ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

ssSsshhH .. iTs My SeCreT ..

Thursday, March 8, 2007

Jangan pukul saya

*smbil berjujuran air mata*

ai sentap!!!!
malam nie telah berlaku suatu peristiwa tidak diduga sepanjang karier pelachuran ai ...

buat pertama kali di hostel inie .. ai hampir dipukul oleh seorang janz ganas tapi sgt TASTY!!!!!

ko berani duk usha org hingga org itue sentap???
*matilah ade org kena pukul ngan helmet
*matila ade org kena penampa


yes uols!!!!! ai telah berjaya!!! ai ingatkn tade org notice ai suke usha jejanz, rupe2nye mamat taste yg ai usha sejak bertahun2 lepas telah menyedarinye!!! yeah~!!! hoh0hoh0

tapi, ku sangka panas hingga ke petang, rupa2nya hujan di tengah hari gituew
jam 8.02 pm tadi menyaksikn sejarah, janz itue telah smpai ke puncak maksima dendam kesumatnye lalu dgn gaya gagah yg sexy dia telah menghampiri ai lalu ....

ai pose2 di pegang di leher yg jinjang nie dan ditolak ke belakang .... sebanyak 2 kali!!!!
hayoooo ... ai tgh duduk ye tyme tu , merasa lengan ai kena tanah .. keji la!!!! ekceli dia mcm tak puas hati lagi ... tp kawan dia da tarik dia gi tempat lain ...

tapi ai tatau kenapa, ai menten dinch melawan, maybe sbb dlm kepala ai busy memikirkan equation2 yg bakal disoal dlm test yg akan berlangsung dlm beberapa menet ituew ... lepas dia blah pun ai menten cam blur .. terus gigih membincangkan soklan yg bakal ditanya bersama teman2 ... hiks

ekceli ai tade la usha dia pun, ai tgh tgk org len kt belakang dia *opss* kat depan dewan tu dah leagelap, ai dah la tak pkai lens, mmg dinch nampak pun dlm gelap tu ... then tetibe tyme tu jugak, ai nk kuarkn phone dr poket, maka kepala ai mengarah ke dia ... choii je wat ai terkejut ..
hoh0hoh0ho *ketakutan*

deswai ... datin agak neves tp datin menten cool ... sian pisa, dia terus trauma tyme tu sbb teringat kisah sama berlaku kepadanya di kedai gunting di jaybee dulu bile ade org pose2 carut pisa sbb duk usha lama2 *matila full story*

tp, bile pikir balik, ai rasa lega sbb tak melawan!! sbb ... tyme tu ramai org wpun gelap dan org dinch nampak ape yg berlaku ... tp kalo ai dah memekik mengamuk, harus org lain akan perasan kan? hiks .. lagipun, da nak start test tyme tu ... so ai dinch mahu merosakkn mood test. hiks

deswai, ai wat kesimpulan, tak melawan bukan beerti ai tewas tetapi ai tidak melawan sbb ai lagi bijak!!! perluka nk menimbulkn situasi chaos ketika nk pegi test kan?? *pengsan*

maka ... adik2 di luar sana, berhati2 la pabila mengusha org .. jgn smpai org sentap .. hiks .. tp uols, dia mmg tasty yg ganaz .. so ai rase heaven bile dia wat camtu ... ai suke org ganaz2 nie .. kekekekeke

tapi kan uols ... salahke tgk org lain?

p/s: pisa .. sowie wat u trauma n menyebabkn mood test u hilang *nanges*

4 comments:

Flavio Alessandra said...

i tak pernah jeling or usya org sampai nak terkeluar bijik mata cam uols buat nie... sib baik pose2 cekik leher jer... nak nyer die pose2 rembat uols dgn kerusi... tak ker lagik syok... *matilaa suker ganz2 kan* LOL!!! =P

i ske gek tgk org tepi2 jalan... tp tak yakin sangat nak pandang bnyk2 kali... takoooot...

kalau dlm geng2 plu lagik laaa... terus tertunduk... jelingan2 maut plu nih buat org jadik giler... Ley? matilaaaa.... hahahaha...

Nafisah Sanuri Manjasmaradana said...

Hix..
Pitam!

I z U a N said...

Padan muka...tu la menjllang jerr kerja...nasib tak kena hentak dgn helmet.

tu la..kan mak dah pesan, jgn gatal sgt!! especially dgn jantan str8, tak kisah la bole makan ke tak, but still kita dapat ciknek je la...dinch dapat empunya diri...sbb tu la mak, ala2 insaf and tak pernah buat one nite stand sbb pada mak kepuasan yg dinikmati adalah bila diri mak dincintai oleh org yg mak cintai...sekian

*matila terkeluar topik
*matila poyo...kekekeke

Lan da vavoom said...

aiyo...i cuma pikir , tak spoil kah modd u nak test?? kalo i, harus i pose-pose trauma +koma....