ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, February 12, 2008

hadiah dari hati

tunjuk ajarku sifu~!~!!!! *pose nyanyi kat kak xiana smbil pegang fake pussy*


yes yall, ai rasa u mmg kena bukak kelas kaunseling utk anak kesayangan u inie .. chihihiih.
ai da penat nak pose lara sepanjang masa wpun di luar ai sentiasa tersenyum, tapi setiap kali masuk je bilik itue .. ai akan lara? *pose Lara Dutta*


maklumla, ai yakin u sudah bosan menonton telenovela spanish alih bahasa tagalog y selalu ai lakonkan bersama pelakon2 lelaki ternama itue kan??

tataula yall, wpun pada asalnye ai da sign kontrak mengatakan drama ai itue tidak akan ade kesinambungan di luar set, tp hati ai ini hati y lemah wpun mata ai bercelak hitam dan rambut ai tercacak tajam *pose PUNK*

setiap kali ai sign paper utk melibatkan diri dalam scandal, selepas sehari dua kami pose scandalous, ai mesti akan hanyut dan terus pose percintaan suci dalam debu .. so how???


adakah ai mmg scandalicious? *ttba*



ini bukan kali pertama, dan ai yakin bukan kali terakhir ia akan berlaku .. so how?? dah le sume org yg ajak ai scandal itue mmg ai takleh nk tolak sbb sgt taste ... tp adakah mereka hanya taste kat ai semata2 utk scandal aka REMBAK .. pastu blah ... bile terasa nk scandal lagi, mereka akan cari kembali???

adakah muka ai inie telah berchop "FOR REMBAK ONLY" ?? huhuuuuu
skang nie ai da nak pose takut2 utk berjumpa org y ai sgt taste .. sbb ai takut kisah perembakan yang dijadualkn sebagai ONS akan melarat jadi AI FEELING OVER tapi org tu menten tade ape2....


haruska ai pegi mandi bunga? *ttba lagi*


aaaaaa tunjuk ajarku sifu~!!~!!!!!
(smbil menyalahgunakan internet laju di opis utk mendonlod NARUTO anime khas utk kak xiana)

****tanak kalah ngan pisa****

Did it happen when we first kissed

Cause it's hurting me to let it go

Maybe 'cause we spend so much time

And I know that it's no more

I should've never let you hold me

Maybe why I'm sad to see us apart

I didn't give it to you on purpose

Can't figure out how you stole my heart

*matila kena carut ngan kak xiana pasni **matila tau lagu ni utk sapa

2 comments:

Nafisah Anneke Gronloh said...

keji jiwa lelaki x benarkn blogging!
hahaha
i menten sbg laki suka pengkid comel ok je blogging.
hahahaah

sabarlah... rejeki masing2 .. tu je i mampu ckp!
-pose btulkn pasu ada ranting2 kering yg jatuh sbb x stabil-

Kimie Çàrrerà said...

*pose rihanna*

yes yall, i tak tipu, jiwa lelaki i suke memberontak suh jgn memonen, ley??


motif suke kt pengkid? keji!!!

hahaha pasu i da stabil OK!! tanyela KYO .. dia salu dtg umah.hehehe