ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, March 5, 2008

Matteo Matador


i jatuh cinta pada mamat italy, cane?

ahahahaha *gelak cam syial*

ekceli, satu hari ni duk gi technical meeting ngan client, so our colleague dr Italy pun join sama, gigih kan?
hehehe, btw, mamat cando nie akan jadi permanent representative kt KL based office, so pasni leh la hang out sama *ttba*

anyway, nama dia tasty gak .. rasa cam nk romen2 je *matilamak* .. umur dia baru 29 / 30 cmtu .. tinggi sgt OK .. i tgk dia kena dongak. tp wpun sgt tinggi, badan tetap sgt tasty .. ala2 pkai kot, figure jantan sgt .. ayoooo

dia juga mempunyai suara lelaki y menghairahkn .. masa dia offer i chewing-gum (italian gum, not local .. harus ade minyak babi kan? opsss) i merembes2 je amik chewing gum tu dr tapak tangan dia y kekar .. hahahaha

pastu gi lunch sama, dia tak tahan makan Kuey Tiow Goreng .. so so spicy katanya .. muka dia sgt merah .. bibir dia pun merah .. terus i offer rokok, bley??


mase borak2 santai, i tanye la dia duk mana sume .. dia ckp dia lepak umah colleague dia y lagi sowang .. before this kitorg mmg akan deal bersama kawan dia tu, tp bile kawan dia dah diupgrade suh pulang Italy, maka dia ganti. i tak sempat pun tanye benda2 lain kt dia sbb asyik tgk dia senyum ngan mata hijau dia itue ...
( dpt borak kejap je sbb bos i over nk borak psl keje, ley?)

tapi takpe, pasni ade byk kali lg weol akan berjumpa ... sama ada profesionaly or casually or privately, ley??? ko ado berangan cam gitue??? dia ckp nk beli no phone malaysia, terus i gigih promote dia beli Maxis .. sbb i pkai Maxis, so murah le kalo nk bersms ... *matila angan2 tahi hanjeng*

aaaaaaahhhh i suke part dilamun cinta imaginasi nie .. rasa hebat je sapanjang hari..

so i nk wat keje y melambak nie sebelum pulang dgn gumbira .. heheheheheheheeheh

p/s: semoga kami akan berkawan baik pasni *smbil pose tanda kalendar nk jumpa lg for meeting next 2 weeks*

3 comments:

Jai Maddox said...

Yes!~~ First to comment.

mirch said...

aaaaaaahhhh i suke part dilamun cinta imaginasi nie .. rasa hebat je sapanjang hari..

rasa macam hanje*** sangat yat nier**golek2 atas lantai tahan ketawa

rizz said...

wah2 hebat la..sgt bgaya mmt itali tu.merembess i uolss..cmne nih? hahahh