ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, June 23, 2008

melampau!

al kisah ....
jumaat nie saya akan bercuti~!!! at last setelah berminggu2 menunda cuti, akhirnye dpt gak cuti di weekday ... sbb nak gi shop2 baju ngan suar ngan cap ... serta da janji ngan deena tersayang utk karoke di petang jumaat. hehehehehe sronok2.


btw, i suda kompem ke italy bulan 10 nie. ahaks. next two weeks gi wat passport, then kena gi blaja bahasa Italy bagai ... cioowww *ttba*

hayooooo betapa gumbira hati den sbb first time travel oversea nie. yelah, anak org miskin cm i, dpt gi singapore pun leh pose kembang semangkuk 5 - 6 hari, nie kan pulak travel jauh gtu.... *pose kak mirch lawat2 dunia*

i akan jugak ke Dubai melawat di sana sekejap gtu ... hayooo i suke suke suke ...

satu je lagi yang i nak confirmkan is trip ke LA plak. kalo jadi, bulan 8 nie .. hayooo nak gi LA ke, nak gi convo ek. coiii la i blur..


lupa nak wat pengumuman kt yall kan,

I DA SINGLE (matila 2 bulan JE)

kami memilih utk berpisah supaya kehidupan kami tidak diharu-birukan oleh pihak2 ketiga or keempat or kelima. nak tau kenapa i ckp cmni???


headline: I TANAK KETE I DIPECAHKAN JUST SBB I KAPEL NGN BUDAK TU.


sekian.
heheheheheehe...

*matila ramai da start spekulasi* **matila berangan byk peminat**

begitula nasib org LAHA pose bercinta ngan org COMEl yall, ade je org tak puas hati bagi ugutan bagai. hayooooooooooooooooooo... disebabkn i lebih memilih "keselamatan" drp "kebahagian dlm ketakutan", maka kami berpisah dgn aman tp menten sakit hati ngan org ketiga keempat kelima itu.

kepada kengkawan yg lain, sorry yall tak bitau psl nie (i bitau deena je) ... sbb i tanak yall sume ala susah hati ... so i ckp kt yall weol berpisah sbb benda lain (ekceli benda2 yg i ckp kt yall tu mmg wat i terasa hati, tp tadela smpai i nk clash ngan dia... huhhuhuhuhu)
tp bile org keempat kelima keenam nie muncul berkali2 dgn pelbagai gaya dan cara, maka i rimas dan ketakutan GTU.



anyway guys, thx gigih mengajak i ke clubbing sabtu haritu. after almost 3 months tak jejak club, yall pakse i ke sana gak kan.. keji la u lela *ttba*dah tu, kita gi BB plak malam sabtu ... coi kan. hehehehe. tp i suke la Fauzi tu, wpun kalo di bawah lampu dia agak BIASA, tp kalo di dlm club itue, di bawah sinaran lampu lazer dan asap rokok, ketika dia topless, dia wat i sgt turn oN!!! auuuuuuuuummmm~!!

so i nak gi LQ plak jumaat nie .. hayoooo *pengsan*

tp kan ... since da clash nie, i rindu sgt kt budak kecik tu ...
hmmmmm ...... duh!


4 comments:

mirch said...

hik tteiba jer feeling kat anak ikan sebab dia nak gie travel***wkaka

Anonymous said...

ko tunggu jerlah MUKA KO KENA PECAH!!!!

Anonymous said...

berapa hb g italy? nk g jugak bln 10 ni, 17-19 hb ke milan n rome

kaery amry said...

wow gi italy.. malatop..~