ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Saturday, November 24, 2007

he's BACK for good

So ... da brape lama tak update blog nih ek???
ade 8 bulan ka? huhuhu

no need to say sorry, but i do regret the decision to close this blog just coz IM WITH SUMONE.
thats for sure was one of my most stupid idea.

its good feeling all ALONE and SINGLE again. there's nothing to loose.

Eh lupa nak kasitau,
im finishin my degree in few days. hehehehe. whut a relieve *sigh*
at last, im goin to step my baby's foot into the real manhood world. opss

thou it is goin to be a major transition for me, hmmm i dont really care. am not goin to change anythin pun.
kan??

pas habis blaja nie, ai nak pose korporat sekejap gtu. harusla ai bawak buntil2 kain ai nie ke kl kan, pose2 mencari rezeki yang halal di waktu siang, separa halal di waktu malam, ley?

kepada yall y ade keja kosong sambilan tak kira la tukang urut ke, tukang rembak ke, tukang kena ciktot ke, tukang cikrab ke, penjaga line clear ke .. ai ok je .. sile kasitau ai ngan segera, ai akan start keja immediately gtu, asalkn ai dibayar ley?

hihihihihi keja2 jugak yall, tp ai ikut prinsip Xiana Xinggar, penat bekerja kita ke sauna *petir

yang pasti, cikcur tetap tak tinggal, malah, plan besar2an telah pun diatur, bley??

sedikit headline : *awas izzu over*

ai ade 6 jejaka idaman y sedang menunggu utk dipilih menjadi bakal laki *pengsan*
nak tgk gamba ka? hehehehe tayah le kat sini, mereka tu hensem2 ... malu plak nnti yall tgk.
tp yang pasti ... ape y berubah dlm diri ai ialah :

TASTE AI.


kalo dulu yall, ai pantang tgk adik2 anak2 ikan y muka cute .. hayooo.. ai leh cair bak lilin dibakar api gasoline OK. tp kini tidak lagi. tapi menten je ramai y pose hanta msg kt myspace ka, friendster ka smbil pose2 "hai abg kimie, nk kenal boleh? abang single ke? xxx single, kita kapel mau??"
KO KENAPA? *pose tanye soklan kt adik2 y nk ngurat ai

awas mereka2 nie .. ai dinch OK!!!! kalo dulu takpe, ai mmg suke nk menciktot *meooooowwwwww* skang nie pulak.. ai pantang melihat abang2 dadabul .. ahhhhhhh. lagi bulat dada itue, lagi berair ai dibuatnye .. he he he he
maka, ai terus giat mempromosikan jualan akhir tahun kimie kendu sehingga pose diskaun 87% gtu.




*finalist la kononnye **matila tetap ade pinoy kan ***matila gamba pinjam

so, diakhir hari jualan tempohari *matila tatabahasa geli geli*
ai telah berjaya mengumpulkn 9 finalist rancangan Who Wants To Be Kimie's BF
setelah ditapis dlm 3 eps, tinggal 6 je lagi .. hihihihihi
next stage akan diteruskn lepas ai habis satu lagi paper next week *nanges*

ayooo ai rasa sgt sundel. takkan? meooowww.

heyyyy nie ai nak cer!!


headline : Janz kalo da suke kt kita, biarpun mula2 dia maki, tp lama2 pandai plak dia mencari
*matila headline tak paham*

kisahnye : yall ingat sowang mamat kt hostel ai inie y dulu kala ai pernah terembak itue?? alaaa motif tak hengat???
tak kisahle, yang penting, biar ai kembali ke asal usul kejadian. first, kisah ai rembak ngan dia dijaja oleh seekor hanjeng hingga ai dimaki hamun dgn vast, then si hanjeng pun terus masuk line ajak rembak bagai di taman bunga *geli kan? auuw auuw*, kemudian si ibu tanak kalah, rembak di toilet katanya, then si kakak lagging sanggup dtg dr pahang nk ajak rembak .. HOT sgt ka mamat niee?? awas!!!

akhirnye, setelah beberapa lama mendiamkn diri, di satu hari dlm bulan syawal y lepas, tetibe je hanpon ai dpt msg berbunyi "hai ade kat mana" *pose pengsan jap*

setelah habis credit RM 1.60 berbalas sms, maka si mamat nie telah berjaya utk mengajak ai merembak gituh. pelbagai alasan dia bagi ye, ai very der mengiakn aje, sbb ai nk gak jumpa dia *pengsan lagi sekali*

mlm tu, dia dtg la bilik ai iniew, fyi, rumed ai tgh gigih beraya kt kl tuh, lupa nak balik. kekekeek
maka, kisahnye, kami berpesta, dia lolo ai malam itue *petirrrrrrrr
merasala dpt "duit" raya kan?? ayooooooo

AWAS TUAN TUAN PUAN PUAN, belum habis lagi.
ni hah, baru je dlm minggu2 exam ni, ai gi la study kt IRC *pose mata meliar Ok*
tetibe, ai dpt msg "Jom main kat toilet" *nanges* *nanges* dia ingat ai sama ngan mak ai ke?? *ttba

tatau le kenapa, tp ai terus wat keputusan, " bila dia da suke, dia akan selalu carik "
eh tak sesuai, ai tukar balik statement nie

" bile janz tu da suke kt kau, kalo ade 100 y mengoffer diri pun dia akan tolak sbb dia tetap nk carik kau jugak " *pose Biarlah Rahsia . zassst

sudah!!! lagi lama duk kat sini kang panjang plak terstory.heheheheeh. baik ai gi study ley???

p/s: ayo banyak sgt pengsan kali ni, kena gi jumpa doktor kasi inject ciknek kasi besar *ttba

3 comments:

Anonymous said...

syai, congratulation for ur graduation!~~mira utp 05~~

Kimie Çàrrerà said...

ooo gosh!! miraa .. how hav u been doin? aaa lama tak jumpa, makin cantek ke?
kekekekeke

thanks yall!! bile balik sini?

CresceNet said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.