ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, February 14, 2008

ko pahal???

bodoh ke ape gi tanya aku mlm ni celebrate valentine kat mana ...
lagi bangang gi tanye aku ngan bf wat ape mlm nie ...

ko tgk muka aku nie ade muka tgh enjoy berkapel ka???

ko ingat sume org y ko kategorikan hensem senang2 nak dpt kapel ka????
lebih2 lagi budak bengap cam aku, mane de org nak wat kapel ke ape ke .. sume nak sex je!!

Gosh This Is MAJOR!!!

orang yang aku taste bagi msg panjang lebar kt friendster, nk jumpa bagai, tapi awal2 da kata tanak kapel, tapi nak main pelbagai gaya je. nak tgk muka bile tgh feeling romen..

ko hengat aku leh tahan ke setiap hari dpt msg camtu???

ko hengat aku tak teringin ke nak ade bf hah???? ko pikir aku suke jumpa org romen pastu blah camtu je????? SORRY!!! bagi aku, make love with ur love one is wut i want, not SEX with just anyone!!

bile ade plak y pose2 nak kapel bagai ... muka cam periuk tanah!!! ko hengat aku tak memilih ke hah??? sorry la, kalo tak mencapai standard aku,jgn berangan ar aku nak layan!!!

well, ko kata aku sombong, of cos aku sombong, aku just baik ngan org y aku rasa nak baik je, kalo awal2 aku da ckp tak minat tu, tak payah ar ko berangan nak pegi bodoh2 kenal ngan aku.

aku bukan layan sume OK ...

sudah .... lagi layan ko, lagi bengang nnti!!!
ko bleh blah ar, jgn kaco ape aku nk bwat!!

No comments: