ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, July 24, 2007

Press Conference


**pose depan meja conference, ley?** matila Nokia jadi penaja utama

**tuning microphone**

~testing testing~ testing 1 .. 2 .. 3 ...

holllaaaa bamos~!!!
thenkiu pada sume wartawan yang sudi hadir .. cantek ke yall?? motif ade muka2 yg datang tak dijemput?? hohoho nevermind ...

hari ni, as sume pun maklum .. i, Kimie Carrera nk wat announcement lite2 .. daripada yall sume busy duk gossip kan i sana sini situ siti, lebih baik i cepat2 announce kan?? nnti tetibe plak jadi cam kes abg ensem dan kakak cantek itu di Melodi itu .. ade scene tumbuk2 itue *matila gune hint je .. opsss*

**pose malu2 kucing siam .. miowwww

ekceli .... i nk wat announcement .... hiks ...
" I da berlaki, yall!!!! kali nie betul2 punya ... bukan lagi cinta fantasi .. bukan lagi cinta tiga segi ... bukan lagi cinta tepuk sebelah tangan ... TAPI ... Love is Cinta, ley? "

choiiii.. motif sume ala2 wat muka tak percaya??? keji kan yall sume ... hihihii
yes, mmg dulu i sgt falacor, tp .. even falacor di lorong haji taib n cokit itue dpt berkahwin, inikan pula falacor high klass mcm i .. opssss *matila mengaku falacor*

kami sudah pun melangsungkan perkahwinan tertutup pada tanggal 07 / 07 / 07 yang lepas ... hihiihhihi
hayoooo yall .. i never percaya i leh lekat ngan sowang janz .. yall percaya ka? opsss ...
mengimbas kembali detik2 seminggu selepas kapel, i very der tak duduk diam sbb byk mendapat janz di kala itue, tapi dinch boleh pegi jumpa .. *nanges*
TAPI , itue dulu ....

skang i da lite2 je nk cikcuran sbb i da ade sowang yg i sayang, ley???? cukupla sowang, kan izzu? i tanak jadi cam lela .. pasang sana sini situ siti .. opssss ( tapi lela pun da berlaki kan skang? pisa je menten gadis single dlm famili )

i tatau kenapa yall ... i sgt sayang kat dia .. wpun dia salu je kate i cam lite2 ngan dia .. hoh0hoh0 *nanges*
motif yall nk speku lagi???? awas!!!!!! i gigh aturkan pertemuan khas nak bawak dia jumpa yall kan??? hiks...

kesimpulannye ... awas nk speku i cikcur aftathis .. sbb i nk pose kak kris dayanti, cobalah utk setia~!!! sekian ..
**pose bangun, off mic, terus jalan keluar dr dewan conference ... smpai kt pintu masuk, pusing balakng mengadap press ..pkai spek hitam .. lalu lari2 smbil main rambut ala2 Acha dlm vclip Ada Cinta**



i tak kisah yall nk carut ... *nanges*

Dgn inie .. saya ingin menTAG beberapa insan utk melakukan entry Press Conference juga :
  1. lela dan kisah laki selayang
  2. pisa dan kisah shah ... opss
  3. apau dan kisah avang2 itue
  4. izzu dan kisah cinta rahsia
ley????? merasaaaa!!!!!! bwat ye!!! i tak kira!! *matila arahan

8 comments:

The Soul said...

motip tagged? silap yer..pembetolan...

1-kesah i dan laki selayang dan laki...(matila perasan)
2-pisa dan abg syah ipoh ceting mirc uma izuan(matila details)
3- apau dan kesah cinta umah tangga

hikss~

Kimie Çàrrerà said...

kan.... berani wat pembetulan gitue!!!!

ahahahaha .. da ade pembetulan itue , tak reti2 nk wat story??
jgn lupe ye lele, u still hutang kisah henpon dan kisah zack .. opsss

Nafisah Okabe said...

yes lele.u masih hutang cerite tu.

motif shah?..i nk kat org lain (ttbe)

I Am Still Angel said...

Congrats to uol dah berlaki, lepas ni dah xbley nak bercikcuran segala occay, tp motip uol cari laki iras2 muka uol, obses ngan diri sendiri ker,opss sorey laser... muka iras2 maknanya jodoh uol akan panjang berkekalan (menadah tangan berdoa kusyuk segala)...Amen, tp apepon sorga itu di bawah tapak tangan lakey uol,Awassssss.

Kimie Çàrrerà said...

thenkiu yall~

i mmg obses ngan diri sendri .. sbb i rase sgt cando *pengsan*

thanks mendoakan i .. hiks .. *pose tadah tgn sama*
i tambah doa skit, semoga yall pun dapt juga laki~ hihihihi

I z U a N said...

kan?? i nih rasa gatal jerr mulut nak bukak cerits2 uols bergangbang tu...ops **sambil pekop mulut

selamat berbahagia uols!! amboi sejak2 kawin nih dah tak jenguk mak yerr?? nak kena tulah?? LOL~

bai uols rentikan aktiviti curanz uols sebelum ada molot2 puaka membawak cerita kat laki uols!! **matila nasihat

apa pun uols...cintai lah dia yg mencintai uols **tetiba

Kimie Çàrrerà said...

AWAS MAK!!! opsss *matila berkasar dgn ibu*

bukan tanak jenguk ye .. tp tunggula raya .. ahahahahahaha

aktiviti curanz telah dislowkn ke tahap maksima ... cume lite2 je gitue .. itupun sekadar berbalas senyum di lrt secara sembunyi *pengsan

Isis Natasha said...

semgoa bahagia dan berkekalan
but bukan kah ittiew bekas laki Lowra Madonna u'ols?