ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, February 20, 2008

motif aku masih bengong???

*pose makan PANADOL sepapan*


sorry izzu ... entry nie seboleh2nye tade kena mengena ngan ko ... aku just nk luahkn perasaan bodoh aku nie yang tak henti2

aku rasa ko mesti da dapat agak nape aku tetibe nk meluahkan perasaan ini kan? hahahahaa


well, siyesly mlm tadi, bile aku nmpak profile ko, terus tersentak ye aku rasa dlm hati ini, bleh??? coii la aku rase. tak pasal2 plak mcm heavy je feeling tu. aku rasa cm sentap. cam marah. cam jeles. cam nk jerit. tapi yang pasti, deep inside me .. aku rasa heavy sgt bile tgk dia bleh je berbaik ngan kawan2 aku ... tp langsung tanak ckp ape2 ngan aku da.

ayo ayo ayooo...


*matila jeles sebenarnye masih bersarang dlm segenap celah arteri2 dan vena2 dlm diri aku ni*

so ekceli mlm tadi rasa nk jerit je.. siyes ni yall .. aku cam tak tenteram .. camne???


babi la bleh rasa camni lagi ... motif??? aku da ade sumone new skang nie .. y betul2 suke kt aku .. sanggup nk bwat ape2 aje ... tp kenapa aku masih gile2 suke kt mamat MISTAKE nie ..

aaaaaaaaahhhhhhh rasa nk jerit skang

Jeriiiiiiiiitttt!





Jeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt!!





Jerrrrryyyyyyyyyyyyyy *ttba*





Jeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttt!!!



*nak habiskn jerit kena penuh gaya, kan pisa??? BAMM (tyra)*

ok da ... im back~!! im ok .. seronoknye dpt wat luahan perasaan kt sini. mlm tadi jerit2 dlm bantal smpai sakit tekak .. ahakss~

mari kita cur ramai2 .. btw, i da ade laki skang~~ tak sabar nak kawen secara official .. i suke suke suke suke suke

*biarpun da kawen, i tetap rasa cm left alone kerana LAKI ku JAUH!!!!!!*

*pengsan*

2 comments:

Nafisah Okabe said...

yes kene ada BAM!
wow lelaki konek pnjg ada kt profile izzu?
-away-bukak fs-

Aqimie Carrera said...

hahahah
da tade OK!!
i sentap!!
i da lupakan dia!!