ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, March 14, 2007

watcha!!!!!

motif???
blog yg tak tercalon dlm ape2 kategori kt blog ginger nih pun ade org nk dengki ek?
aku sakit hati gile bile dpt tau dr kawan aku yg blog aku nie ade org duk monitor .. cam syiall!!!!! bapak dia hanto blaja tinggi2 suh monitor hasil kreatif dan imaginatif org len agaknye!!!
choiiii!!!!!!
aku nk tulis ape ke ... nk maki sesapa ke ... nk berlendir tgk sesapa ke ... ape hal plak dia nk lebih2 ... bukan aku letak name dia pun ... perghhhhhh!!!!!!! stakat kate ko nk jeles aku letak name kawan ko ... bleh blah ar!!!

u fuckin freak!!! cam syial wehhhh!!!! tak paham ke aku tulis besar2 kt atas tuh!!! these are my goddamn secret .... yg syial sgt nk gi heboh sana sini tu pehal lak .. name pun secret, tak reti simpan ke kalo da tau tuh!!!! busuk sial perangai .. muhahahahahaha aku geli!!!!!

lantak ar aku nk tibai sesapa pun dlm nie ...
tp takpe, consider u won this time ... but, no more next time for u bitch!!!

thx to fren yg sudi bitau aku psl inie .. duh!!!! nasib baik aku tak pose DQ gi tutup blog .. ahahahaha...

6 comments:

Lan da Great!!!! said...

that's why i wont be too truthfull in my blog......

u just cant afford to bare everything....:(

auni said...

apsal neh?..hish....cam serius je..

Kimie Çàrrerà said...

hmmm maybe u r damn rite lan... .thats a lesson for me then

bullshit!!! muhahahahahah

auni, actually, fyi .. me myself has been targeted for somethin that im not quite sure of ... and havin this blog seems has given those bullshits out there some kind of advantages to attack me ...

i love this kind of people!!! muahhhh!!!!

auni said...

hah?????

james_ said...

la la la la la ~~~~~~ pesal i tatau?? nti stori ye

james_ said...

la la la la la ~~~~~~ pesal i tatau?? nti stori ye