ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, April 4, 2007

panas~!! panas~!!!


ko ado rembak ciktot bagai waktu tgh hari panas2 buta nih time org busy tido petang??? ado???? *petirrr* ( comel kn dia nie.. opss)

sorry uols ...
lepas lunch tadi ... ai betul2 tak larat n malas nk layan org yg gigih ituew, tapi, apakan daya, dia dah smpai depan blok time tu .. terpakse gak ai turun gi jenguk ... ekceli ai nk speku dia kata ade kelas kul 2 itue ... huhuhuhuhu

tapi ... bile dia turun dr keta .. YA TUHANNN!!!! comelsnye dia .. hoh0ho .. sgt menepati citarasa Aseana ai, ley??? ayooo ai terus tak jadi spedo bagai .. nasib baik ai dress up jejanz tyme tu .. hiks

actually, dr semalam lg dia dh gigih call / sms ai ajak jumpa kt ipoh .. tp perluka?? ai very der tak hingin nk jumpa especially bile dia kate, dia dpt no ai dr mane ntah ... pastu bile mintak pics, tanak bagi *matila MMS kt phone pisa*

tak sangke plak hari nie dia gigih dtg ke sini, sbb on the way nk ke umah aunt dia gitue.. ai OK sajork. umur 26, tinggi same ngan ai .. kurus gitue .. sgt TWINK! hiks

then, ai ajak dia jalan2 pusing kompleks ... hinggala tetibe ai rase cam horn horn sgt .. hoh0ho .. sbb dia asyik duk pegang2 kan .. motif tak rasa apa2 gitue!!! lalu ai claim " aku TOP " dia suke je, ley? *pengsan*

yes uols ... lalu ai ajak dia ke sebuah hostel yg suda tidak digunakan ... cari satu bilik kosong ... dan dia terus menerkam .. nk ciklom katanya .. ai biar sajork .. hohohoho

dia suh ai ciklom gak, tp ai tamau .. cikcap2 sajork .. cikdeh OK! opsss muka je lawa *nanges*
then, dia tetibe kuarkn cikdom .. ayoooo da menonggeng .. ai mcm lite2 sbb penat dan panas ... tp hantam sajork!!!!

sekian kisahnye ... ai pulang ke bilik, berpeluh2 ok ... lalu kena carut ngan uols kan? hiks .. shudeh!!! ai nk sambung tido ... shadap !!!

( tetibe ai dpt sms dr dia ... kate " hope u enjoy just now .. ur **** nice for me " ) .. kan lela? opsss *matila lela pekup muk skang!!!*

27 comments:

imahlenggok said...

kan?? top jugak!! mak pitam* boleh top boleh bottom kan?? flexi reload sgt!! Bila nak hentam mak pulak?? matila nyah top*

imahlenggok said...

kan?? top jugak!! mak pitam* boleh top boleh bottom kan?? flexi reload sgt!! Bila nak hentam mak pulak?? matila nyah top*

kebede said...

ayo!! sila pass kepada ai ye.. ai suka buat charity kepada org2 sedeh nih!!

-kEn- said...

nok...meriah cikcuran kat kampus.....mek suke ade gak kesinambungan mek dulu....mcmla sama ipt kan

Lee Novotny said...

Tu diah...orang biasa bantai SIESTA..dia bantai buat BUTT FIESTA piula!!!! :P

Khelasss!!!!

Kimie Çàrrerà said...

yes nok!! zaman skang kn sume da tukar flexi reload gitue .. huhuhuhu
tp ai menten top kalo ngan org tak dikenali, bottom kalo ngan shuben jers .. hiks

Kimie Çàrrerà said...

awas ye kebede .. u da berlaki *petirrr* hiks

Kimie Çàrrerà said...

ala ken .. bukan selalu pun dpt cikcur kt kampus kn? hihihihih
wpun lain ipt, tp objective cikcur tu menten same, gituew

Kimie Çàrrerà said...

mane de abg lee ... tade la butt fiesta bagai .. huhuhuu lite2 je ley?
tp teringin gak nk wat butt fiesta dgn gilang gemilang kn? wow .. *pengsan*

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

count me in kalo ada fiesta2 bagai ni.. i dah lama mengidam..
I pun nk ikut Acai wat charity kat golongan sedih ni..
I suka evaluate dari segi persembahan drp evaluate costume..*matila ayat tersirat*

Kimie Çàrrerà said...

pisa!! ko mmg kan? hiks .. sejak lela dan lakinye duk berasmaradana di bilik uols ... kegersangan u meningkat kn? ai paham noks .. hihihih

merasla nnti kalo ade abang2 yg carik ai, ai pass kat u ok? kekekeke

p/s: ai lebih suke tgk kostume dulu drp persembahan ituew .. kostume ley dipakai ketika berjalan di shopping mall ... persembahan dinch boley? *tetibe*

-kEn- said...

kimie, bkn u btm dgn 2 ekor danny tu ke

Kebede said...

Uols.. walaupun berciktans bagai tak bermakna i tak bole buat charity kan? sbbtu ai panggil charity uols.. u jgn kedekut tau.. tuhan marah katanya. matilamakkkkkkk

Kimie Çàrrerà said...

ngan sowang je noks, yg jumpa di LQ tu je ... tu pun sbb dia sgt lelaki .. so ai pose woman ley?
ngan dani ngan denis, belum wat ape2 lagi OK ... choiiii

Kimie Çàrrerà said...

kelles ... harus la kita ek BAPAK nnti mencari anak2 ikan utk dicharitykn .. kekekeke .. mau tak uols? harus 4-some bagai!!!!

Lan da Great!!!! said...

i pengsan... i koma...i ala2 giler meroyan.....

kimie, jadi mak ayam i. cepat!!!

OC..OC..oC....

The Soul said...

palacor! i pengsan bc sms tuh! just nice katanya! sudey!

Lan da Great!!!! said...

memang kimie falatchur *matiler hasad dengki.....

kebede mls sign in said...

Jom ke bapak!! ai ok ja buffet2 ni...chihi

Kimie Çàrrerà said...

hahahaha lan, sabar lan sabar~!!! sile isi borang dulu OK .. opssss!

ai lite2 je uols ... byk lagi makhayam2 yg vast drp ai kt luar tu ... ai hanyala picisan je gituew ... kalo ai vast, dah lame ai dpt bf cam dafi AF tu *nanges*

Kimie Çàrrerà said...

ala lela, u pun ape kurangnye ... kan? yummY~

Kimie Çàrrerà said...

acai .. awas ye!!! ai takleh pegi esok ok, ade lab sabtu .. cam biasa.. uhuhuhu

tp ai da pass no dani kat daia .. so u ajak la dia, btw, daia yg gile2kn dani itue, ai tasty lebih kt denis, tp dua2 badan tasty jugak .. *matila kelly ng.. Opsss

I z U a N said...

kau memang harimau!!! *matila takder kena mengena

matila top bertetek cikmon...mak pekup molot!!!

INI SEMUA MAKSIAT!!! *matila CAPS...hiks

*terus capai heels dan larikkk!!

Kimie Çàrrerà said...

fantaaaatttt!!! kau mmg nak mati kan? ahahaha keji la uols .. nnti mak caras uols ~!!!

james_ said...

i pengsan!!!! patut la katil aku cam smcm bila blk dr kl.. ermmmm sila pastikan u kemas chantek2 yek.. jgn sampai ada tompokan..

pengsan lg...

Kimie Çàrrerà said...

baikla .. kekekeke
ai rembak bukan kt bilik ye!!! ai rela jalan jauh2 .. opsss

Kebede said...

keji.. patut pass no tu kat ai jgk! yu awas!