ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, March 6, 2008

The Store


ko berani bayar pkai duit Aussie Dolar?

tadi i gi pose2 beli belah kt The Store, dgn harapan dpt berjumpa mamat botak keja LHDN y tasty pinjamkn i lighter pagi tadi lalu before dia naik opis dia ckp, "i naik dulu, nnti jumpa lagi"


tapi tade pun dia di mana2 .. ahhhh i tanak berharap. bak kata izu, kalo ade jodoh, pasti jumpa lg bile2. hehehehe

so, i pun roger kakak2 di opis kalo2 dowang nk pesan ape2 di The Store y cute itue.


then, i pun pusing2 bawak bakul tu smbil cruising di pelusuk The Store dan menggunakan konsep Angkat, Lihat, Letak dan Bayar.

sampai di counter ... hayoooooooooo sgt ramai org beratur tp skit je kaunter pembayaran y bukak, keji kan??


dah le penuh ngan pompuan2 dr LHDN nie .. shoppin minyak wangi murah la .. roti la .. air kotak la .. sibuk je!!

i je y beli epal, eskrem besar, coke, yogurt, muffin ngan tomato. *motif beli tomato?*


kemudian .. i ternampak cashier y cute .. terus i queue kt kaunter dia .. coiii sgt panjang!

i suke tgk kegigihan dan kecekapan dia menjadi cashier

i redha je bile lihat kaunter2 kt sebelah sume ala2 da tinggal skit org, tp disebabkn ade akak pose kuar credit card nk bayar dia beli hamper 60 hengget, maka ade kesulitan sedikit sbb mesen bengong. nama pun The Store je kannnnn OPPSSSS....


motif i nye plastik ko men selotep2 je

so bile smpai turn i, i sgt hepi lalu terus pose2 bersms .. tp sebenarnye sibuk nk capture gamba dia .. coi asyik gerak2 .. sume gamba dinch clear ... lagi satu, susah nk amik gamba sbb dia tinggi, maka i kena pose2 sms depan muka, ley? *matila dia ingat aku nie buta tak nmpak tulis ape kt henpon*

hehehehe .. pose genggam duit smbil gune jari kelingking cikrab tapak tangan dia, ley?

tp yang paling wat i teruja is ... wpun dia itue nmpak cam adik2 sbb ade kumis2 halus br nak tumbuh .. *muka flawless lite2 ok*, suara dia bile tanye "ade store card?" sgt jantan dan agak menusuk kalbu.

lepas tu, i terus pulang ke opis dgn hepi (pose tgh makan eskrem smbil menaip)

p/s: marila yall beramai2 ke The Store Pandan Capital

3 comments:

Jai Maddox said...

yeay!~~ first comment lagik

Aqimie Carrera said...

motif gigih mengomen? harus kena gigih beromen gak???

wow .. dua perkataan hampir sama, lain imbuhan terus jadi maksud berlainan ...


taste~

rizz said...

hahha sempat g capture tu.haruss kan uols klau nmpak yg cando2 tuh hahahakk...lme xp the store :p