ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Saturday, April 28, 2007

mari masuk kelas

ko hengat ko ngan set set ko je leh wat perkataan baru? *pose pandang sapa tatau*

memuru - 1.perbuatan memonen yg sgt over, patah riuk teramat, memondan cam syial dan takleh diterima masyarakat, 2.satu klasifikasi y dibagi kepada adik2 cute yg suda melebihi batas perangai adik2 cute y separa lembut serta tidak boleh diterima oleh akak2 ponen top utk dilespap

contoh ayat 1: Ko jgn nk memuru dpn kengkawan mak wpun dowang sume tu mmg regular customer mak! Business and pleasure has always had a finite line between em!! *ttba*

contoh ayat 2: tak kisah la nyeh .. selagi dia tak memuru, ai ok je nak rembak/wat shuben ngan adik2 cute kt LQ tu .. ai tak kisah org kate ape .. lespap is in the air *petiirr*

mengucing - perbuatan spontaneus y terhasil pabila sowang ponen terjumpa/terserempak dgn org yg sangat2 disukai .. akan terjadi juga bile nama org yg digilai itue disebut2 .. ataupun pabila org yg digilai itue tetibe menegur/berbaik/memandang smbil senyum. ketika itue, si pengucing akan menghasilkn bunyi2 kecil dan geli geli spt euuw miu miu *pengsan*

contoh ayat 1: uols jgn la marah ai .. ai tak sengaja mengucing tadi sbb nmpak KC .. hihihi

contoh ayat 2: pisa mempunyai senarai jantan seramai 6 org yg akan menyebabkn dia mengucing secara tetibe .. eh, dah jadi 7 hari ni kan? *lariiiikkkkkk*

Sekian saje laporan dr bilik berita Kimie News Network .. huhuhuhuhu ....

Bahasa Jiwa Bangsa *pengsan*

11 comments:

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

Hanjeng!!!*smbil pose catwoman cakar tilam*

Chihihihi~~~
Miu miu miu~
Miu miu miu~
Miu miu miu~
Miu miu miu~
Miu miu miu~
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~

Anonymous said...

memisa tade??

anonymous = konek renek cumil miumiu

Kimie Çàrrerà said...

awas ye kami anonymous!!! ahahaha
matila rumed *ttba

pisa dah gile, ley?

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

hahahahha rumed ke?

aaaaa~
~~
~~~~~@222222wwwwwwwwqaaaaaaa~~
comelnya dia~~~

The Soul said...

memantes xde kah?

Kimie Çàrrerà said...

keji keji keji!!!

pisa awas!! br dua hari i publish post ini .. u terus tambah list mengucing jadi 10 kn?
hihihihihi

Kimie Çàrrerà said...

lela, ai tak ingat ade word memantes *nanges*

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

hihihi 12 dah.. nanges

kebede mls signin said...

ai macam tau je memuru tu datang dari mana..ai sokong kata leleh.. marilah menambah pekataan memantes dlm kamus. actually memantes mmg dah ada..cuma kali ni dijadikan 2 maksud berbeda..so how?

Anonymous said...

kelles ... dua maksud berbeda .. apakah maksud itue? ai tau satu je ... *pose depan cermin tgk kening*

kimie carrera

kebede mls signin said...

memantes = mencantas/celbeds/caras

contoh ayat:

ayat 1:"nyah, ko jgn ada hati nak memantes shuben mak ok! mak gerudi muka kau kang!"

ayat 2:"hobi ai ialah memantes cikki org uols. jgn tak tau!" kata rosdayung

ayat 3:"haritu weols memantes ramai2 sampai licin uols~ memeri~" - ini maksud yg kau tau

ha...ada boleh lawan ngan set2 yg ko kenal itew ka? ayoye kelapope adode kekoke nanoneadode? mrasa huda tak dicreditkan bila ada set2 tu claim bahasa ciptaan diorg kan? kan? zassss!