ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, June 4, 2008

habis duit gaji sbb wat spek nie je


4 comments:

Ash-Junk said...

ayo..perluka spek sama ngan i????
cuma kaler je lain.. i punya merah, u punya orange.. hayo..kita tak boleh kelihatan bersama lepas ini.

kimie carrera said...

hahahahaha
keji keji keji

takpe, setelah kita wat penelitian detail tempoh hari, sume setuju bahawa spek kita tak sama kan :)

shafizal said...

erm... i dah tengok spec tu. cantik. tapi tak berani nak pegang...

i pun mungkin akan pakai spec.. pasal mata belah kiri i ni rabun skit. so, sebelah kanan non ada power...

tapi my ex cakap (dia kerja kat kedai spec), better pakai lense je, jimat. beli 1 pair, bley guna 2-2 untuk belah kiri je. besides, i bawak motor, leceh kalau pakai spec.

dan...




leceh kalau pakai spek pergi steam room and sawanaaaaaaaaa

kimie carrera said...

hahahahahaha kannnn!!!!

gi club pun takleh pkai .. nnti jadi nerd.