ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, April 9, 2009

April Fool ka ini??

tuuut
tuuuuuuuuuuuuut
tut tut ... tut tut tut ....

erkks!! ahh! uhuk uhuk huk!

motif?? ayoo.. da bulan April 2009 ka??

lamanya i berhibernasi. PM pun da bertukar ka? ayooo.. aunty rafidah ade lagi ka??
*pose koma berbulan2*


pe cer sume org?? rindu kt i tak? i tau yall sume rindu tp malu nak ckp, but thanks yer! *pose pegang bouquet2 bunga orkid yg melambak nie smbil baca kad*

*opsss biarlah rahsia*

yall, i rasa terharu wpun i pose koma, yall sume menten ade kt sini, thanks Mak Imah! *tetibe* kebede keledek, si cantek Sal Liha, Izu Babylon, pepons2 dan lelaki2 comel yg singgah, ade ker? opsss

*ko reti baca blog malay mix pinoy ka?* opss

disebabkan i baru je pose sedar nie kan, so tade maknenye i nak mengumpat byk2 kt dlm nie, i ade byk je nak hupdates, tp mampu ka yall baca nnti?? merasa i duk tepi jendela smbil tgk kolam ikan koi pastu pose karang novel kan? har har har.

*taste rupenye i dr angle tepi* (lariiikkk)

ayoo tetibe teringin tulis novel cinta la *matikemak?


kisahnye, Italy ka? German ka? dinch pegi lagi ... *motif ko gelak?* i tamo la kakak2 wat statement adik2 suke propa kan??

i tak pegi lagi sbb masalah serviks bercantum dan ade lebihan daging terkeluar OK!!! maka dokter cinta tak benarkan i pegi demi menjaga kesihatan hati i nnti. takut2 smpai kt sana takleh senggama, so dokter takut i makan hati lalu mati. *dokter suke kt i ka? opss*


tp i akan pegi gak, cume i tak decide lagi bile. hehehehe. tunggu cikki omputeh i balik ke scotland la baru pegi kot. opsss..


anyway, i tgk sepanjang period kekomaan i iniew, byk nye blog2 baru muncul .. rindu plak zaman2 bercompete ngan kak bedah dlm Mentor Mak Imah, ado lagi ka?? motif tak jemput i sebagai juri 'propa'sional?? *sentap smpai kiamat*


hai Adie *blushing*

yall, again ... spt Mak Imah penah carut dulu, adik2 sume suke ngan sindrom bukak-tutup blog kan?? kan??? i pun mula berhajat nk close je, tp i tak adik2 da... da jadi adik abang plak *matilah half adik2, half abang2*


tak capai taraf makhayam je lagi, kan Imah kan? opsss rindu carut yall.. hahaha


tp ekceli setelah melihat byk lagi permata2 dan berlian Trenzz Poh Kong yg singgah kt tagbod tu, i pose nanges jap di depan laptop ni smbil betulkn lens yg terkeluar, i tak jadi nk close. *ayoo tetibe i rasa mual teringat iklan trenz poh kong*


Announcement, i masih available *matila ditujukan utk seseorang kt dlm tagbod* dia comel kan? *tetibe lagi*
.
*nie i punye!! *tetibe claim*


semasa dlm koma kan yall, i asyik mimpi pegi Laqueen je. *pengsan* setiap minggu plak tu ade kt sana, ala2 da kena chop LQ1415 *matila ade no. siri*


hey i da beli kete sendri, sungguh senang pegi keje *keje ke?*

kete apo? ado la yall. kete mainan sebijik gtu!!

nama kete i Lucas Gabriel, atau nama convert dia Md Lokman, ley? kampung sgt tau. coi!!!! nak nama cina gak ka? sudehhh!!



*maaf yall i terpakse kaburkan muka i supaya tak heboh i menari atas lantai ade lampu2 neon*
.
deswai la i gigih ke setiap pusat menghentak kaki dan mengguyang pungkok ... tp i taste pegi Maison ngan MP sbb ade byk abg cina berdada bul bul dan berlengan kek kek. ko paham ke ni? ko ingat Imah je ade vocab class? *matila pasni Imah panah ngan petir ala2 zeus versi wooman*
.

*ko ka yg pi club pkai spek mata hitam pastu langgar org pegang drinks?*opss
.
sanggup nih berhabis duit keluar sana sini, smpai ke Batu 9 kan izu? *tetibe*

*sapeka inie? i ialah bunga putih*
.
tu tak kira lagi ponen2 yg sanggup bersiap 3 jam sebelum kul 12 sbb nak pkai wig ngan tacap powder, kan? opsss carut sapa tatau ...

hahaha sayang yall sume ... tanpa yall, siapala nak pegang dan julang i ala2 sultan mahmud gtue.


*pose betulkan crown yg da berabuk*
.
kalo ikutkan hati i yg tetibe overexcited ni, harus i mengarang panjang lebar, tp disebabkan tanggungjawab di opis tidak boleh diabaikan, maka i berhenti di sini... haaa tgk dot line kt bawah nie... maksudnye nak stop la nie. awas!!
.
........................................................................
.
hey yall, tetibe i rasa gers gers di opis nie, camne?? emmm da lama tak wat sisipan gegamba jejanz yg i taste kan?? hehehe merasa la gambo sapa i tatau, main amik, copy and paste je.
.
.
jgn gamba Adie sudeh, kan? nnti merasa i kena kejar dgn lesung batu.. hiks

*gamba hiasan ini adalah pinjaman dr kenalan2 i, jgn marah abang sekalian*
.
.
motif tak habis2 lagi yall? ayooo sindrom mahu tapi malu ka i inie?? adakah i boleh dikategorikan sebagai OCD? *lariiikkkkk

8 comments:

rizz said...

hahhaha suke la bce n3 uols ni hahak bsahaja gtu! tah mne die copy paste gmbar jants2 tu kan hajanya hahaha

kimie carrera said...

kann...

tu gamba2 org dikenali ok. hehehe

matila mintak permission nk publish gamba :)

adie said...

hahahaha i macam terasa plk. suka lah baca blog u

kimie carrera said...

hohoho jgn terasa ye, nnti i sedih plak ..

kekekeke

adeh..

imahTHESTAR said...

taste kau semua muka korea kan? matila KULUP!

kimie carrera said...

hahahaha deswai makhayam!!! i suke kalo warne pink merah2 nie, gelap2 cekelat ni tamo *pengsan*

Anonymous said...

mati la kulup katanye!! terasa melk!! i igtkan tach up muka itu i.. rupanye cik sal kan?? naseb baek walopun i rasa dicarut!!

dina..

kimie carrera said...

hahaha kan i da kata, sape makan ciknek, dia terasa sedapnye *pengsan*