ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, March 17, 2008

taking chances 60% - 40%

*gamba apa nie??? ini adalah gamba X-Ray, bengong ka tatau? oppss*

aaaaaa da seminggu tak update blog, terus tatau nk tulis ape kan ? coiii sungguh ..

tp takpe, wpun i tak sehebat abg uzair zain tulis cerpen percintaan y very schweeeeett, ataupun kak mM y i sentiasa jeles ngan percutian sana sini situ siti itue .. hehehe, TAPI, i tetap akan menten menulis entry utk menghanjengkan org. *lariiikk

mak i tak balik2 dr korea ka? *ttba*

nenek ape citer, masih sentap ngan cucu y sakit nie smpai Januari 2009 ka? *opssss

( buat keluargaku y sedikit kurang cantek drp i itue, harap bersabar, gaji da kuar, i gi carik yall, kita lepak MAMAK HAJRIS ok? )

hey ... btw yall sume .. sorry la kalo i kurang aktif skit skang. maklumla, doktor pesan suh i byk gile berehat, takleh dedah2 kt luar sgt .. so i pun tadela aktif seperti minggu2 yg dulu. hohohoho

kenapa jadi begitu??? lihat gamba di atas ... ko kan sibuk wat statement, picture tells thousand stories, so, huraikan sendri, ley? *carut sapa tatau*

kak mM, haritu sentap kenapa? tak pi LQ ka? kekekeke *ttba lagi*

i duk umah je tak wat ape2 kecuali beberapa aktiviti riadah INDOOR .. opsss.

hayooo tgh sakit2 pun menten leh pegi SAUNA kan? *lariikkk ( i cume beriadah di sauna, bukan salah i smpai2 je kat sana terus dikejar keliling pusat riadah itu .. dan bukan salah i dpt mamat2 meletop six pack bagai ... bukan i y gi usha dowang ... bukan i y gi borak2 ngan dowang )

hari sabtu aritu i gi opis sbb pose main internet sambil mendonlod blu, ley? pastu masa i balik dr opis kan .. i terserempak chinese y sgt comel di Stesen LRT Pertukaran Jantina.. hingga menyebabkn i berdebar2 tgk dia .. ley?

tp sentap sbb ade satu akak2 nie .. dahle umur dekat 50, menten nk pkai shawl pink lilit leher, cantek la tu kononnye, pastu sibuk usha2 i dan chinese tu .. gigih nie nk berdiri dekat2 weol .. dinch!!!!
*gamba ini saje diblurkan **matila ade org carut camera henpon i low class**
tapi i tak ngurat pun chinese tu, sekadar men laga2 tangan dlm lrt pastu sengih2 .. *pose kesyukuran ke atas rezeki y melimpah ruah **ttba
kemudian, i pulang je ke umah, kakak2 sume telah menunggu i utk kuar ke Pavillion. window shop katanya ..
tetibe kt sana, dlm kul 945pm gitu, i sgt teringin nk makan beger, lalu weols berkejar ke Carls Jr .. tp sgt sentap sbb lepas i berlari2 anak pose dr bukit ke bukit, terus mamat laha kt counter tu ckp, "sorry dear, kitchen has close"
*pose jatuh terjelepok seketika smbil menadah tangan ke langit*
i terus mengalir air mata sbb kempunan nk makan Carls Jr .. setelah i ditenangkn oleh Sasa Cantek, i terus tabah dan melangkah longlai menuju ke McD BB itue .. hehehehe
tak pasal2 je terserempak ngan sowang mamat comel y izu taste *ttba izu kena* kt McD itue. kelles budak tu tayang laki dia .. tp i tgk cm ponen je, dah le kekwat .. MOTIF???
ko hengat i nak sgt ke budak kecik itu wpun dia mmg terbukti berciknek nalerk smpai stiap kali i ciktot dia, i akan teruja tgk ciknek nalerk itu melaga2 perut LEAN i *pengsan*
pastu, weol sume dikenalkn dgn sowang lagi mamat y comel bernama H. dia adalah future adik i *lariiikkkk*
dia sgt comel ok, weol sgt terhibur dgn adanya dia, sexy plak tu. langsung mukanya mengingatkn i kepada First Love i di skolah dulu. *pose Utada Hikaru*
*sape kenal angkat tangan!!*
pastu i dgn gigihnye memakse dia dtg ke umah, dgn alasan nak main card UNO, ley? apakah y terjadi selepas itue??? *sile baca blog IZZU ... nntikan kisah bertemakan "he's rude!!"*

*pose muka rude ka inie? heheheh sapa tatau*

heyyyy motif i ala2 mabuk tulis blog harini???

coiii ...
ni hah .. i wat budgetary kelmarin, ala2 berbincang dgn imej dlm cermin utk membeli belah selepas gaji kuar nnti .. gituuu *mak kaya~ mak kaya~*

masa weol ke Pavilion itue ..masuk satu boutique itue .. lalu i terpegun dgn kecantekan kot @ blazer @ wutever la org metropolitan panggil, i menten nk panggil "Baju Keja Yang Cantek" ley?

ko kenapa? tp yall , mengikut price kat situ .. harga paling murah RM 369, deswai i mengambil masa selama hampir 3 jam berbincang ngan mamat comel dlm cermin nak tanye dia patut ke tak i beli sehelai gtu. tp smpai ke sudah i tak mendapat jawapan. *nanges*

*yang mana patut i beli? kanan ka kiri?? i conpius~~*

5 comments:

Anonymous said...

aliya:uol...sape mamat berbaju putih yg uol taste itu?hem cam penah nampak jerk de.

http://aliyamaisara.blogspot.com

Nafisah Okabe said...

awas yeeee!!!
sgt choi ayat ciknek laga atas perut lean.
ahahahhahhaha

kimie carrera said...

aliya : i pun br je kenal dia, bukan i punye mangse yall .. housemate i punye .. i snap2 je ..

hihihi

pisa : kau keji kan? kau hengat i tak sit up ka?

i'm shin... i'm inesen said...

kim salam budak baju puteh tu ek.. nampak inesen jer...

rizz said...

uolss..comei la mmt tuh hahak! taste sgt ahakss..kemaen taste chinese guy tu lg..nge tp blur lah haha