ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Wednesday, March 21, 2007

shadap yu!!

ai pelik skang ....
kami br je msg2 online dlm dua hari, wpun dah tau kewujudan masing2 di e-lachur sejak lama gituew ... tiba2 dia msg ai lagi, kami bertukar2 YM, chat dgn memeri smbil pose kenali hati budi ... tiba tiba sebelum ai gi men volley ...


dia : kita kapel, nak tak???

aku : erks ... kita jauh la .. susah ... tak selalu jumpa nnti .. .

dia : tu takpe, leh usahakan ... yg penting, sya suka sgt kt awk ... awk suke kat sya gak, kan?

aku : emmmm .. ok .. we shall try . (smbil gelak lite2 muka tak percaya)

ai ekceli dinch mau ambil berat psl hal ituew .... hiks ... saje je uols ... main2 chat, sms bagai ...
tapi .... bile ai duk sowang2 bwh shower smbil main sabun, terpikir2 ... ai rase tak salah plak ... kan?? ai pun da lame mendara ... opssss....

adakah inie dinamakan
desperado ????

ayoo.. ekceli.. skang ni pung, ai sgt sentap smbil pose jeles bile tgk org sana sini situ siti duk citer psl cinta, kepit boyfren sana sini .... pastu tambah plak movie or citer yg ade scene lovey dovey ... ai sentap OK!!!!

dah lama rasanya ai tak bercinta *matila baru beberapa bulan*
harus nyanyi lagu Xistina & Ricky - Nobody Wants To Be Lonely gituew ....
*matila nak nyanyi lagu album 1st dia tp tatau lagu ape*

(ekceli ai mmg da lame suke dekat budak ituew.. sgt twink *pengsan*)

8 comments:

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

*matila artis
matila album ke-2
matila drama muzikal
matila PGL muzikal
matila foundation
matila fotoshop
matila marqy

tapi... apa salahnya kan?
truskan sjork..
mana tau.. semua itu hanya spekulasi BBC.. yg penting saya suka awak..awak suka saya..kan?
Kaedahnya!!!

Kimie Çàrrerà said...

hahahahaha
u awas yer!! muah!

ai lite2 je ...
dinch mengharap gitue ...
matila nyanyi lagu Berhenti Berharap skang

tp da plan bagai ngan lela nex week so how? opsss

motif ai dr BBC nk wat spekulasi diri sendri?? coiiiiii *muka kekwat*

*matila Genting

I z U a N said...

gitu...cinta di musim dangdut kaedahnyerrr *matilah kak melah..

ayo drama sgt kan?? syudeh...kalau nak tu teruskan jerr, tak paayh nak feeling2 kekwat bagai..chanteek ker kau?? *matila carut...hiks

good luck yerr uols...so, kalau dah bercinta tu, pandai2 la nak control awak punya aktiviti pelacuran dan merembak yg secara berleluasa ittew *ops

mak jugaks makan hati...huhuhu *nanges

The Soul said...

hiks, yes, jgn lupa plan kita, surprise katanya.. mari melihat gamba msg2 bwat muke bile berjumpa! ahaks!

Kimie Çàrrerà said...

bukan feeling kekwat makayam izuan ... tp ai mcm ragu2 jers ngan dia ituew .. maklumla, adik2 lagi kan ...
so, ai wonder ... hiks

lagi satu, ai dinch boleh hentikan aktiviti pelach itue, aktiviti pelach dan merembak seolah2 ai sedang bernapas, ley? *matila analogi*

ai tanak ade sesapa selagi u masih single *petirrrrrr*

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha u awas ye lela!!!!
tp uols .. ai tak janji tau plan itue boleh menjadi ... sbb .. ai masih lite2 jers .. hiks

izzu said...

wah, harusla umah i jd transit lagi kan ? harus bunga2 cinta....layu di pusara ---> quot lagu misha omar, bunga2 cinta, sesuai tak ayat tu ?

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha u sajork yg bunga2 cinta asyik layu di pusara .. kejap kena langgar lori, jap lg kena langgar bas ... mmg seswai utk u .. kekekeke