ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Friday, August 24, 2007

A Letter to Gwen


Dear kak Gwen,

nie 1st time i tulis surat kt yall kan...
u ingat kt i lagi tak ???


noks,
i just nk ckp skit je psl concert yall haritu noks.
its not that i dinch u nye concert, hello ... i bukan le militant2 agama y diceritakan dlm paper yg dinch suke yall dtg bwat concert itu okay.
its not becos i dinch tgk so many people terlompat2 bagai kena sawan bile nmpak u, i ok je, malah terhibur.

bukan jugak sbb baju yall yg over vast tu ... i kalo bleh nk pinjam sehelai nak wat show g
ak kt sini .. tp u nk kasi ke? awass


*taste u dance lagu Yummy nie noks*
noks,
fyi, i dtg kt bukit jalil kul 630pm semata2 nk tgk yall,

i sanggup habiskn 14 hengget nk makan megi goreng ngan nasi goreng kt kedai mamak tuh, mahal kan nok, ala tapi kalu yall, apa sgtla 14 hengget itue kn?


*cube cari i dimana gtu*

pastu noks, kul 730pm org da mcm semut beratur nk masuk stadium itue, yall masa tu mesti tgh tacap kt belakang kn?
i tau sgt perangai yall yg suke pkai lipstick shade merah menyala tu. *
pose rindu kenangan skola*

noks, i dgr, u nye concert kt singapore gedebas,
sorryla i tak mampu nk ke sana, i nie sape la sgt kan .. lainla yall, diva!!
tapi takpe noks, i sentiasa beri support kt yall.


noks, motif yall nye concert start lambat setengah jam?? very der .... hihihihi.

btw noks, jangan tatau, i nmpak hans isaac ngan siska (sitkom bwg putih bwg merah), perluka hans pkai baju pink? hihihihi tp padan je ngan dia. siska plak pkai baju merah ... dia sgt cantek noks. i skit lagi nk terlupakan yall gtuu

gwen .. napa tak bawak Akon skali nyanyi lagu sweet escape tu? tp best la noks opening performance yall ... u nmpak sgt hepi, i pun tumpang hepi.ahaks.
then lagu2 seterusnye, i very der minat.
fyi noks, i nyanyi sama u ok time tu ... paling i taste lagu 4 in the morning ngan early winter, i
pose terharu ok tgk yall..



i tau yall sgt penat malam tu, tp takpela yall. i bayar mahal nk tgk yall kan, harusla yall beri yg terbaik gitue... tp noks, yall minum air kacip patima ke before start??
i tgk yall very der energetic lari ujung sana ujung sini .. lompat2 menari ... vast!!! i taste yall nye semangat showmanship itue .. ahaks
*pose teringat lagi zaman skola2*

hey noks,
hayooooo... yall very berani mati gi lompat turun dr stage tu gi area belakang front seat kan???
tp i taste sgt yall wat camtu, at least i y kt seat depan lorong yall lari2 tu, dptla tgk yall dekat2 gitue...
sian i tgk yall, byk sgt tangan2 terhulur kt yall,
deswai datin, sume pun ala2 terkuar semangat sotong bile tgk yall dtg dekat2 ...
i je pose tersenyum kt belakang dowang sume tgk yall sgt hepi.


tapi noks, siyesly i bitau ...
malam tu i dinch sgt tgk yall ... sekejap2 je bile yall wat solo performance tade backup dancers.
yall ... yall ... i sgt sedih tau bile u da tamatkn show, tatau la bile lagi i bleh jumpa yall.
pasni ntah bile yall nk balik ke sini kan?
u tau tak, i smpai umah jam 12 lebih,
btw noks, thx kasi goodie bag kt i .. ahaks.

alaaa, tp i tau, bukan u amik kisah pun psl i kan .. biasalah tu org da femes gtu.

takpe noks, yang penting .. u mmg vast dan i tak rasa rugi langsung gi tgk yall nye concert ...


tapi tu la noks,
i tatau kenapa i nak tulis surat kat u ...
tak penah2 kan i wat cani ..


hmmmmm
ekceli nok,

i sent u surat nie sbb i nak tanye u nih ....

leh i kenal ngan dancer yall yg cando2 sexy itue????? *merembes*


** temanya ialah : dah lama tak letak gamba jejanz, kan pisa?? matilakau**

7 comments:

Nafisah Okabe said...

awas!
i lah penari gwen (ttbe)

Hafizal Ahmad said...

erm, menarik entry kali ni uols. suka baca.

p.s: post lagi ek gambar jejans banyak2. suker!~~

Kimie Çàrrerà said...

hahahaha pisa,
u bukan penari laki2 ye ..
u adalah gadis jepun ituewww y menari very der harajuku~

hiks .. suke la tuh~

Kimie Çàrrerà said...

awas pizal suh i letak byk2 gamba jejanz ... hahahaha

*merembes*

tunggguuuu~

zesty said...

kaedahnye, ko saje je nak tunjuk yang ko g concert dia kan?? choiii!!! i jeles

Lan said...

i tak dpt tgk gwen...u tgk dia? i benci u.....:(

Kimie Çàrrerà said...

AWAS kalian membenci i .. heheeh
i hanya TERpergi ke konsert itue
dia adalah idola i OK ...


*matila gigih balik kl sehari je semata2 nk gi tgk gwen*