ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, March 21, 2008

Split identity aka X I A N A *lariiik

*selagi tak jumpa camni, selagi tu i akan jadi TOP, ley? *pengsan over berangan*

mungkinka selama ni i tak jumpa laki disebabkn i mempunyai preference yang sgt pelik???

salahke kalo i nk pose2 berkapel tapi dgn syarat :


i nk pose HUSBAND in bed, tp WIFE out of bed.

i tak jumpa lagi lelaki y sanggup wat cmtu ...
susahnye kehidupan inie …

kat mana nak carik lelaki macho lengan kekar perut six pack tinggi cando yang sanggup menjadi bottom di katil tetapi menten memainkan peranan top ketika tidak melakukan hubungan kelamin???
*pengsan*

TAPI, kalo I dpt janz y tersangat TASTE i (matila sume pun taste) ... i rela je menjadi bottom forever .. lalalalala *matila keliru identiti*

ekceli i nak bitau ... maybe next week byk website kena opis i akan kena block sbb tetibe je management nk pose hanjeng!! ade plak staff2 y tak wat keje duk sibuk berchattin YM ngan surfing .. motif leka smpai kantoi ngan boss, very der~~ *pose tgk kiri kanan*

4 comments:

bisex hodoh said...

kimie...ko ni good looking...
but dont lah think forever want to be like this...

am sorry...

kimie carrera said...

ko kenapa? sape kata aku nk jadi cmni forever? ko bagus sgt ke? bodoh! opss

Anonymous said...

kimie, nak try test projek ngan ko leh tak..?

rizz said...

wah2..clustt uolss ..kemain nk sixth pack hahak...beser rr tuh leka bchtin kekdahnya hrusla di block kannn hahah