ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, February 4, 2008

Kimie's Diary the MOVIE *pose gelak2 pemalas*

[ PERHATIAN!! Sile bersedia utk baca post TERLAMPAU panjang merangkumi 2 bulan punye cerita. Harap Maklum!! Aminnn ]

tu diaa .. br nk pose bersihkan sawang da kuar warning dulu .. kan???
hayoooo .... motif 2 bulan tak bukak blog? ko kenapa???

( kepada rakan bloggers yang lain, sorry la ai da langsung tak bukak blog yall sejak dua bulan yg lepas .. sgt byk benda da terlepas .. tp apakan daya, jiwa LELAKI ai ni cm tak kasi ai berblogging, so how?? )




Buku tu ape??


This is MAJOR!! baru habis exam da pose tatau BUKU tu apa kan .. buku bermaksud, BUlu Kaki U *ttba*


untuk makluman sume peminat *miooww* ai da GRADUATE pada tanggal 1hb Disember y lepas bersamaan B'Day ai, ley?? tetap nk pilih tarikh keramat kan? kekekekeke
so, kesimpulannye, ai kini tidak lagi bergelar pelajar tp sudah boleh memiliki name card dgn title pekerjaan, pelacur sepenuh masa *pengsan*

sedih gak nk tinggalkn kampus ... tp sedih hanya utk few days je, bile da datang ke KL bersama beg2 bagasi baju ... terus lupa kampus sbb busy susun schedule nak jumpa client .. maklumla, da byk y tertunda sbb exam .. coi kan jadi student nie? *smbil jeling adik2 tak abis blaja lg*


Rumahmu Rumahku Jua

kepada Xixi Xiana, kepada Deja Al-Ramos dan bf, kepada mereka2 y menumpangkn ai berteduh selama hampir sebulan setengah ... ai nk mengucapkan


" hayooo yall, mengapa ai tak dilayan 1st class *petirrrr* coiii (pose tampar pipi sendri), ekceli ai nk cakap .. thank yall sgt2 sbb memberi ai tempat berteduh sepanjang ai bergigihan bersama2 yall mencari teratak sendri gtu "

so, kisahnye .. kepada mereka y tatau selama nie .. ai telah MEREMPAT sepanjang dua bulan di KL ok ... *pose kampung kt Paranaque, Metro Manila* walaupun berat hati tinggal di bawah payung orang lain, tp apakan daya, model yang baru nak naik cam ai kenala blaja survive wpun sentiasa menerima kutukan (awas!! tyra banks pun dulu naik bas je masa awal2 gi Go-See)

setelah lama menunggu ... at last, weol telah pun berjaya menduduki sebijik apartmen cumil di daerah RATU .. iaitu, bdr permaisuri, cheras. *nak dtg ke? kekekeke*

so ai sgt hepi + lega + hepi + lega (matila hepi sbb leh bawak janz tanpa perlu risau org len)

terus pose bukak buku2 How To Create Rooms With Imagination *pengsan*

nnti weol nk buat housewarming .. ade STRIPTEASE, mau?



SYA793

hey!!! ni bukan no plat kete OK ... tp nie la project pertama di opis ai ini y ai start sepenuhnye sendri .. hehehehehe .. ai ekceli dinch suke brag2 pasal kerjaya ... tak mcm org tu .. kan kan?

tp ai just cer skit2 .. nie ai citer sbb ai bangga ngan diri sendri, wpun ai BODOH di varsiti, at least ai dpt keje hanya selepas 2 minggu ai grad .. keje ape??? biarlah rahsia *pose tudung MAWI*

skang nie position ai ialah Exec Sales & Technical ( Ctrl Valve Engr) ... so, ade org jeles ke? *ttba*

sudah, kang lg byk ai citer, ade plak org ingat ai nk berover2 *smbil tgk teropong ke Kuching* **matila tak sume paham, kan?

ai tau yall bosan kan ai citer benda2 SIHAT nie ... kan kan kan kan? AWAS!!!





[ untuk bacaan mereka yg tak kisah dgn aktiviti tak bermoral SAHAJA ]







Pelakon Utama : Kimie Carrera



Pelakon LELAKI Utama : ( matila ramai so malas nk type satu2 nama )



Pelakon Pembantu : Xixi Xiana , Deja Al-Ramos & Bf etc



sumenye start bile ai smpai je kt kota KL ini selepas siap mengemas sume di kampus ..



beg beg bagasi yang berat itue sanggup diheret ke teratak Izu (Xixi Xiana) dan juga sedikit di teratak KJ (Deja Al-Ramos). Kimie (Kimie Carrera) dgn gigihnye menggunakan internet di umah KJ dan juga kelengkapan bilik di umah Izu utk cikcur .. so how??? Untuk mengetahui kisah selanjutnye ...







tunggu kemunculan filem, Kimie's Diary the Movie nnti ... mioowwww



* ai da tade idea nak tulis, kena balik umah refresh kisah rembak y terlampau banyak smpai leh wat ensiklopedia*

No comments: