ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Monday, March 5, 2007

Metamorphosis

ko hengat rama2 elizabeth je bleh ade metamorphosis??
hey~!!!!!! skang ai kuar fakta baru OK!!!!
*matila tak paham*

Menurut Prof Dr Sir Kimie Carrera aka The Charming Goddess *matila Kill Bill* - jejanz jugak melalui 4 proses metamorphosis ..

yes yuols!!! wpun begitu .. tak sume jejanz akan melalui proses yg sama .. ade yg smpai 1st stage jers, ade yg 3rd stage jers ... sumenye bergantung kepada kemahuan sendri gituew .. kekekeke

1st stage - adik adik

dlm kelompok inie .. uols akan dapat tgk, adik2 yg cantek br nk blaja menyundal bagai ...
sume dlm stage nie muka jambu2 ... pastu mesti ade sedikit kelembutan atau lebih sedap disebut, mereka inie manja gituew ... maklumla .. masih rapat ngan famili kononnye.
ade antara mereka inie memang cantek / cando / jambu yg kononnye stret bagai .. dinch ponen segala .. maka, mereka inie sgt berpeluang cerah utk ke 2nd stage. ade pulak adik2 inie yg selesa berwajah jambu dan lebih suke melembutkn diri .. maka mereka akan berhenti di stage inie, dan bertukar landasan ke arah kakak2 dragoon ... *matilamak*

2nd stage - twink

kebanyakan gabas2 yg kita kenali berada dlm stage inie ... di peringkat inie, mereka inie sgt tasty *matila prof suke twink sgt sgt*
ahhhhh ai merembes smpai tak mampu nk elaborate lebih2 .. h0hoh0ho *gelak tutup mulut, mata tajam*
ramai di antara kita selalu sgt memerli kelompok2 inie sebagai "verangan jantan" ataupun " tak cukup maskuls " tapi sebenarnye .. mereka itue sedang gigih mencari identiti sebenar ... sbb masih ade dlm kelompok inie yg masih tertanya2 .. adakah mereka itue nk menjantan or nak memonen or even nak mendragoon ... deswai ... bile kita nmpak sekumpulan twink di mana2 ... jgnla dgn 1st impression, terus melabel mereka itue ponen ataupun jantan , kerana .. dlm yg jantan2 itue, maybe tersembunyi aura ponen y sgt kuat mengalahkan kak mariah carey ... dan siapa tahu, dlm patah lite2 mereka itue jugak, tersembunyi aura " AKU TOP OK "


3rd stage - Hunk

perluka ai huraikan lagi???? sume pun busy merembes je kan bile tgk jejanz kelompok inie , kan pisa? deena?? uols sgt nasib baik ai ngan lela taste twink .. opss
kat stage inie, tiada lagi kecelaruan identiti berlaku ... maka semua jejanz adalah available utk dingurat oleh ponen2 tanpa risau jika mereka itue ponen jugak. tapi awas!!!! ada jugak hunk yg sgt jantan muskul bagai tp menten nk carik ciknek utk diisi kedalam badan *matila sopan*
yu awasss!!!! kt stage inie jugak, jejanz yg dikategorikan hunk byk yg menjadi player ... sbb ape?? motif tatau?? sbb mereka itue sgt gorgeous ok!! fookey, fonen, sume pun gigih nk mengejar mereka inie ... so, tak pelik la kalo kita dgr kisah percintaan hunk hunk yg tak tahan lama ... ekceli sume sama je kan? huh!!! mak dinch bercinta *tetibe*
so yuols ... verhati2 la nk ngurat mereka2 ituew .. kalo uols yakin uols sepadan dgn mereka, teruskan la ... hiks

4th stage - abang abang

stage terakhir ok....
transformasi terakhir seorang jejanz ... kat stage inie .. kebanyakan mereka inie telah pun establish dr segi kewangan .. status dan ape ape aje la. kebanyakan mereka inie jugak gigih mencari cinta sejati ... maka, ramai la anak2 ikan yg terdiri dr golongan twink atau adik2 dan ade jugak hunk yg berusaha mendapatkn cinta dr abang2 ... har37253342
tapi uols kena jaga2 .. tak sume abang2 adalah seperti gamba di atas .. hoh0ho
maklumla, umur da lebih sedikit gituew, maka paham2 la kan...

ahhhh shudeh!!! ai tatau ai merepek pasal ape .... lagi lame ai menulis, lagi byk ai melalut nnti
hoh0ho ...
ai nk jilidkan kajian ai nie la, pastu publish buku jual kat MPH ....
so uols rasa uols kat stage mana???
ape? dinch ade dlm list nie? kekekekeke maybe uols memilih jalan dragoon kan? opsss
shadap yu!!!!!

7 comments:

Elyza Alanis Stella said...

abis i ni apa????? mama - san kah? * kilat!

Kimie Çàrrerà said...

uols suke jadi mama san kan? muahahahahahaha

yu awas!

mr. greenie said...

hahahaha..ai suka posting iniew, menarik!! so uol, i nak tanye.. ala2 u dh jd prof kan?? sure u blh menjwb.. i ni ape?? i tatau i dh evolved ke tak..wakakaka.. tp i tetap berangan TWINK~~ wink_ wink_
adakan anda setuju?? i nak cr hunkie.. wehooo.. pisah sentap sbb i lg chantek

*good luck pisah!!

Kimie Çàrrerà said...

yes uols!!! tahniah!!! uols semakin menghampiri hunk *gituew*
uols punye point skang is 2.7843 gitue, skit lg jadi hunk,vley? puas hati tak? kekekeke ko verangan nk jadi hunk kan? nah! ai dgn baik hatinye bagi ... gituew

uols .. ai suke twink .. uols rase ai suke uols tak? *petirrrrr!!!!!!
muhahahahahaha

I z U a N said...

Hayo...kajian yg sgt bagus bravo bravo!!! mrasa buku2 hasil kajian kau nih laris samapi neraka *larikkkkk!!!

Kimie Çàrrerà said...

laris uols!!! ala2 mereka beratur nk masuk neraka, leh dpt autograf ai skals gituw

btw, ai dgr elvil presley, mahatma ghandi, mother theresa nagn marilyn monroe da beli senaskah .. *matila*

Kak Bedah said...

MOTIF TAKDAK STAGE WOMAN KAT SINIH? AKU NIH KAU NAK CAMPAK KAT MANA? < tu diah tetiba awan emo sampai