ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, April 17, 2009

apa ada dgn lukisan di badan??

Motif kan tiba2 je cer psl LUKISAN DI BADAN aka tattoo.


Kenapa ka???


Yall ade problem ka? *tetibe*

Well datin2 sekalian, i bukan nak pose nyanyi lagu Tattoo yg pompuan omputeh tu nyanyi, tp tetibe i nak share citer psl jejanz bertattoo ini.

I teringin la nak wat tattoo. bagi i, tattoo itue sgt menghairahkan!!! Muhahahhaaaa


*gile da gersang*

ekceli, tadi di tengahari, i melayan internet gtu... tetibe dpt msg dr seseorang yg membuatkn i berdebar dan terus turn on dlm opis *matila tghari jumaat men tenet kt opis*

ko tak berair ke tgk pics nie?

lalu i pegi browse2 gegamba tattoo kt internet, lalu i semakin tak tenteram kt opis. aaaaaaaaaaaa

rasa nak cikcap je time tu ... *matila cikcap smbil finger diri sendri*



ASTARGFIRULLAHALAZIM~!!!!! ape nak jadi umat skang nie


.. hey!!!

so kisahnye, i pun tak jadi cikcap kt opis sbb rasa bersalah kepada keluarga dan masyarakat. lalu i terus sms mak i nie, gigih kan?

hohohho tetibe je mak i kata, mak ade kt kl nie, nak gi tgk teater mlm ni, tadi gi bOok fair kt PWTC. *informasi terselit*

i pengsan sekejap!!!



terus i zip suar *motif duk dlm toilet?*, lalu i bergegas nk gi jumpa mak i sbb dia lepak bukit bintang makan2 ...


i pun jumpa bos, ckp nak gi jumpa client nih, konpiden je lari dr opis hohoho hari jumaat je yall, perluka gigih? *merasa kena potong gaji pastu nanges*

i pun berdesup ke times square, sbb mak i sms dia ade kt sana. hayooo dr bukit bintang terus ke times square, very der laju, no wonder la anak dia pun sama je. opsssss like mother like son. *son ka?*

i pose parking tepi 7-11 kt tepi times square je, so masa i nak masuk tu, i pose ikut cold storage sbb nmpak abg tasty sowang2 ... pose2 follow ala2 charlie angel gtu. abg tu lengan dia sgt tasty, pkai tshirt cerah dan suar pendek khakis .. hayooo betis sebesar pemeluk, i berair lagi.

i tgk kiri kanan, dia macam tgh shop lite2 gtu, melayu ka? oppssss. nak tegur i malu, tak tegur, puki dah berair ... akhirnye i wat keputusan ikut je dia *matila menyimpang dr tujuan*


adakah abg itu ade tattoo di badan? *pengsan*

dia masuk beberapa butik kt bawah tu, tp nan ado beli ape2. just tgk2 je. tetibe dia masuk ke Body Shop lepas akak ponen yg tak agak2 cantek tu sengih!!
i pun terus ikut gak, ley? ko kenapa tetibe gila? *matila tak sempat cikcap, air da naik kepala*

then secara tidak sedar, i da terbeli Body Shop perfume *petirrrrr*

motif sgt abg tu pun masuk body shop, pepons ka? *petirr lagi*

Limited Edition katanya.....

hayooooo .... wangi yall perfume white musk limited edition tu. terus i teringat kt mak i gtu. bergegas la i naik balik ke Kenny Rogers itue nak mencari mak i. call berkali2 tp menten tamo angkat kn mak i itue, very der .... i pun ala2 sentap terpakse cari sendri.

nasib baik i nie MAPS KUALA LUMPUR, so senang je jumpa. tgh gigih ngumpat ngan kengkawan dia smbil makan katanya. matilah like mother like son lagi~

selepas melakukan istiadat sembah ratu comolot bagai, i pun pose jejanz je sbb kengkawan mak i ala2 terpesona tgk anak laki mak i yg ENSEM *kata mereka OK!!!*

i ulang ayat mereka tanpa ade ubah ape2 : " anak kak Ogy ade duk kt kl ke? bertuah nye badan, ensem budaknye, anak no bape nie? " pot pet pot pet mak i menjawab. i masih pose duduk di kerusi kaki kangkang bagai nieh! *penat*

kemudian i kasi mak i perfume itue, lalu sekali lagi kengkawan mak i terpesona sbb katanya, baiknye anak kak ogy~~ *pose kembang*

sempat gak i pose curik skit spray perfume kt badan, maklumla, tibe2 je terbeli kan???? opssss


ooohh wanginye perfume itue *matila imagine diri sendri gadis bertattoo*

disebabkan i da penat pose kt mak i, and bos i gigih men calling2 sbb nak tanye kat mane je. i sentap lalu pose nak pulang.

masa kt depan cinema, sekali lagi i tetibe je feel HARD and TURN ON sbb ade budak cina pkai sleeveless tgh bersandar kt tiang ... HAYOOOO I MMG GERSANG TODAY!!! lalu i pose jalan laju and tarik sweater ke bawah sbb ade bulge *pengsan*

i yakin budak cina yg bersandar itue ade tattoo begini *pengsan wat kali ke 3*

kemudian, i terus ke 7-11 sbb nak beli rokok.

PERHATIAN!!! JANGAN TIRU AKSI INI DIUMAH!!

i akan merokok bile i rasa tersangat gers gers tau. i tatau kenapa, tp bile i merokok, i akan rasa tenang kembali dan segala yg keras menjadi kecutan normal. aummmmmm
*matila lucah*

ini adalah salah satu ajaran Jerry *nanges* yg i amalkan so stiap kali i sgt gers gers, i smoke dan tenang. hahahahaah

ADIK2 JGN IKUT CAMNI TAU, TAK ELOK UTK PAYUDARA YALL YG BARU JE NAK BESAR TU ... OPS!! (kalo yall da DIVA cam cik sal takpe, leh smoke smbil telan marvelon) *lariiikkk*

i nak tanye yall nie, kt KL nie ade tempat wat tattoo kan? I teringin la wat satu. heheheheehee

Soklan kepada USTAZAH IMAH :

berdosa besar ke kalo i wat tattoo cam gini? aummmm

hohohoho *pose santa*

takpe ustazah, i saje pose tanye wpun i da tau jawapan ustazah yg manis tetapi tajam hingga wat org sakit pewut tu. opsss

kesimpulannye, i br je smpai kt opis ni. *matila tak releven*

tapi i masih gers gers, camne? i rasa ni sume salah mamat yg hanta i msg tgh hari tadi la. kalo dia tade send i ape2 say hye nak kenal bagai, tadela i tak tenang smpai mcm ni.

*pose berhenti sbb membalas sms*

.

.

.

hayooo yall, ekceli kan, dr tadi i menaip, ekceli i just nak bitau kt yall ...

.

.

malam ni i akan jumpa mamat nie. ahaks!!! NAK KUAR MINUM KATANYA!!! *lariiikkkk

4 comments:

rizz said...

gtew kan ctenya gers..gers bgai hahhahah kemain smpai tbeli bodyshop ktnya! uolss kenduu seh mmat tuh..dan2 la kann g minum ktnyaa hahahaa

datin cik sal said...

hiks~! tatoo lew... meh mak tatoo kao nak?? **larikkkss

kimie carrera said...

hahahaha motif yall nak tatoo i?

yall nak pose jadi BOHSIA ka? *pp feeling bercinta sama shamsul*

datin cik sal said...

amaran.. lepas telan cik mon.. jgn tidur menigirin... mrasa jadi mcm akak yg teteknya besar sebelah... HOW??**nanges**