ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, March 28, 2007

sixth sense

6 things u'll neva know bout me ...

merasa!!!!! ai nk tulis ape??? dah kt title tu kate 6 things u'll neva know, perluka ai bitau lagi kan??? u awas ye kak xiana!!! kekekeke... memula ai tanak wat sume nie, tp bile pikir penat lelah u membesarkn ai dahulu .. hiks ... maka, tak salah membalas jas, ley?? *matilakau!!

so ..

benda yg saya suke :

  • Blood - saya paling suke tgk darah ... lebih2 lagi kalo darah tu mengalir slow2 dr luka .. huhuhuhuhuhu .. sgt tasty OK ... mayb sejak jadi st john ambulance kt skool dulu, setiap kali ade ape2 game rugby, soccer, hockey, ai akan gigih jadi medical team sbb nk tunggu org cedera ... then, leh tgk darah mengalir kalo ade luka!! muhahaha ... adakah sbb itu jugak saya suke menoreh diri sendri?? *pengsan*
benda yg saya takuti :
  • Hantu - saya takut hantu!! NOTED!!! so uols especially PISA, LELA, DEENA dan sesapa jer ... jgn over2 nk kasi clip2 hantu or citer2 hantu kat bilik ai OK!!! awas yerrr!!!!
  • Clown / Maskot - YES!!! sape gelak??? nk matika kau??? awas yer!!! kalo setakat gamba tu ai ok lagi .. kalo kt tv itue, ai ley tutup mata sajork .. tp kalo live ituew ... ai lari dulu naaa~
  • Cicak - sejak dihantui cicak pecah perut tapi masih gerak2 di skool dulu ... saya menjadi sgt phobia dgn binatang ituew ... hanjs kan dpt shuben yg nakal suke main2kn org nih!!! ade ke patut ai tgh khusyuk pose cantek, ttba seekor cicak yg pecah perut jatuh didepan ai tp menten leh gerak2 ... *muntah* shadap yu!!
impian saya gituew *pose impian ilyana*
  • Photographer - mase kecik dulu, ai suke snap2 pics org, tp ai paling dinch snap pics sendri .... then, sejak ai da start blaja science stream, sume itu hilang lite2 .... tetapi ... kini, ai rase ai kembali nk jadi photographer .... ai nk amik gamba org sajork ... model photographer gitue ... suh org pose sana sini situ siti, then ai capture pics itue. sebagai permulaan, pisa skang telah menjadi ai nye model, ley? ko bangge tak ai amik pics melompat ituew? btw, sume pics ai amik mesti cantek kn? *matila puji diri sendri lagi*
benda yg saya was was :
  • Unseen - buat masa inie, saya tatau ape yg berlaku pada diri saya. muhahahaha... mengikut kata pakar, mereka sendri dinch tahu lagi ape akan berlaku, just wait and see the progress ... cannot say its there, cannot say it isnt there. so, saya disuruh menjalani kehidupan seperti gadis gadis remaja yg lain. btw flavio, saya pun selalu tersedak hingga kuar darah lite2 ... tp tade ape2 pun yg berlaku .. just darah terlebih gitue *pengsan*
sekian sahaja ... uols sume awas yer!!!! hiks~!!!
so ... sape plak nk kena tagged nie?? choi kan benda nie ....
takpe ... emmm... sape blom bwat lagi ek???
  1. kak big
  2. flavio alesandra
  3. deena carrena
  4. shah caca
  5. izuan
  6. ken
so, bwat ye .. ai akan melawat utk cek nnti!!!! awas yer!!!!!

7 comments:

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

So how?
Folio i camne?
X sabar nk mntk keje di Milan utk Summer ni..*ttbe

Kimie Çàrrerà said...

sabar ye!!!!
u kan br je habis walk-in casting smlm, belum pun wat callback .. hihihihi.. sabar ye!! hadek2 mmg tak sabar *oppsssss

-kEn- said...

aiyo atleast bagila encouragement..carut2 tu biarla kat belakang nok

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha ... ai kan janice dick-in-son
*matila pose kekwat*

Lee Novotny said...

Aiyyoo mak pon phobia cicak cicak nih u ols!! tapi ad-dinch phobia cicak-man, leyy??? heheheheh

Ni takut darah darah nih mujur u ols tak "Kuar darah" noh?? kalau tak, setiap bulan harus phobia dgn diri sendiri! **oopss

-kEn- said...

kimie, u kan miss J...i nak janice dickinson

Kimie Çàrrerà said...

gitue ... abg lee mesti suka suit cicakman ituew kan? hiks

ken, ai suke janice dickinson nye mekap artis .. sgt cute *opsss