ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Tuesday, March 6, 2007

My 100th blog post

muhahahahahaha
sedar tak sedar ... dah genap seratus entry gituew ... gigih kan ai? hiks

- tribute to old skool -

skool ai itue, di melaka ituew, bukanla skool utk bebudak genius, tp weols tadela bengap sgt kn? opsss .. setakat best skool antara skool2 seangkatan sajork ... *matila kekwat*

ai masuk tyme form 4 ... anyway skool ai hanya ade form 4 ngan 5 je .. so bile weols masuk situ, sah sah la weols are the juniors .. maka, kes buli membuli adalah perkara biasa!!

ai tak kena ragging sume tu sbb ai baik ngan ketua kadet PKBM tyme tu .. hiks .. so org len tak usik ai .. kat hostel, ai suke lepak bilik ketua kadet itue, sbb ade akak2 besar gak dlm dorm itue .. maka senang nk menyundal!!!


batch
ai tak ramai ... tak smpai 200 pun ... tp ramai cando, so how? boleh dikatakan, setiap kelas form4 tyme tu ada la 6-7 lelaki yg tasty ..

anyway, ai bukanla org yg pandai di skool itue, nama ai selalu je menjadi 5 nama y kena hi-lite tyme results ape2 exam kuar .. cedeh~!~!!!
*matila bongkak dlm samaran*

kes rembak?? harus ada ... ai ingat lagi semua jejanz yg ai rembak di skool ituew OK!!!! antara yg paling memorable :

1: Fairuz aka Ranggi - niela org pertama yg bertakhta di hati ai ... seawal form 4 lagi dia da usha2 ai huhu. ai ingat lagi, ade satu malam jumaat ituew, sementara menunggu solat isya, kt surau bwat majlis usrah gituew ... then, dia akan dtg kat belakang ai .. duduk rapat2 .. pastu cikrab paha ai dari belakang ... sgt berani!!! tak takut petirrr ka??? then, afta prayer itue, dia akan pakse ai tunggu kt surau tersebut sbb nk bercumbu2an .. mula2 ai takut .. sbb dia sgt jahat di skool, siap ade geng2 yg dibenci guru2 ... tp dgn ai, dia sgt mesra~~ deswai smpai skang ai suke chinese-look people .. sumenye sbb dia mix malay-chinese ... hehehe ... ai ingat lg, aweks dia, dtg jumpa ai kt kelas, sbb nk tanye, boyfren dia itue gabas ka sbb sume org duk gosip ngan ai .. hikss deswai, dia tak pernah menegur ai dgn baik di khalayak ramai, ai sentap OK!!! tp, satu hari kawan dia kasitau ai yg dia ekceli syg giler kt ai, cume tak reti nk bitau ... mak cair,bleh?? hubungan sulit kami berterusan smpaila ai habis skool.

btw, dia duk kt keramat, dan skang nie ai dgr citer yg dia selalu lepak kat Esso .. buat ape? ai tatau


2: Hakim aka Chot - mamat kelas sebelah, tinggi kurus dan ensem .. ai sayang kt dia .. sgt sayang .. tp dia terlalu playboy ... bertukar puki setiap hari ... so how? tp bile malam, peluk cium ai .. uhuhuhuuuu ai sedih~!!! tp dlm ramai2 jejanz ai, dialah yg paling open .. depan2 kelas, depan2 org ramai pun dia leh peluk cium lalu tanya, bile nak kawen ngan dia .. oh0hoh0ho .. mak cair lagi sekali!!! dgn dia nie, lebih xtreme gituew, dlm kelas, waktu prep, siang hari dlm dorm, sume dia tak kisah .. nk romen jers .. dan dialah org pertama yg berusaha utk ciktot ai, tp ai masih takut gitue tyme tu. kami menten baik smpaila habis skool, ala2 sex partner je gituew

3: Sharin aka Jepet - ai tatau kenapa ai leh taste mamat nie, dia tadela ensem sgt pun ... tp, dia sgt sweet .. and dia comolot sgt MELETOP!!!!! setiap hari, tak kira siang or malam, waktu prep, ai akan pergi kelas dia, sbb nk pose percintaan.hiks.kawan2 dia sume tau yg ai ngan dia ala2 kapel gituew ... yg paling best ngan dia ialah, weols dua selalu tukar2 love note ... kadang2 ai kasi dia, kadang2 dia kasi ai .. so ai rase sgt feeling romantika gituew. tp hubungan weols terputus bile dia kena demam denggi dan ai plak jumpa my true love *pengsan*

4: Malik aka Glame - my most febeles janz!!! muah muah muah!!!! love him so much!!!!!! huwwaaaaaarghhhh!!!!! first time ai betul2 berdepan ngan dia, waktu tu ade dinner bersama PM gituew, dan secara tak sengaja, ai duk sebelah dia masa dlm bas. lalu, ai ternampak renungan mata dia yg ... uhhhhhh sgt mencairkan~ lalu, malam itue, lepas balik dr dinner .. dgn dorongan KB2 ai .. maka, ai telah memberikan satu short note kt dia yg bertulis :

" sya suke awak laa "
then, afta kul 12, dia dan kawan2 dia terus menyerbu bilik ai bersembunyi .. keji tau KB ai itue mendedahkn tempat persembunyian ai .. hiks. lalu ai bahagia malam itue, sbb 1st tyme jumpa, terus pose2 baring atas peha .. muhahahahahaha. lepas2 itue, weols selalu bercakaran *tetibe*
dia suke bully ai .. suka sgt sgt ... tp paling ai taste tyme nk habis spm ituew, dia dtg peluk ai dr
belakang kt depan org ramai ... ayoooooo ai pengsan tp menten senyum!! smpai skang ai gile!!!!!


*matila pics tahun 2001*

ai melara skang sbb tetibe teringat kt dowang ... uhuhuhu sume pun ai da lost contact ... nk jumpa skang mesti malu da ...

tue kisah jejanz ... kisah pompuan, uols tanak tau ka? *opsssss


yes, ai tetap ade suke pompuan OK .. ai NORMAL tau!!!!!

1: Syikin - budak nie satu kelas ngan ai ... ntah kenapa, tyme form 5, tetibe je ai taste sgt kt dia .. muhahahahaha... tade org tau psl nie kecuali bestfren dia Madi ... weols selalu gak tukar2 note gitue dlm kelas ... pastu ade skals itue .. ai mintak no phone mase nk cuti .. maka, bile ai balik umah, ai call dia lalu kami bergayut dekat 2-3 jam .. ko berani??? tp tataula, wpun ai mmg suke gile kt dia, siap malu2 nk jumpa wpun dlm kelas, dating dlm diam2 lepas waktu petang ...
kekekeke adeih .. ai rasa malu skanG~

2 : Farah - kelas dia tak jauh dr kelas ai ... first tyme ai jumpa dia tyme pegi kopetro kalo tak silap ... siyesly, dekat seminggu ai duk usha2 dia .. hayooo ponen2 lain sume pening ngan ai ... tatau kenapa, ai selalu kasi dia love2 notes gitue, ucapan2 percintaan katanya .... very pondan kan? aagagagagaga .. siap kasi bunga lagi OK!!!!

3: Syaidatul - ai ingat lagi, ai digos gos kan ngan budak nie sbb initial nama weols sama ... dia agak canteks ok!!!! budak2 pompuan kelas ai sgt suka memadankn jejanz ngan pompuan2 yg ada .. maka entah kenapa, ai dipadankn dgn pompuan inie tanpa persetujuan ai .... tp bile da
asyik kena gos gos, sape tak malu kan? muahahahahaha ... ai pun menten taste kt dia lite2 .. lalalalala ... tp kami hanya kawan sajork!!! fuuuuh!!

sedeh la uols ... ai pernah cuba nk kontek mereka2 inie tp hajat tak kesampaian gituew ... ai dpt cer terkini psl mereka pun dr kengkawan ponen dan classmate ai sajork .. ade tu ai still keep in contact via Friendster jers ... huhuhu .. maklumla, setelah tercampak ke bumi gersang perak inie, ai dinch dpt bersama kengkawan lama ... huwaaaaa

sekian
tamatla kisah pengembaraan sejarah lampau ai yg pelik dan confusing .... adakah ai ponen? gabas? atau bi?? *pengsan*
adakah ai akan jadi begini selamanya???
yu shadap!!!!

*ayoooo motif gamba penyudah sgt sialll!!!!! vavi la ko!! *petirrrr*

8 comments:

The Soul said...

tak perlu tanye, PONEN adalah jwpn paling tepat...

eks, tgk gamba glame yg betol, ai pengsan sb overembes

Kimie Çàrrerà said...

ahahahaha
ai ponen yg TOP , vley??

keji uols!!! motif overembes??
uols kena tgk dia skang, lagi merembes OK .. sgt orlando bloom versi lebih tanned!!! muhahahahaa
*ai nanges hanya mampu tgk dr jauh*

Elyza Alanis Stella said...

pengsan...pengsan...pengsan!!!!

dalam surau? terbakar lah ko!!!!!

Kimie Çàrrerà said...

yes uols!!! dlm surau OK .. waktu org tgh busy baca ayat2 suci ... ai plak kt belakang tiang sibuk berasmaradana ... ayooooo!!!!hiks
deswai ai sgt jahat skang!!

mr. greenie said...

wahhhh sentap!! melets kisah monyet di alam persekolahan. tersebut la al kisah2 monyet2 menyemai cinta terlarang.. watak utama - kimie KARIra!! sgt byk watak picisan.. tak larats..

ai suka kalo surau itew dikeboommm kilat!! mesti ai akan terbaca dlm paper ngn headline 'DUA PELAJAR LAKI2 DIPANAH PETIR GARA BERKELAKUAN SUMBANG DLM SURAU'

*larikkkkk~~~~ iyayyyyy~~~~

Kimie Çàrrerà said...

shudeh!!!! yes uols ... kalo ai kena panah petir, harus la pastu ai jadi gadis elektrik *ttba*

watak utama ai .. hiks, ai suke suke!!! yg lain sume pelakon lelaki utama OK .. watak picisan is pengetua skool je
iyaaaaahhhhhh~

I z U a N said...

Hayoooo pendedahan tak ingat!!! Dah la buat time ada usrah bagai sebelum insyak..kau memang brani mati..melawan kuasa tuhan *ops!!

matila ai dulu taste and main dgn budak surau dan tabligh bagai hiks...kisah ni mengingatkan kenangan manis i masa skool dulu...best sgt kan???

motif vercinta dgn puki...dah hilang akal kerr??? kekekkee

soalan last tu....pejam mata pun mak dah tau kau tu ponen *larikkkkk!!!

Kimie Çàrrerà said...

yes uols!! ai sentiasa teringat kenangan kt skool gituew

hayooo uols, ai tadela main ngan budak surau dan tabligh, ai taste jejaka nakal dan jahat je *lariii

uols pejam mata da tau ai ponen ke? wow .. uols mmg nenek sihir!!!