC (Transaction Authorization Code) on your mobile phone, go to our secured verification server and submit the requested information(Account user ID, password and TAC).
CLICK HERE to go on our secured server.
5. Please allow 48 hours for processing.
.....................
.
kao ado dapat ka????
.
.
hayoooo yall, datin da call ke cimb ituew, tipu belaka katanya. coi kan nasib baik datin ni educated and well-rounded, kalo tak mesti datin da tertipu. kalo la datin ni ala pose2 bengap, tade la dpt title Datin Sri kan? opsss.
.
.
tetibe datin teringin nak ngurat budak2 hackers ke, hijackers ke *matila eja ikut pronounciation*, hikers ke ... nak pose bekerjasama wat menda2 camni, ley??
.
.
datin suke kaya yall, datin suke tipu org nak kaya, datin ado kete besar, ko ado?
.
.
datin ada ladang kambing, unta, buaya, siput dan lintah, ko ado?
.
.
ko ado soploh ribu ka nak berborak ngan datin nie??? ado??
.
.
nak tgk brochure kete baru datin? *pose cmpak brochure kete Mazda CX9*
.
.
hey hey, sape nak keje ngan datin?? datin byk duit, datin tatau nak labur kat mana, kesian la kt datin nie yall. datin leh lantik yall jadi manager mau ka?
.
.
.
soklan: SAPEKA DATIN???
.
.
a) kawan baik izu
.
b) teman business Acai
.
c) kakak deena
.
d) teman comolot cik sal
.
.
.
sile berikan jawapan anda, ley? *ai lariiiii dulu*

12 comments:

datin cik sal said...

hanjs carut mak bertalu-talu... mmg hangnak cari gadoh kan...**mrasa kao nanti... tungguuuuuuuuuuuuuu

kimie carrera said...

sbb ai sayang yall sgt, ley? *matikemak*

adakah ai dihanta izu utk balas dendam? *tetibe speku*

rizz said...

hahah kemaenn uols nyuruk g tgok cte jgn tego ahah best ke uols? hikss//..sapekah datin itew ahah

izzu said...

i bosan ngan budak2 bwh 25 tahun. buat i gila

kimie carrera said...

datin ke? dia adalah HANJENG ye!! penipu, bangsat, penjenayah, muka tak malu, laha, busuk, kepala pening .. bla bla bla

*matila emo*


izzu, sabar je noks, tu la dugaan bercintasex

*matila sex dgn penuh perasaan cinta dan sayang tp lepas sex tak cinta da*

shafizal said...

jawapanya: Semua di Atas. hahahaha

Ash-Junk said...

aku baru je nak komen kata bagus la dah start balik kes perang memerang sesama anon dlm blog.. tup2 bila i scroll sampai ke bawah.. kuar jugak nama i. hanjing~ i dintch mau tuka format blog i dari blog lara kepada blog mari mencarut mcm dulu ye. u awas! *matila terkenang posting muka sotong bagai carut2 ciksal.. huhuhu

datin cik sal said...

kan.. mak suka.. kan konsepnya mencarut merapatkan silaturahim kann... ko ni kenpa acai?? carut mak skarang now!! matilah

Ash-Junk said...

u tunggu..blog i akan pelan2 evolve.. bertukar~ sailormoon~

kimie carrera said...

waaaaaaaaaa i risau sailor2 tua ganyut da muncul kembali ngan skirt berhabuk *larrriiikkk

mari kita perang di air terjun *tetibe*

datin cik sal said...

mak punya skirt ado lagi... ttbe

Ash-Junk said...

skirt i anta dry cleaning ok..