ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, March 3, 2008

Arnab Sayang

erks ... tatau nk hupdate ape ....

bilik aku da ade lampu IKEA y comel .. hehehehehe
suke suke suke .. da tayah pkai lampu meja itu lagi, leh pasang lampu y cute tu.

tuan tuan, harganya sgt murah .. hehehe sesuai ngan org cm aku y bergaji kecil ini

skang gak aku da hampir nk confirm kt opis ni .. so im so happy .. then, ade plak planning y agak mengembirakan .. tp tayah ar citer dulu. tunggula bile da sign agreement baru leh wat press conference.
buat masa nie, aku rasa tenang dan bahagia wat keje kt company nie, tade ape2 y terlalu sukar or challenges y terlalu over.. well, they expect me to do well, but i do much more then they expected .. hehehehehe
aku mmg suke part2 mengipas boss ngan cara halal dan sihat nie.

ko ado wat cmnie?


wpun ade gak desas desus psl ade senior exec y agak dinch sbb aku baru je start keje tp da entitled utk mcm2 .. even my operation manager da bentangkan new development plan utk company kitorg y ade kaitkn my name as one of the lead.. so ade je org jeles .. huhuuhhuu tatau kenapa leh jadi begitu.

i earn my title n position dgn cara y betul ... by giving the higher people trust and show them my unimaginable capabilities .. deswai dowang nmpak i shining like a new born star, ley?
i rasa seronok sbb dlm dua bulan nie, berjaya gained as much trust as possible from the management. tak sabarnye nk tunggu sume plan2 company tu execute. mase tu leh la berbangge skit ngan rakan2 sebaya y sudah bekerja or masih belum
*matila ceriq ckp aku riak*

kesimpulannye, just wait and see. meanwhile, aku akan terus gandakan usaha, biasala, budak br start keje .. mmg byk je energy nk wat itu ini .. after this, bile da lama skit, harusla duk makan gaji buta je .. huhuuhu

p/s: aku nk beli arnab .. tp tatau katne kt kl nie leh dpt arnab harga 20 hengget .. kt Midvalley tu mahal laaa .. nnti kena culik.

3 comments:

mirch marcello said...

hik arnab? nak bela tu bagus tapi jgan wat tak senonoh dengan arnab tu plak...cian arnab

Aqimie Carrera said...

hehehehe mane de wat tak senonoh ngan arnab

i nk wat peluk dimalam hari je :)

rizz said...

wahh gud job uolss..hurmm nk bela arnab? kemain nk 2o nget je.adoo ke hahah